17. februar 2019

Danske mænd scorer lavere og lavere til Forsvarets intelligenstest: “… klogere på en anden måde”

Tilbage i 2005 kunne BT fortælle, at fire gange så mange indvandrere som danskere dumpede intelligenstesten ved session. Nu kan man så høre, at danske mænd har scoret lavere og lavere ved intelligenstesten siden 1998, og ingen kan rigtigt forklare udviklingen. TV2 News fortalte her til formiddag, at nogle forskere mener resultatet er misvisende, da ‘vi i dag er klogere på en anden måde’: Andre henviser til understimulering og internetforbrug. En politisk korrekt forklaringsmodel, kan ses under grafikken.

Fra JP.dk – Den gode udvikling er stoppet: Danske unge mænds intelligens toppede i 1998 (baseret på Berlingske).

“Intelligensen blandt raske unge mænd er ikke, hvad den har været. I hvert fald ikke hvis man skal stole på den intelligenstest, som Forsvaret hvert år udsætter de værnepligtige for.

Men hvorfor det forholder sig sådan, er forskerne uenige om.

Ifølge avisen Berlingske har Forsvaret i de senste 20 år oplevet, at de unge værnepligtige får dårligere resultater i den obligatoriske intelligenstest, som de skal igennem, når de møder op til session.”

“Den britiske intelligensforsker Michael Woodley har dog et andet bud: Han mener, at den faldende intelligens skyldes, at mindre intelligente samfundsborgere de senere år har stået for befolkningstilvæksten. Det er en teori, som flere forskere støtter op om.” (TV2.dk, 16. februar 2019)

Oploadet Kl. 10:22 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98760/trackback

35 Comments »

 1. Den enkle forklaring ligger hos intielligensforsker Michael Woodley og hans bud: – at den faldende intelligens skyldes, at mindre intelligente samfundsborgere se senere år har stået for befolkningstilvæksten.
  Dette kan bekræftes ved at kigge på den landsdækkende PISA-undersøgelser der er foretaget i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Her kan man tydeligt se det, at det er de mindre intelligente indvandrende samfundsborgere som får gennemsnittet til at falde dramatisk. Men ingen må sige det højt og offentligt, at den faldende intelligens skyldes den større og større indvandring af muslimske borgere fra intelligensmæssige laverestående lande.
  Det er ikke raket-videnskab, men tilgængelig viden som man desværre ikke må sige offentligt. Vi bliver dummere og dummere som samfund og det bliver kun værre og værre. Vi bliver et delt samfund, opdelt i flere klasser og samtidig et meget ulig samfund, med hvad deraf følger af uro og kaos. Dette er fremtiden og det læses nu tydeligt, men ingen gør noget ved det.

  Kommentar by Erik Skifter — 17. februar 2019 @ 10:51

 2. “Forskerne ved ikke hvorfor”.

  Der er tilsyneladende ikke nogen forskere der tør lade deres kendskab til basal statistik og sandsynlighedsregning overtrumfe deres politiske korrekthed og angst for karrieretab.

  Kommentar by Bastardo — 17. februar 2019 @ 10:51

 3. Jo flere muhamedanere, der indgår i populationen, jo lavere bliver gennemsnittet.

  (Dette gælder selvfølgelig ikke kriminalitetsindeks).

  Kommentar by Bastardo — 17. februar 2019 @ 10:53

 4. “Klogere på en anden måde”.
  Vorherre til hest!

  Kommentar by Bastardo — 17. februar 2019 @ 10:57

 5. Vi bliver bare ved med at få gode nyheder om afviklingen af Danmark… FYI: Det Amerikanske militær tager ikke personer med IQ under 83.. Hvilket svarer til gennemsnittet i MENAP..
  Disse unge mænd med IQ 83 og under, er ude af stand til at lære simple opgaver og vil derfor være direkte farlige at have i en enhed…

  “Men hvorfor det forholder sig sådan, er forskerne uenige om”!! :-/ Jeg vil så vove den påstand, at en stor del forskere også har en IQ under 83..

  Kommentar by Ignoranten — 17. februar 2019 @ 11:00

 6. De lav intelligente er ikke interesseret i en militær uddannelse, de kunne risikere at skulle i krig med deres fætre, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. februar 2019 @ 11:11

 7. Det globale IQ er 85. Masseindvandring medfører at tidligere “øer” af højere IQ i dumhedens ocean bliver oversvømmet.
  Til skade for hele menneskeheden.

  Kommentar by Balle-Lars — 17. februar 2019 @ 11:32

 8. Islam appellerer til dem med lav IQ. Det er måske derfor islam tilbederne hele tiden sørger for nye familie medlemmer ved systematisk enavl.

  Kommentar by Jp — 17. februar 2019 @ 11:41

 9. Det er vel en grund til at IQ testen i forsvaret har været faldende siden 1998. De første kuld af de første indvandrere blev udklækket i begyndelsen af 1980erne. Nu er de næste kuld på vej klar til at nedtrække et samfund mod endnu lavere standard for til sidst at omstyrte det.

  Kommentar by Jp — 17. februar 2019 @ 11:48

 10. Det er ikke kun “tilvandrerne” der sænker gennemsnitsintelligensen og klogskaben hos de unge.
  De politiske partier går forrest for at sænke undervisningsniveauet i den danske folkeskole. Og de yderliggående partier er helt vilde med det. Se f.eks. Alternativets vås om undervisningen, f.eks. 6.2.3.

  “Kreative og åndelige fag skal tildeles samme betydning og værdi som boglige fag, fordi iværksætteri, kunst, kultur, erkendelse, dannelse og innovation kommer til at spille en stadigt stigende rolle i fremtidens bæredygtige samfund, hvor den næste generation skal være i stand til at skabe deres egne jobs, mere end at tage et, der allerede findes. Derfor skal vægtningen gentænkes, og også de kreative og åndelige talenter skal ses og anerkendes. Det skal være lige så sejt at være god til sløjd og iværksætteri som at være god til dansk eller matematik. Det betyder, at evalueringskulturen skal ændres.”
  https://alternativet.dk/politik/partiprogram/6-uddannelse-og-livslang-nysgerrighed
  “Åndelige talenter”? Mon det er Uffe Elbæk selv, og Alternativets øvrige medlemmer, der her menes?

  Kommentar by Henning Jensen — 17. februar 2019 @ 12:12

 11. En lille rettelse til mit skrevne @12:12.
  Det er 6.1.3. i Alternativets “undervisningsplan”.

  Kommentar by Henning Jensen — 17. februar 2019 @ 12:15

 12. Hvorfor indkalder man afrikanere og arabere til det danske forsvar?? Vil man både undergrave og afskaffe demokratiet, nationelstaten, danskheden og forsvaret af det hele??

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. februar 2019 @ 12:35

 13. Hvorfor indkalder man afrikanere og arabere til det danske forsvar?? Vil man både undergrave og afskaffe demokratiet, nationalstaten og danskheden…… samt forsvaret af det hele?? At uddele våben og militære hemmeligheder til soldater hvis loyalitet er tvivlsom, er jo rendyrket vanvid eller idioti.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. februar 2019 @ 12:38

 14. Det negative ved den historie er de store omkostninger samfundet påføres, økonomisk som sikkerhedsmæssigt. Det positive er at de aldrig vil komme til at overtage samfundet, da de ikke har evnerne. Hvis de kommer i flertal, vil demokratiet blive afløst af diktatur. De lag der financierer samfundet, vil aldrig finde sig i at blive underlagt et puvidende proletariat

  Kommentar by JC — 17. februar 2019 @ 13:16

 15. VI IMPORTERE RETARDEREDE.

  Kommentar by XXXXX — 17. februar 2019 @ 13:36

 16. IQ med intelligenstest er relativ i forhold til gennemsnittet. Og jo flere indvandrere med lav IQ (Somalier, cirka 70. Arabere cirka 85) jo lavere bliver gennemsnittet. Og ret hurtigt.
  Men målt med den objektive metode psykomotorisk hastighed har IQ mindsket langsomt men sikkert de sidste 100- 150 år. Børnedødeligheden er gået ned, så godt som alle overlevede i Vesten allerede i det nittende århundrede. Befolkningstallet gik op. Så godt som alle børn med småmutationer døde før i tiden før de selv kunne få børn. Småmutationer påvirker i 50 % hjernen. Her, de sidste halvtreds år har vi haft p-piller osv. Dermed har intelligente kvinder selv kunnet bestemme, om de vil have børn. Højt begavede kvinder får i gennemsnit 0,5 barn. De udrydder dermed sit eget høj-IQ-genom. Mens lavintelligente kvinder stadigvæk får flere børn. Lav-IQ generne øger relativt. Effekten af alle disse forandringer er ganske enkelt, at gennemsnits-IQ går ned.
  Kort sagt, Vesten intelligens har været en sådan succes at den er i gang med at udrydde sig selv. Og man kan læse om det her, hvis man vil i ”Edward Dutton and Bruce G Charlton: The Genius Famine”.
  http://geniusfamine.blogspot.com/

  Kommentar by jvesti_nielsen@hotmail.com — 17. februar 2019 @ 13:59

 17. IQ med intelligenstest er relativ i forhold til gennemsnittet. Og jo flere indvandrere med lav IQ (Somalier, cirka 70. Arabere cirka 85) jo lavere bliver gennemsnittet. Og ret hurtigt.
  Men målt med den objektive metode psykomotorisk hastighed har IQ mindsket langsomt men sikkert de sidste 100- 150 år. Børnedødeligheden er gået ned, så godt som alle overlevede i Vesten allerede i det nittende århundrede. Befolkningstallet gik op. Så godt som alle børn med småmutationer døde før i tiden før de selv kunne få børn. Småmutationer påvirker i 50 % hjernen. Her, de sidste halvtreds år har vi haft p-piller osv. Dermed har intelligente kvinder selv kunnet bestemme om de vil have børn. Højt begavede kvinder får i gennemsnit 0,5 barn. De udrydder dermed sit eget høj-IQ-genom. Mens lavintelligente kvinder stadigvæk får flere børn. Effekten af alle disse forandringer er ganske enkelt, at gennemsnits-IQ går ned.
  Kort sagt, Vesten intelligens har været en sådan succes at den er i gang med at udrydde sig selv. Og man kan læse om det her, hvis man vil i ”Edward Dutton and Bruce G Charlton: The Genius Famine”.
  http://geniusfamine.blogspot.com/

  Kommentar by jvesti_nielsen@hotmail.com — 17. februar 2019 @ 14:02

 18. # 14, JC kl. 13.16: ER VI IKKE allerede tæt på at være underlagt FJERNSTYRING og DIKTATUR? Er det demokrati at regeringen og dens medsammensvorne kan vedtage at udskifte/udrydde danskerne via import af migranter fra Afrika og Arabien? Har vi ikke allerede fundet os i så meget, at det vil komme til at koste blod, sved og tårer at komme tilbage til demokratiske og civiliserede tilstande? Er de gamle partier andet end en slags syndikater/koncerner/bander/mafiaer? Interesserer de sig for andet end deres egen trivsel? Er al snak om velfærd, pligt og ansvar ikke blevet til skalkeskjul for lyssky særinteresser?

  Enhver normal person må da kunne se at regeringen etc. ikke varetager det danske folks interesser, men tværtimod lægger op til en skrækkelig og mareridtagtig fremtid.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. februar 2019 @ 14:20

 19. Politisk ukorrekte forskere = “ingen forskere” på TV2..
  Naturligvis bliver den samlede IQ udvandet når man importerer mennesker med lav intelligens som endda ofte er børn af fætre og kusiner. Når det er sagt, så hjælper det nok heller ikke at de fleste danske børn er vokset op med at spille fortnite foran computeren. Filmen “idiocracy” på netflix beskriver fremtiden perfekt.

  Kommentar by Per — 17. februar 2019 @ 14:56

 20. Og… flere kvinder i militæret.

  Kommentar by River — 17. februar 2019 @ 15:49

 21. Mange her har allerede fremhævet invasionstroppernes (Fandens Tilbederes) indflydelse på et faldende gennemsnit af IQen i Danmark. De kom med indavlet LavIQ og avler, i alarmerende tempo, videre på den nedadgående IQ, som de, Fanden tro, har gjort gennem 1400 år. At vore politikkere vil bilde os ind, at de skam nok skal komme til at indvirke positivt på samfundets økonomiske bundlinje, antyder fælt, at selvsamme LavIQ meget vel kan være smitsom*. I alt fald er der allerede alvorlig mangel på intelligent tankevirksomhed blandt både politikkere og ledere i statens etablissementer, samt blandt hovedparten af offentligt/statsstøttede ansatte.

  Morten Uhrskov gav for en del tid siden, i sin blog på JP, et statistisk baseret eksempel, der viste, at hvis der bare var to, ikke vestlige, “tosprogede børn” i en grundskoleklasse, så sank resten af klassens elevers fremtidige indtjeningsmuligheder med HELE 10% ! **
  Men dette bliver trofast fortiet, lige som de mange, mange andre negative faktorer vi på påtvinges at få vort og vore børns liv forpestet med.
  ** så kan man jo godt forstå, at IQen, har været faldende, gennem de sidst 20år, blandt danske mænd på session. Ja, man kan da roligt sige, at gennemsnits-IQen for vore etniske børn og efterkommere er proportionelt faldende, med tilvæksten af iSlammets yngel her i landet.

  * Denne smitsomhed har jeg tidligere adresseret, i min tese om, at imamernes bønner over halalslagtede dyr, kan have de modsatte påvirkninger, af eksperimenterne med tre ens dyrkede frø, hvor af et af frøene, UDEN blomsterpassernes viden, fik et skjult kærlighedsstempel med sig og voksede langt bedre end de to andre.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. februar 2019 @ 16:27

 22. Hvad skal man med viden og regne kundskab.
  Alt kan Googles. Regne maskine. Stave lortnok.
  Hvorfor bruge hjernens skuffer til tal, bogstaver og viden. Kun antal af fadøl.
  Eller er skolen og videre gående uddannelser blevet ringere i undervisningen. Nu er det gruppe. Og krav og karakterer lige meget.

  Kommentar by P — 17. februar 2019 @ 17:36

 23. Et blomsterfrø med et skjult kærlighedsstempel???

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. februar 2019 @ 18:04

 24. UVIDENHED er ikke det samme som DUMHED, men i praksis kan uvidenhed være ligeså skadelig eller skæbnesvanger som dumhed. Og ved at gøre elever historieløse, og ved at forringe undervisningens kvalitet på mange måder, har de gamle partier tilføjet danskerne hårde slag, og har svækket deres muligheder for at klare sig godt fremover.

  Den rødradikale skolepolitik er endnu et eksempel på betonhovedernes ondskab og galskab.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 17. februar 2019 @ 18:13

 25. En god foranstaltning ville det være at stoppe børnechecks til mere end 2 børn. Det ville måske nedbringe børnetallet lidt blandt de ringest genetisk udrustede.

  Ellers bliver vi måske nødt til at etablere statslig produktion af reagensglasbørn med gode gener, ligesom i Huxleys “Fagre nye verden”. Det kan vel blive resultatet om nogle år.

  Kommentar by JC — 17. februar 2019 @ 18:36

 26. Man glemmer den viden man tidligere har tilegnet sig, i frygt for at komme til at samle puslespillet

  Kommentar by Winged Hussar — 17. februar 2019 @ 18:50

 27. Der var en dansk mand, tidligere ansat som moderator for Facebook, som udtalte sig i radio 24syv forleden, om de retningslinier de baserer deres censur på. Han nævnte specielt som eksempel, at det er bandlyst på Facebook at referere til videnskabelige undersøgelser der viser at der er IQ-forskelle mellem forskellige folkeslag. Videnskabelige sandheder undertrykkes på mange måder i samfundet.

  Kommentar by JC — 17. februar 2019 @ 18:56

 28. > 17: Hvis intelligente kvinder ville gøre noget godt for samfundet, skulle de sørge for at få mange børn, i stedet for deres evindelige stræben efter lederjobs og bestyrelsesposter. Men de er desværre i de fleste tilfælde blevet smittet med den feministiske virus.

  Kommentar by JC — 17. februar 2019 @ 19:03

 29. – JC

  Har du link?

  Kommentar by Kim Møller — 17. februar 2019 @ 19:12

 30. #17 jvesti, du har fat i noget vigtigt. Der bliver holdt liv i nogle ynkelige skravl, som naturens orden tidligere sørgede for at sortere fra. Det kan umuligt være gavnligt for den samlede genpulje.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. februar 2019 @ 20:58

 31. https://www.bt.dk/nyheder/anja-sofia-kan-ikke-sove-foer-hun-har-brugt-naesten-to-timer-paa-sin-mobiltelefon

  https://www.bt.dk/nyheder/de-unge-kan-ikke-sove-rikke-ligger-soevnloes-af-bekymringer

  Gad vide hvor landets gennemsnits-IQ ligger om ti år 😩

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. februar 2019 @ 21:20

 32. @25 eller ændre børnene checken til et skattefradrag til forældrene? Så ville der være lidt mening med tingene og

  Kommentar by redneck — 17. februar 2019 @ 22:39

 33. ALEXANDER BEAUMONT — 17. februar 2019 @ 18:04 :

  Ja, jeg beskrev det i forgårs, så jeg nøjes kige med, at henvise til kommentar nr. 44 under:

  http://www.uriasposten.net/archives/98687#comments

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. februar 2019 @ 22:43

 34. Jeg kom lige til at se på billedet af den hjernetomme Morgenthaler og må konstatere, at det ikke kun er en lav IQ han har til fælles med Fandens tilhængere, men så sandelig også udsenet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. februar 2019 @ 00:24

 35. I Sverige er denne form for lavkognitiv “kulturberigelse” via typisk alternativt begavede og ofte endda decideret indavlede indvandrere og deres afkom fra især Mellemøsten, Afrika og omegn – med forfædre, der endog er nære fætre og kusiner gennem talrige generationer – , allerede slået igennem i meget større omfang i Sverige, end vi hidtil har set her i DK, så de er på trods af alle mulige naive løsningsforsøg og velmende foranstaltninger med ekstra lærere og andre støttetiltag til disse særligt trængende elever raslet markant ned af alle internationale ranglister på dette felt gennem de seneste årtier – fx. i pisatestene.

  Sverige er formentlig bare 15 – 20 år foran os i Danmark i denne fuldstændigt katastrofale udvikling, så vi har sandelig meget at “glæde” os fremover til på dette område – for vi har nemlig kun lige set starten på den her.

  Og alligevel vil de selvsamme såkaldte “forskere” til den tid stå og uforstående måbe over resultaterne og fuldstændigt nægte at forstå de reelle årsager til denne uhyggelige udvikling og tilskrive dens konsekvenser Danskernes manglende åbenhed og “racistiske” modvilje mod for alvor at ville tilpasse sig til et multikulturelt, i praksis lovløst og fuldstændigt kaotisk lavtillidsamfund, som de i øvrigt aldrig nogensinde har ønsket at få, ikke er blevet spurgt om og slet ikke har givet demokratisk mandat til overhovedet på noget tidspunkt.

  Kommentar by Bjovulf — 18. februar 2019 @ 01:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper