16. februar 2019

Mexicanere imod grænsehegn, svineavlere for grænsehegn…

På TV2 News kunne her til formiddag, høre at beboerne langs grænsen var utilfredse med Trumps beslutning om at at bygge et grænsehegn, for at modvirke illegal indvandring fra Mexico. Herefter fik tre mexicanere taletid. Et fantastisk indslag, der illustrerer hvordan MSM helt har droppet objektiv nyhedsformidling. Trumps ‘national emergency’ er ‘uden fortilfælde’, kan man høre på TV2. At Obama indførte ‘national emergency ti gange er ikke interessant, for her drejede det sig ikke om at stoppe illegal indvandring, men blot om at tilbageholde midler der kunne bruges til at forværre situationen i… Burundi (22. november 2015).

Samme problematik herhjemme. Grænsekontrol symboliserer nationalstatens grænser, og er hermed noget fælt noget, som gode mennesker skal holde sig fra. Det er dog helt okay at bygge grænsehegn, for at holde vildsvin ude – for at beskytte svineeksporten. Prioriterne er fuldstændigt skævvredne. Vi lever i vanvittige tider.

(Vildsvinehegn opsat langs den dansk-tyske grænse; Foto: Bild, Naturstyrelsen)

Oploadet Kl. 16:57 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98752/trackback

23 Comments »

 1. I Deadline i aftes fortalte DR’s kvindelige korrespondent fra USA, at det er helt almindeligt, at en amerikansk præsident bruger “national emergency” reglen, og at det er sket omkring 50 gange siden Watergate og allerede flere gange, mens Trump har været præsident.

  Det sensationelle blev således lagt godt og grundigt i graven.

  Kommentar by Hans Jensen — 16. februar 2019 @ 17:07

 2. Enig enig enig. At se TV news & co om eftermiddagen, hvor “aktuelle gæster” er inde og kommentere på dagens emner, er en parodi. De er alle fra samme segment. Enige om alt, Lindholm er en skandale, Trump er dum, Brexit medfører kaos, flygtningeproblematikken kan KUN løses ved fordeling mellem EU-lande og vi elsker EU, Merkel og Macron, to ledere, som om nogen er distanceret fra pøblen, der lever under deres absurde udsalg af hver deres nationalstat. Man får brækfornemmelser. Hvorfor inviterer man ikke nogen ind, som har andre meninger og holdninger til tingene, nå nej, det passer jo ikke ind.

  Kommentar by Kaj — 16. februar 2019 @ 17:30

 3. Den massive indvandring fra lavintelligenslande har selvfølgelig konsekvenser både i USA og Europa.

  Berlingske lægger et tågeslør ud “Dalende intelligens hos unge danskere er mystisk” Sådan.

  Kommentar by traveler — 16. februar 2019 @ 17:38

 4. En fast markering er ubetinget godt – selvom det er lavt. Er det v Bylderup Bov eller hvor?

  Kommentar by Hul igennem? — 16. februar 2019 @ 18:15

 5. ..Hm. Faktisk skulle der også være vildsvinehegn v Kongeåen og Ejderen.. Så er Schleswig-Holsten og Lauenborg også lidt med.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. februar 2019 @ 18:18

 6. Hvis “Demokraterne” får deres vilje, så skal millioner af velfærdskrævende hispanics etc. have lov til at vælte ind i landet, og have stemmeret. Derefter har Republikanerne ikke en chance, og der er de facto indført et-parti system. De totalitæres våde drøm. Det er dét, som det hele handler om.

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. februar 2019 @ 19:51

 7. Både partierne og medierne ligner en RØDFASCISTISK SAMMENSVÆRGELSE mod det danske folk. De driver et særdeles farligt spil, der udsætter størstedelen af befolkningen for en grim risiko for alvorlig menneskelig modgang eller pludselig død. Demokratiet, hjemmets fred, folkesundheden, den personlige frihed og sikkerhed samt den sociale velfærd er blevet flittigt undergravet i de senere år, skjult bag enorme mængder af hykleri, løgn, svindel og humbug.

  I dagens Danmark sendes stadig flere danskere ud i navnløs elendighed. De mest anvendte metoder til at ødelægge eller dræbe borgerne er følgende: Nr. 1: Man udleverer dem til hvad importerede røvere og gangstere kan finde på af overfald, knivstik, kølleslag, skyderier, vanvidskørsel og påsatte brande. Ofrene kan allerede tælles i tusinder.

  Metode 2 er at tage al livsglæde fra danskere, forældre, børn og unge, så de begår selvmord eller går i hundene pga. anorexi, depression, stofmisbrug med alkohol, hash eller angstdæmpende stoffer…… Skilsmisse-rekorderne har været et godt middel.

  Den tredje måde er at smadre de kvaliteter og hospitalsstandarder, som før i tiden løftede det danske sundhedsvæsen op i blandt de allerbedste i verden. Nu er vi nok sunket ned til en langt mere beskeden plads. Overlæger fortæller om utallige unødvendige lidelser, tragedier og dødsfald pga. FORRINGELSER. (som følge af nedskæringer, lukninger, sparekrav og hensynsløse “reformer”.

  Den fjerde måde er at behandle de svage så dårligt som muligt, så de dør hurtigere. Gamle på plejehjem kan stopfodres med sløvende og beroligende midler. Så kan der også spares personale. Voldsofres og trafikofres lidelser kan ignoreres. Hjemløse kan man lade fryse og få forfrysninger og lungebetændelse i gaderne. Arbejdsløse, fraskilte og kronisk syge danskere kan man tyrannisere og hundse med.

  Man kan også importere sygdomme. I Sverige har regeringen haft held til at skaffe EBOLA og RESISTENT TUBERKULOSE m.m. til landet. Epidemier er startet op. Oveni overfaldes, mishandles og myrdes de svenske kvinder i tusindvis.

  NEMESIS kan komme til mange af deltagerne i den folkefjendske politik. Før de aner det kan de få brug for hjælp og retfærdighed fra samfundets side. Måske de vil erfare på egen krop at den er sparet væk. Eller er blevet til en parodi. Som når man på et hospital skal behandles af en falsk læge fra Somalia eller Pakistan. Som når man får to økseslag i hovedet, og en domstol gør nar af ens kraniebrud m.m. Som når man som pårørende opdager at “Sundhedsstyrelsen”/”Patientsikkerhed” finder det i orden at SYLTE og IGNORERE at patienter dør pga. sjusk, slendrian og grove fejl.
  OSV.

  UDSKIFTNINGEN AF DANSKERNE ER I FULD GANG, og regeringens og borgens metoder bliver grovere og grovere. Man har lært meget af de svenske kommunisters, feministers og “humanisters” gangstermetoder overfor den menige befolkning. (se Snaphanen osv.)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. februar 2019 @ 20:05

 8. https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0201193

  Iflg. et studie fra Yale kan antallet af illegale immigranter i USA være 22 millioner. Det dobbelte af, hvad løgnemedierne plejer at fortælle. Det er virkelig alvor nu.

  Siden 1965 hvor USA ændrede migrationlovgivningen, så de indvandrende primært blev latinoer, istedet for hvide europæere, og samtidig indførte et massivt socialt understøttelsessystem, som vi kender det fra vores eget land, er mængden af kriminalitet vokset markant. Antallet af drenge, som vokser op uden en far (væsentlig markør for kriminelle unge) er ligeledet vokset. Ikke mindst blandt de sorte, hvor mere end 70% nu vokser op i et hjem uden en far.

  Den Lange March Gennem Institutionerene har vundet massive sejre. Tænk at man i 2019 kan se unge mennesker i USA, der marcherer gennem gaderne med røde faner med hammer og segl, og store bannere prydet af Josef Stalins ansigt…

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. februar 2019 @ 20:19

 9. Ja, er det ikke utroligt. Den hvide mand som har bygget den vestlige civilisation op, hånes og nedgøres systematisk og ondskabsfuldt af de røde, de radikale og de pseudo-intellektuelle. Både som arbejdere, teknikere, specialister og familiefædre bagtales mændene af medierne, partierne og de feministiske ligestillings-fanatikere.

  Og så lige en tilføjelse til nr. 7 kl. 2O.O5: Pga. indvandringen og den af EU, Venstre, R og S mv. nedlagte effektive grænsekontrol, er tonsvis af ekstra forsyninger af narkotiske stoffer blevet smuglet ind, og det har kostet titusindvis af unge deres helbred og/eller forstand.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. februar 2019 @ 21:30

 10. Det kan blive til millioner af danskeres redning, hvis de begynder at tænke over hvad vores lyssky regering har gang i. Læs om kursen mod censur og totalitært diktatur, læs om hverdagsterroren mod danskerne, se film om “The killing of Europe”/Kalergi-planen/de gule veste i Paris….
  læs 24nyt.dk, 18Ogra, den korte og black pigeon/you tube om Merkels migrant crisis.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. februar 2019 @ 21:50

 11. Hegnet skal være meget højere for at stoppe vildsvinene fra mellemøsten og Afrika.
  Den slags vildsvin spiser jeg ikke, men de rigtige smager satme godt.
  Og så er den billig, det koster kun patronen. ☺

  Kommentar by Sindsro — 16. februar 2019 @ 22:37

 12. Herhjemme bygges der vildsvinehegn langs grænsen til Tyskland, for at redde LANDBRUGET for 11 milliarder kroner i tabte eksportindtægter, men hegnet bliver hverken så højt eller effektivt, at de danske borgere spares for netto 36 milliarder om året + alt det løse. Tallene er hemmeligholdte, men de fleste bud på summen ligger i området omkring 100 milliarder pr. år. Dertil kommer alle de andre lidelser, som etnisk danske skatteborgere må lægge liv til, “blot” pga. politisk UVILJE til at REDDE DANSKERNE.

  Hvad ville et effektivt hegn koste os, sammen med en EFFEKTIV grænsekontrol? Der er allerede lovhjemmel til, at grænsevagter kan afvise HVER en “flygtning” der kommer til Danmark, så det er KUN udgifterne til en hegn og effektiv grænsekontrol jeg efterlyser en pris på.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. februar 2019 @ 22:46

 13. Det er da også helt galt. Et vildsvinehegn, det er diskiminerende. Det skal været et hegn der mindst er 4 mtr højt. Det skal da omfatte alle invasive arter. 🧐

  Kommentar by John sch — 16. februar 2019 @ 23:47

 14. https://24nyt.dk/gak-gakmacron-beordrer-130-terrorister-hjem-til-europa/
  Prutteren: Makronen vil have frankrig kørt helt ned.

  Kommentar by Sindsro — 17. februar 2019 @ 00:17

 15. Sindsro 00:17
  Ja, det er kommet frem, at den lille småkage har fået kølle af een af sine nærmest sikkerhedsfolk. Det franske folk har også fået kølle af denne person og hans kolleger fra ordensmagten. Det forlyder det ikke var helt samme slags køllee der blev anvendt på de “gule veste”.
  Apropos “de hjemvendte sønner”.
  Så, ved en fejl den hæslige spejlblanke syge kælling til Rosa Luxemburg..undskyld Lund i diskussion med Nasser Kahder om hvorvidt det højforædderiske brune IS affald skal tilbage til DK. Rosa-grimmerten mente naturligvis de alle skulle hjem til os med koner kærester/ fødemaskiner og kneppeaffald.
  Så de kan blive stillet for en radigal(iseret)dansk dommer og få deres velfortjente straf: Afspilningen af Tom og Jess’ “Fy fy skamme skamme” sang, og en passende genindslusningsrejse “straf” til Caribien, gætter jeg på.
  SÅ, ka’ de lære det, ka’ de!
  Hvor love og hele måde at køre vort land på. Er ikke gearet til überpsykopater, som dem vi taler om hér.
  Det syge røde grimme apparat, sad fast i sadlen på sin høje konventions-hest, og var fuldkommen uimodtagelig for fornuft.
  Hvad de røde møgdyr ikke gør af had til de ikke røde, og i forsøget på at smadre vores land. Hvad med et politikerhegn? Nu mens vi har vildsvinehegnet fremme.

  Kommentar by White knight — 17. februar 2019 @ 04:13

 16. Vore love…

  Kommentar by White knight — 17. februar 2019 @ 04:15

 17. Når man tænker på at vildsvinet er stamracen til nærmest alle svineracer, virker det underligt at udelukke det, samtidig med at man forfordeler hvide mennesker frem for negre, indianere og asiater. Men biologiundervisningen i de skatteyderbetalte korrektionsanstalter er jo også blevet væsentligt forringet de sidste 70 år.
  Hold fast i undervisningspligten og lad den aldrig blive til skolepligt.

  Kommentar by Nielsen — 17. februar 2019 @ 04:18

 18. EFTER KUN 1-2 års betænkningstid har radio-avisen i dag bekræftet, hvad vi er nogle som længe har skrevet om. Det står HELT RIV RAV RUSKENDE GALT TIL MED SUNDHEDS-STYRELSEN OG “PATIENTSIKKERHED”!!!. (samme adresse)

  Patienterne og de pårørende er fuldstændig til grin. Der er indgivet 7OOO klager og nødråb, men der er ikke personale til at behandle dem. Hvorfor de næsten alle sammen er endt i syltekrukker, hvor de kan ligge i årevis. Nødråb indgives forgæves.

  Selv lægers alarmer om systematiske fejl der går igen og igen, til skade og risiko for patienterne, ignoreres i årevis.

  Vores “kære” politikere, med Venstre i spidsen, har skåret så meget ned på personalet og tilsynet, at “PATIENTSIKKERHED” er blevet til en narresut, et bluff- og svindelforetagende. Det har betydet frygtelige lidelser eller døden for mange patienter at medicineringsfejl og uduelige/falske læger ikke stoppes.

  SKANDALEN viser også at regeringen er komplet ligeglad med vi danskeres liv og helbred. Vi kan sgu bare lægge os til at dø. Det er det billigste for statskassen, og det giver bedre plads til de afrikanske og arabiske migranter. Vel ren win-win, set med statsmedisterens øjne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. februar 2019 @ 10:03

 19. (Det var radio-avisen kl. 9. Intet blev nævnt om sagen kl. 1O)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. februar 2019 @ 10:07

 20. danske mediers dækning af USA er en dårlig joke, jeg læste et sted at ca 30 gældende forordninger er indført via ‘national emergency´

  Kommentar by poul sørensen — 17. februar 2019 @ 10:25

 21. poul, tallet er 57 siden Gerald Ford.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. februar 2019 @ 21:10

 22. Måske skulle de kalde det et hegn for at forhindre svinepest…Altså amerikanerne….så ville der nok falde ro på :-) :-) :-). På den anden side så bruger EU milliarder for at lade Khalif Erdogan bygge et hegn til Syrien :-) :-) :-). Så hykleriet er meget underholdende.

  Kommentar by Michael Unna — 18. februar 2019 @ 18:45

 23. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 18. februar 2019 @ 18:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper