25. november 2009

Klima- og energiminister Lykke Friis, halvt tysker, halvt europæer

Hvad nytter det Connie Hedegaard forsvinder fra dansk politik, når det blot medfører at jubel-europæeren Lykke Friis overtager – halv tysker, halv europæer. Fra Kristeligt Dagblad – Lykke Friis er ny klima- og energiminister.

“Lykke Friis, 40 år, der er medlem af Venstre, overtager posten efter Connie Hedegaard (K), der samtidig bliver udnævnt til EU-Kommissær. Det oplyser statsminister Lars Løkke Rasmussen (V)…

Lykke Friis har i årevis været kendt som ekspert i EU og har i flere omgange været ansat på Københavns Universitet og har også været tilknyttet Handelshøjskolen i København. I en kortere årrække var hun ansat i Dansk Industri, men vendte i 2006 tilbage til universitetsverdenen.”

Oploadet Kl. 15:13 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/9868/trackback

20 Comments »

 1. Det er også værd at bemærke, at Lykke Friis er Uffe Ellemann-Jensens protegé. I går i TV2 News var Søren Pind gæst og han betegnede hende som “Uffes barn” og “Uffes pige”. Ellemann selv udtalte, at han håbede, hun en dag ville blive udenrigsminister. I øvrigt er jeg lamslået over det enstemmigt positive ekko, udnævnelsen af hende har udløst i offentligheden. Hun har jo en meget, meget speciel stil, der måske er naturlig, måske tillært, men mest sandsynligt er en blanding. Under alle omstændigheder er hun møgirriterende at se og høre på, og det er jeg ret sikker på, de fleste danskere også synes. Hun virker nærmest som en karikatur på sig selv. Hun vil blive yndlingsofferet i samtlige sommerrevyer næste år.

  Kommentar by Jan Christensen — 25. november 2009 @ 15:24

 2. Positivt er det dog at Rasmus Jarlov har fået Hedegaards plads i Folketinget. Den unge man er ualmindeligt fornuftig!

  Kommentar by Sønderjyden — 25. november 2009 @ 15:30

 3. Det kan da godt være Lars Løkke opfatter fri-os-fra Lykke klimaministeren! som folkelig, men på mig virker hun som én der har taget en overdosis lykkepiller for meget, og som ufrivilligt rokker rundt med kroppen i mærkelige bevægelser, og helt overdreven virker lykkelig for EU-diktaturet.
  Meget kunstigt!
  Håber ikke mine kvindelige intuitioner får ret, og jeg dømmer hende ude i løbet af kort tid, vi får se!

  Kommentar by li — 25. november 2009 @ 15:39

 4. OT;

  Jødehadet har åbenbart gode vilkår i Danmark, fremgår det af en ny undersøgelse. Det bliver sjovt at følge mediernes dækning deraf.

  Og særligt komisk, taget i betragtning den hysteriske debat som Politiken har haft på det seneste med Bent Melchiors anklager mod S og SF for at gå i DF’s fodspor.

  Kommentar by Superman — 25. november 2009 @ 15:45

 5. Det er to overgearede kvindemennesker, der nu skal banke danskerne og alle europæere på plads med hensyn til den menneskeskabte katastofale globale opvarmning. Iflg. JP vil denne medføre flere krige! Vi er i sandhed på katastrofekurs. Godt man ikke tror på det.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. november 2009 @ 16:03

 6. Ja, tillykke til Rasmus Jarlov!

  Lykke Friis er en pudsig type, jeg kan egentlig meget godt lide hende, men hun har jo heller aldrig talt om rigtig svære spørgsmål eller holdninger.

  Jeg har et svagt håb om, at hun forhåbentlig vil forholde sig mere seriøst til forskningen inkl. de seneste afsløringer. Men det er kun et svagt håb :)

  Kommentar by Frihed — 25. november 2009 @ 20:49

 7. – halv tysker, halv europæer.

  En klimaminister?…… A what?

  Men ellers maa da være et godt valg for dette kunstige ministerium. En internationalist der skal varetage de danske interesser i en international klimasammensværgelse.

  Kommentar by marius — 25. november 2009 @ 21:29

 8. Vor nye minister for Vejr og Tidevand er ved at koge over af begejstring for EU-projected, er bange for at virkeligheden faar trange kaar i det ministerium. Hun virker som en Hedegaard paa steroider.

  Kommentar by Sailor — 26. november 2009 @ 03:49

 9. Skal man være lidt optimistisk kunne man måske forestille sig at hun kunne bryde med Aukens betonsocialisme og planøkonomiske indgreb i vort erhvervsliv.
  Som bekendt fik han kvalt en stor del af vor energiindustri og satsede i stedet millarder af kroner på himstregimser og vejrmøller (eller for den sags skyld barmarksværker) som man har kendt siden Cervantes tid. Men nu hvor man har haft held til at udvikle disse trækonstruktioner fra middelalderen til de moderne giganter som præger vort landskab idag, så griber markedet ind og de fleste af arbejdspladserne flytter til Kina eller Østeuropa som kan konkurrere på prisen.
  Så nu står vi tilbage med disse monstre og er bundet til at skulle forgylde deres ejere i mange år fremover, samtidig med at vi har fået den lidet flatterende rolle op til klimatopmødet at vi har den dyreste strøm, lavet med mest mulig CO2-udledning fordi tingene fungerer som vinden blæser.

  Så håbet kunne være at Lykke Friis med en mere liberal holdning til tingene, måske kunne ændre kurs i klima- og energipolitikken i en mere fornuftig retning?

  Kommentar by Jens Hansen — 26. november 2009 @ 08:28

 10. Lykke Friis har så mange åbenlyse tallenter, som hun måske bare lige har haft lidt svært ved at administrere i den øjeblikkelige kraftige scenebelysning (Lykke/Løkke).
  Hun vil blive en gevinst for regeringen, når hun finder en hverdag at fungere i. Hun er hidtil særdeles troværdig omkring EU-forhold og har endnu ikke vist overbevisende talent for det manipulerende, som især EU-parlamentarikerne er mest kendt for.

  Kommentar by Purellif — 26. november 2009 @ 08:46

 11. Jeg har ingen tillid til Friis.

  Til et EU seminar på KU argumenterede hun – på trods af direkte indrømmelse af at EU domstolens afgørelse om straffekompetencer i miljøsager var både en overskridelse af traktaten og en krænkelse af Danmarks forbehold – for, at det var nødvendigt for EU at have ret til at straffe miljøsyndere; at hensynet var vigtigere end juraen og folkets beslutning.

  Hun er med andre ord en anti-demokratisk bureaukrat i et folketingsmedlems klæder.

  Kommentar by DaLi — 26. november 2009 @ 09:38

 12. Uanset, hvem der er klimakterie-minister, er pengene spildt på denne tabersag.

  Mennesket har ingen nævneværdig indflydelse på klimaet. CO2-teorien er nonsens, som flere og flere klimaforskere vender sig mod.

  Er det ikke et problem for din teori, Connie, at temperaturen holdt op med stige for over 10 år siden??

  Jeg er enig i, at det er et problem, at have en super-europæer=centralist=nationalstats-bekæmper siddende i regeringen.

  Kommentar by Jern-Henrik — 26. november 2009 @ 12:43

 13. Lykke Friis er utroværdig bl.a. på grund af sin maniske her-kommer-jeg monsterhappy stil. Hun er et dampbarn på ecstacy, som tågehorner sit pladder ud over alle, som er så uheldige at være kommet til at bruge tid på Lame Street Media…

  Kommentar by Mea Culpa — 26. november 2009 @ 17:58

 14. I Deadline i går forstod jeg på en indbudt kommentator, at EU er nødt til at blive ved med at udvide med stedse nye randstater. Ellers bliver de vrede på os, fordi deres forventninger om at blive optaget – skuffes. Formentlig i ét væk.

  Når arbejdskraftens frie bevægelighed med Metock-dommen kan forvandles til fri indvandring af arbejdsumulige og illegale personer af mellemøstlig herkomst, så må man også forvente, at EU kan finde på at tillægge klimaministeren, Lykke-Friis og EU-kommisær Connie Hedegaard yderligere tyngde herunder ansvaret for, at det politiske klima mellem EU og randstaterne bliver så godt, at klima-landene lag på lag kan indlemmes herfra og til Kapstaden – og herfra til Kina og Indien, efterhånden som udvidelsen når frem til dem. Der er ingen vej tilbage. EU er for alle – ligesom Danmark er for alle.

  Med venlig hilsen

  Kommentar by Emeritus — 26. november 2009 @ 18:29

 15. Måske er jeg lidt tung i optrækket.

  “med hensyn til den menneskeskabte katastofale globale opvarmning”

  er der anvendt sarkasme her?

  Kommentar by PeterK — 26. november 2009 @ 18:34

 16. Lykke Friis er tidligere medlem af Bilderberg gruppen, og nuværende medlem af The Trilateral Commision, altså tjener hun ikke danske interesser som sådan, og ville under anden verdens krig have været at betragte som en forræder.

  Det er naivt som nogen at tro, at hun skulle kunne bidrage med andet end mere af det samme, eftersom hun er danser som sin forgænger; en imperialistisk engelsk vals.

  Lykke Friis kæmper som sin forgænger, for at ophæve ideen om nationalstater, hvilket er lykkedes ret godt indtil videre, og hun er derfor pr. definition ikke min minister…..

  Kommentar by Erik Ernst — 26. november 2009 @ 20:33

 17. @13

  LOL!

  Naturligvis vil en jubelliberal lykkeridder uden kvaler bruge en betændt klimaløgn som springbrædt for egne karrieremål. Fjogh havde som bekendt ingen skrupler for at nå sit mål som NATO kransekagefigur.

  For den liberale gælder kun – mig, mig selv og det som skal blive mit.

  Kommentar by Tolder — 26. november 2009 @ 23:18

 18. Til PeterK.
  Mnjah, hvis det er min kommentar (14) du har besvær med, så er det sikkert fordi der er tale om mislykket forsøg på at være sarkastisk lidt for langt ude på overdrevet. Jeg prøvede at kombinere opvarmningen og CO2-klimaets ord og det politiske klimas ord til én og samme sag. Der er jo på en måde tale om klima i begge tilfælde, hvor vilkårene jo kan opleves både som kulde eller varme. Ordene siger det samme, selv om emnerne intet har med hinanden at gøre. Det samme gør sig i nogen grad gældende med Metock-dommen. Hr. Metock blev ikke hollænder, fordi han var frit bevægelig EU-arbejdskraft. Han blev hollænder, fordi han giftede sig til et ægteskab, Holland med EU-dommen ikke kunne afslå. Men manden var noget helt andet – illegal, gift og ikke arbejdskraft.

  (16) Erik Ernst
  Om Lykke Friis.
  Jeg vidste ikke, at hun var tidligere medlem af Bilderberg gruppen. Det har blandt andet Tøger Seidenfaden vist også været. Det kunne forklare hans forrædderiske tungefærdighed. Men de er langt fra de eneste, som ser stort på tingene.

  Kærligheden til EU får i det hele taget mange af vore politikere til at svigte både det folk, de burde tjene og den Nationalstat, de burde passe bedre på. Masseindvandringen har været et farligt instrument i deres hænder med et forudsigeligt og potentielt kaos i sit kølvand.

  Kommentar by Emeritus — 27. november 2009 @ 15:19

 19. 18.Emeritus

  Jo da, Seidenfaden har været Bilderberger-deltager, ligesom Connie Hedegaard.

  Om Lykke Friis har været/er med i selskabet skulle ikke undre mig.

  Du skriver har været i forbindelse med masseindvandringen.

  Men sådan som jeg oplever den herskende politik i EU, så er den langt fra et overstået kapitel.

  Foran os venter igangsættelsen af vores Partnerlandes ret til at anvende Søjle 4 i EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler.

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. november 2009 @ 17:30

 20. Bilderbergs kommunist `brikker´ er næsten på plads i lille Danmark. Lykke Friss overtage som aarhus kandidate. Mere `chemtrails´, århus kommune vil nedskære på alt nu. Flere studenter / skolebørn vil dumper alt. Efter HT.Schmidt få sin statsminister sko på, så kan århusianer forvent stor forandering, ikke mindst deres helbred. Den kommende folkemord i California omkring sommer vil udløse noget skræmmende her i århus med Lykke i spisen.
  Kære Alle, besøg jeres læge og kræver at i blive tjekket for `barium´ og `aluminium´, og IKKE ta imod deres vaccine.
  Peace!

  Kommentar by Bozzi — 10. marts 2010 @ 15:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper