18. februar 2019

Borgerforslag: “.. landsforræderi at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til varigt ophold i Danmark”

Jeg har skrevet under, og kan kun opfordre andre til at gøre det samme. Skriv under på Borgerforslag.dk.

“Straffelovens Kapitel 12 moderniseres så det bliver landsforræderi at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til varigt ophold i Danmark.”

“Ordene landsforræder og landsforrræderi har en fæl klang. De bør anvendes med forsigtighed og omtanke. Men hvor længe kan man komme uden om dem? …

Allerede den 2. Verdenskrig og den tyske besættelse af Danmark 1940-45 bragte forvirring i de tilvante begreber. En del danskere optrådte i forhold til besættelsesmagten på en måde, der svarede til det gamle begreb om landsforræderi.

Men billedet sløredes ved, at hovedparten af landets ledere, politikerne, optrådte i en dobbeltrolle, hvor de på samme tid, som de hævdede at varetage nationens interesser, samarbejdede med besættelsesmagten på en måde, der fik dem til både at bekæmpe den danske modstandsbevægelse og at opmuntre til en del af de handlinger, de efter krigen stemplede som landsforræderi…

Nutidens indvandringspolitik bidrager i virkeligheden til, ikke i en enkelt kortvarig handling, men gennem et langvarigt begivenhedsforløb, at bringe Danmark, eller til en begyndelse dele af det, i fremmedes vold. Resultatet søges besmykket med fintklingende fremmedord som ‘multietnisk’ eller ‘multikulturelt’ samfund, men de kan dog ikke skjule virkeligheden, der er den, at Danmark gradvis udleveres til fremmede folkeslag… Virkeligheden i dette svarer til, hvad der tidligere under andre forhold betragtedes og betegnedes som landsforræderi… (Jens Toldstrup, 1991)

Oploadet Kl. 02:51 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98778/trackback

32 Comments »

 1. Tak KIM, at du har taget dette borgerforslag op til overskrift.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. februar 2019 @ 03:28

 2. Har hørt flere danskere fortælle, at når de henvender sig for at blive skrevet op til en lejlighed i socialt boligbyggeri, så får de at vide, at de godt kan glemme alt om at komme ind. Såkalde flygtnige bliver automatisk flyttet frem i køen, og da der bliver ved med at komme flere til, så har danskerne reelt ikke en chance.

  Blot et af mange eksempler på, hvordan der forskelsbehandles til de fremmedes fordel.

  Et andet er SKATs nidkærhed over for danskere med ringe indkomst, mens de fremmede kan snyde og bedrage, uden at blive stillet til regnskab.

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. februar 2019 @ 04:03

 3. Håber den lille undermåler “JEG ER ENIG” o.s.v fra tråden om Elvir Abdaz 1.feb 15:38 læser artiklen.
  Han blamerede sig selv ved hans uvidenhed.
  – desværre fik jeg ikke nogen back-up af Kim Møller….

  Kommentar by Frost-Hansen — 18. februar 2019 @ 04:38

 4. Hahaha, det er sgu det dummeste jeg længe har set! De tror simpelthen at folketinget vil stemme for et forslag der gør 95% af politikerne til kriminelle, hvis bare de samler underskrifter nok sammen til det!?!? Prøv at læse det igennem en gang. Det er jo hele EU, samtlige europæiske politikere, og halvdelen af danmarks befolkning der skulle dømmes for landsforræderi hvis det blev vedtaget! Jeg er med på at der skal gøres noget, men det der er jo decideret åndsvagt. Selv HVIS der var flere end de nuværende 174 der skrev under, ville det ryge direkte i skraldespanden ved afstemningen, husk på at SAMTLIGE partier undtagen DF stemte for marrakesh aftalen!

  Drop at spille efter deres regler, og fortsæt istedet med at afsløre dem! Uriasposten, freespeechblog, snaphanen, den korte avis, 24nyt, newspeek, document, trykkefrihedsselskabet, og sikkert flere endnu, kunne lave et stort medie der kunne revolutionere nyhedsstrømmen i danmark, hvis altså ikke de hver især havde det bedre med at sidde i hver deres hjørne, og citere de medier der bestemmer hvad vi skal tale om..

  HVOR svært kan det være at kopiere EB og BT’s “avis” skabelon på nettet, og så levere alle de nyheder som vi danskere har BRUG for at høre? Journalisterne kan sikkert findes blandt generation identitærs medlemmer, men det hele kræver samarbejde. Og på det punkt må man desværre erkende at venstrefløjen er LANGT foran højrefløjen, og med ideer som den der har de intet at bekymre sig om lige foreløbigt.

  Kommentar by Per — 18. februar 2019 @ 04:41

 5. Hvis Danmark er krigs deltagende, skulle en dødsstraf kunne tages i brug ved at hjælpe fjenden. Og tænker på de hjemvendte udenlands isis krigere.

  Kommentar by P — 18. februar 2019 @ 05:42

 6. @Per
  Tror du virkelig selv, at vi der underskriver, har illusioner om, at forslaget har en jordisk chance for at blive vedtaget i Folketinget? Hvis ja, er det dig, der er dum.

  Formålet er naturligvis, at skabe opmærksomhed, komme i medierne og få startet en debat.

  Kommentar by Jern Henrik — 18. februar 2019 @ 06:24

 7. PROBLEMET MED MEDIERNE er stort og uhyggeligt. Der er begyndt at censurere og frasortere selv noble, saglige og oplysende annoncer. Nogen i Nordjylland, med opbakning fra danskere i hele landet, ville indrykke annoncer ang. en folkeafstemning om EU og indvandringen. De var villige til at betale fuld pris for halvsides annoncer i alle de store papiraviser. Men aviserne vil ikke bringe annoncerne.

  Det danske folk er blevet kneblet og har fået mundkurv på. Demokratiet og ytringsfriheden pisser redaktørerne på. Sandhed og retfærdighed er blevet byer i Rusland hos de store aviser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 07:01

 8. PROBLEMET MED MEDIERNE ER STORT OG UHYGGELIGT. Aviserne er begyndt at censurere og frasortere selv noble, saglige og oplysende annoncer. Nogen i Nordjylland, med opbakning fra danskere i hele landet, ville indrykke annoncer ang. en folkeafstemning om EU og indvandringen. De var villige til at betale fuld pris for halvsides annoncer i alle de store papiraviser. Men aviserne vil ikke bringe annoncerne.

  Det danske folk er blevet kneblet og har fået mundkurv på. Demokratiet og ytringsfriheden pisser redaktørerne på. Sandhed og retfærdighed er blevet byer i Rusland hos de store aviser.

  Det er nu ved at være det samme som i Tyskland, Frankrig og Sverige. Den politiske “elite” og medierne ønsker at undertrykke al debat om de omfatttende og rædselsfulde forandringer af Europa som Merkel, Macron, Löfven, Jelved, Lars Quisling og alle de røde feminister går ind for.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 07:08

 9. Jamen så held og lykke med det, jeg er sikker på at alle de venstreorienterede medier vil stå i kø for at sætte fokus på deres medansvar ligesom politikerne.

  Kommentar by Per — 18. februar 2019 @ 07:13

 10. Mit svar var til jern henrik, alexander har fattet det. Deadline havde eksempelvis et indslag for nyligt hvor karsten hønge og nogle andre brugte 20 minutter på at diskutere hvor forfærdelig rasmus paludan er. Ved i hvem der ikke var inviteret i studiet? Rasmus paludan. Det er en envejs-debat, og at tro man kommer igennem med noget der går imod journalisternes agenda på deres egne kanaler er håbløst naivt.

  Kommentar by Per — 18. februar 2019 @ 07:21

 11. Jeg fornemmer ingen politikere i dag bryder sig om begrebet “forræderi det “. Ordet og begrebet er fra en tid hvor man havde selvstændige nationalstater. Idag har stort set alle politikere har i deres stille sind accepteret EU og FN som et overorgan hvor næsten alt lovgivning skal afstemmes med disse “overorganer”. At modarbejde og undergrave nationalstatens interesser og sikkerhed som typisk ville kunne klassificeres som forræderi skal man først definere hvad det er før man kan identificere dem der går den modsatte vej. Jeg ville jo sige at alle de politikere og partier som er ansvarlig for at islam er kommet på dansk jord har bragt landet i en sikkerheds situation idet doktrinen i islam direkte modarbejder grundloven og dermed den nationale sikkerhed for danskerne og Danmark. Med dette skulle 80% af folketinget afsættes og fængsles. Ligeledes tidligere politikere skulle opsøges og fængsles. Her skulle de så sigtes og dømmes. Og om det blev en livstidsdom eller en henrettelse skulle være i forhold til den situation landet stod i på pågældende tidspunkt.

  Kommentar by Jp — 18. februar 2019 @ 08:15

 12. Svarer vel til at give ca. 140 Folketingsmedlemmer en lille glasampul “….og på 3, bede dem alle tygge hårdt sammen”.
  Nej, vel!
  Man vil gøre ALT for at tie forslaget ihjel, er jeg bange for. “Man”, er foruden vore politikere, alle de kollaboratører der har fremmet deres sag: MSM, meningsdannere osv.

  Kommentar by White knight — 18. februar 2019 @ 10:02

 13. Underskrevet. Vil dog næppe blive godtaget af V+K som godt kan lide deres lune stole og pæne løn i EU.

  Kommentar by Realisten — 18. februar 2019 @ 10:15

 14. @ Hr. Snusk: Det betyder jo bare, at vi andre lidt efter lidt har mistet loyaliteten overfor staten, og ikke mindst dens politikere. Jeg plejede at føle, at en regering var min, selvom jeg ikke havde stemt for den. Den tid er helt sikkert forbi

  Kommentar by BB — 18. februar 2019 @ 10:40

 15. Jeg får “der er opstået en fejl” når jeg forsøger.

  Kommentar by hkejrkre — 18. februar 2019 @ 11:04

 16. Hvis det skal være landsforræderi at hjælpe folkegrupper, er det så ok at hjælpe enkeltpersoner ???

  Kommentar by Islambert — 18. februar 2019 @ 12:04

 17. Per — 18. februar 2019 @ 04:41 :

  Selvfølgelig bliver det ikke vedtaget, men det er da i højeste grad en mulighed for, at vi kan få sendt signaler frem, der viser landsforræderne, at vi faktisk mener det alvorligt.

  Hvad venstrefløjen, “eliten” og andre fra LavIQ-segmentet vil bringe op i medierne, bør vi være ret så lige glade med, for du mener da vel ikke alvorligt, at vi fortsat skal agere, ud fra den dagsorden de´ dikterer???
  Den tid må da for længst være lagt i mølposen.
  ……….

  At støtte/oprette borgerforslag er pt. det nærmeste vi kommer direkte demokrati eller bredere opråb til samtlige politikkerne. Den mulighed skal vi da tage til os som aktiv handling. Vi har her på UP, rigtig gode muligheder for, at få vore synspunkter frem, men det alene, samt at krydse rigtigt af ved det kommende valg, er altså langt fra nok, til at få en rettidig politisk kursændring.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. februar 2019 @ 13:43

 18. Rigtigt, vi skal sørge for at skaffe mange flere læsere til Uriasposten og de andre netaviser. Som sagligt påviser at vi er på katastrofe- og undergangskurs. Ellers får vi ingen kursændring. Men er nogen kommet i gang med at uddele løbesedler til postkasserne? Og hvorfor skriver PALUDAN ikke til os ang. partidannelsen?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 14:07

 19. PS: De gule veste i Paris, Lyon, Bordeux, Dijon, Berlin, Bruxelles, London, Warzawa, Budapest, Athen og Rom har påbegyndt en overlevelseskamp for at komme fri af EU, Marokko-pagten og social undertrykkelse mv. Se også black pigeon/you tube film ang. Merkels migrant crisis/one year on osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 14:20

 20. @MS carstens: “Hvad venstrefløjen, “eliten” og andre fra LavIQ-segmentet vil bringe op i medierne, bør vi være ret så lige glade med, for du mener da vel ikke alvorligt, at vi fortsat skal agere, ud fra den dagsorden de´ dikterer???”

  Nej, det er jo netop det jeg skrev i mit første indlæg. Dem der er enige i det forslag bør fuldstændigt droppe at bruge deres ensrettede platforme, og istedet koncentrere sig om at oprette egne platforme hvorfra deres landsforræderi udstilles, som eksempelvis uriasposten. (Men gerne langt større med egne journalister) At lave en underskrift indsamling på forrædernes præmisser svarer til at oprette en facebookside imod noget, det er fuldstændigt ligegyldigt når alle i forvejen ved at det aldrig bliver vedtaget uanset hvor mange stemmer man skaffer.

  Se den effekt “freespeechblog” fik på alternativet ved at udstille deres klima hykleri, der blev det en lille højreorienteret blog der satte standarden for de venstreorienterede medier så de blev nødt til at citere den, og ikke omvendt for en gangs skyld. Kunne de højreorienterede bloggere sætte det i system ville det ramme dem hårdere end 5 millioner underskrifter på det forslag.

  Kommentar by Per — 18. februar 2019 @ 14:39

 21. Hvad med isis krigere og deres kvinder?
  Nu stiller de med børn.

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-02-18-teenager-har-foedt-is-krigers-barn-mange-burde-have-medfoelelse-med-mig

  Kommentar by P — 18. februar 2019 @ 15:10

 22. Uha, hvis jeg skulle skrive under på det, så ville jeg dømme mig selv til at være landsforræder.

  En dansk mand hentede i starten af 90’erne en gudesmuk ung mor til 3 i det centrale Afrika til Danmark med det formål at hun skulle kneppe penge sammen til ham. Da hun ikke var indstillet på det, men tog diverse rengøringsjobs, mistede han interessen, og ikke desto mindre fik hun i løbet af midt- og slut 90’erne peu a peu sine 3 døtre herop.
  Nu stod disse dejlige piger i et fremmed land, hvor de dog lynhurtigt kvalificerede sig til opholdstilladelse, men for den ældstes vedkommende tog det næsten 25 år at blive statsborger.
  De 2 små er stadig afrikanere, selv om de opfylder alle krav, og den midterste kun har haft det manglende statsborgerskab imod sig for at kunne komme på tale til en landsholdsplads i landets næststørste sportsgren.
  Behøver jeg at sige, at alle 3 har taget en uddannelse og ikke har én eneste dag som arbejdsløs på cv’et?
  De er selvstændige, unge og smukke kvinder, som arbejder som små heste, og 2 af dem har sågar deltaget i SIAD’s demonstrationer.
  Den store havde for efterhånden 10 år siden som så mange andre unge svært ved at forholde sig til, at hun var forvandlet fra at være en lille negertøs til en guddommelig smuk svane, så da hun ikke havde andre, bad hun mig om at hjælpe, og da livet igen var på skinner, betroede hun mig, at hun aldrig havde kendt sin biologiske far, og bad om,om jeg ikke godt ville være hendes far helt officielt.
  Da man ikke umiddelbart kan adoptere myndige personer, blev vi enige om, at vi ikke behøvede papir på, at vi elsker hinanden.
  Siden er de små kommet til, og ind imellem siger de samstemmende.:
  Jochop, du er verdens bedste far, og hvor er det dejligt, at du altid er der for os, når det brænder på!

  Er jeg landsforræder?

  Kommentar by Jochop — 18. februar 2019 @ 16:20

 23. – Jochup

  Du kan vel ikke overtræde en lov tyve år før den er vedtaget.

  Kommentar by Kim Møller — 18. februar 2019 @ 18:02

 24. @Per 14:39: Og hvordan var det lige, det endte for Freespeechblog?!?

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 18. februar 2019 @ 20:12

 25. Sæt en streg i sandet, nu er det Danmark det gælder ! Ikke ens gode hjerte, som tidligere hjalp en fremmed eller eller tre. Skriv under for at forsøge genetablere forbindelsen mellem folkets krav om rimelighed og lov og ret. Vores land er ikke forpligtiget til at tage imod. Skriv under for ikke gå i graven uden at have hævdet lands ret og landsforrædder.

  Kommentar by Uno — 18. februar 2019 @ 20:31

 26. Gjorde det igår; vi må sanktionere historiens konsekvens, ikke af egeninteresse for at følge William Hazlitt tanker!!!!

  Kommentar by Moth — 18. februar 2019 @ 22:16

 27. Per — 18. februar 2019 @ 14:39 :
  Ok, det er muligt jeg misforstår dig.
  Du efterlyser en samlet platform, men forventer, at andre “gør arbejdet”. Hvorfor ikke selv gå foran, når nu du har chek på hvor nemt det er, at kopiere skabelonerne? Jeg mener, at ingen muligheder må spildes, for det er der ikke mere tid til. Jeg kan ikke, da jeg absolut ikke har evner i den retning.
  Nogen har dog taget skridt i den retning; dokument.dk bringer næsten daglig artikler “udefra” sammen med egne artikler og faktisk bringer de ofte Kim Møllers blogoplæg under “Kopieret/fra hoften”. Som du sikkert ved, er Document ret flittige og har en rimelig god opsætning. Men “kommentarsporet halter, så der kunne du måske “gå foran” med din viden på området og måske endda bringe dit forslag tættere på realisering.

  ALEXANDER BEAUMONT — 18. februar 2019 @ 14:07:
  I dag spørger du “Men er nogen kommet i gang med at uddele løbesedler til postkasserne?” I går spurgte du “Er nogen begyndt på at skaffe flere læsere til URIASPOSTEN MV.?” (jeg har i dag, givet et svar til dig)
  Jeg syntes ærligtalt, at du har temmelig travlt med at forvente/efterlyse folk der udfører det, som du foreslår, uden dog på nogen måde selv at fortælle hvordan du selv er aktiv på områderne, så andre måske kunne blive inspireret.
  I bloggen “åben tråd: hvornår er Danmark dejligst”:
  “http://www.uriasposten.net/archives/98226#comments
  har både tp og jeg gjort os ulejlighed med at give ideer og jeg har flere gange henvist til bloggen ang. uddeling af løbesedler i private postkasser, men heller ikke her har du, trods senere opfordringer, bidraget med eksempler på hvordan du selv er aktiv.
  Igen; man opnår altså ingen ting ved, at forvente at andre gør arbejdet!

  Mht. til min egen aktive indsats er jeg en del begrænset af mit liv som handicappet, men kan da fortælle, at da Paludan var i Ålborg, forsøgte jeg helt op til sidste minut, om jeg ikke på en eller anden snedig måde kunne takle mine forhindringer og møde op. Belært deraf, er jeg nu endnu tidligere fremme med min nødvendig planlægning og har derfor meldt mig til NBs vælgermøde i Thisted*, hvor Pernille Vermund gerne vil møde vælgerne sammen med Poul Højlund i begyndelsen af april og jeg har endda formået, at få to mere med. Endvidere arbejder jeg aktivt på, at overvinde nogle praktiske udfordringer, så jeg også kan komme rundt med løbesedler.

  *
  Hvis andre har mulighed for fremmøde samme sted, vil det glæde mig, hvis nogen giver sig til kende, så vi kan hilse på hinanden og gøre fælles bord *SS*

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. februar 2019 @ 23:28

 28. Rettelse: Hilse på hinanden og danne fælles bord.

  Kommentar by M.S. Carstens — 18. februar 2019 @ 23:31

 29. @23 Kommentar by Kim Møller — 18. februar 2019 @ 18:02

  “Du kan vel ikke overtræde en lov tyve år før den er vedtaget.”

  Prøv at spørg en de gamle østfront-kæmperne om det!(hvis ellers der er flere i live endnu)
  Ikke at jeg på nogen måde føler sympati med erklærede nazister (national-SOCIALISTER), men dem som skulle havde været dømt var sgu landets politikere, som samarbejdede med tyskerne, dvs. sagde et før 5.maj og skiftede mening efter 5.maj hurtigere end man kan stave til Ib.
  OK, der var folk der fik den straf som de fortjente, men mange fik også en straf som de ikke fortjente og endnu flere gik fri pga. deres position i samfundet.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  stem D, som D-dag

  Kommentar by Neuhammer — 19. februar 2019 @ 01:15

 30. Ku’ ligeså lidt blot udlevere ca. 140 små glasampuller, og sige: “På tallet 3, bider I alle hårdt sammen”. Der er jo også alle deres kollaboratører; MSM, røde meningsdannere, Hipo’er og værnemagere. Så mange ampuller tror jeg slet ikke vi har.
  Så nej.
  Det vil blive tiet ihjel.

  Kommentar by Knights Templar — 19. februar 2019 @ 09:58

 31. https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/19-aarig-tilsluttede-sig-is-nu-vil-hun-hjem/7519839

  Skal Danmark tage imod sine?

  Kommentar by P — 19. februar 2019 @ 12:09

 32. Nu er hjemmesiden, der skal fremme projektet, så småt kommet op at køre. Du kan bl.a. bringe liv til sagen ved at komme med kommentarer. Adressen er http://www.landsforraederi.dk

  Kommentar by Knud Eriksen — 29. marts 2019 @ 10:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper