25. februar 2019

Daniel Rye, tidl. IS-gidsel: Lad os ‘hjælpe’ jihadierne ‘tilbage til livet’, “… lære vores fjende at kende”

Justitsminister Søren Pape vil hellere have Syrien-jihadister i Danmark, end risikere at bryde utidssvarende konventioner. Truslen er selvfølgelig også lidt lidt mere teoretisk, når PET bevogter privatadressen i Viborg med maskinpistoler. De militante kalifat-fantaster begik forbrydelsen i Syrien, og for mig at er kan de komme til Danmark, når de har udstået sin straf efter Assad-regimets straffelov.

Blandt jihadisterne med dansk pas er Muhammed El-Ali, der i 2014 lagde et foto fra IS-højborgen Raqqa online, hvor han ses poserede med to afskårne hoveder. Han vil gerne ‘hjem’ og uddanne sig til lastbilchauffør, og det synes det tidligere Islamisk Stat-gidsel Daniel Rye Ottosen formentligt er en god ide. Et interview sakset fra TV2.dk – Dansker var gidsel hos Islamisk Stat: – Lad IS-krigerne komme tilbage til Danmark.

“Flere danske politikere vil nemlig nægte de IS-krigere, der har dansk statsborgerskab, at vende tilbage til Danmark. Men Daniel Ryes holdning kunne ikke være længere væk fra den tankegang.

– Vi har som samfund et ansvar, og vi var selv en del af invasionen i Irak. Handler det om at få vores statsborgere hjem og forhåbentlig hjælpe dem tilbage til livet, så må vi fokusere på det, siger han. …

– Jeg tror, de fleste synes, at de skal blive væk, hvis vi lytter til vores følelser. De har forrådt os og gjort frygtelige ting. Men nu er vores samfund bygget op på andre ting end følelser. Lad være med at komme med populistiske overskrifter, og lad os forholde os til den nuancerede virkelighed, vi er en del af. Lad os lære vores fjende at kende, siger han.”

(Jacob El-Ali, tidligere Mohammed El-Ali; Foto: Ballet Magnifique)

Oploadet Kl. 03:26 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/98985/trackback

48 Comments »

 1. Hvorfor ikke lade det land de har kæmpet i dømme dem, om det så er dødsstraf.
  Eller en Nürnberg proces dømme dem. En fælles domstol.
  Eller til Cuba.
  Hvorfor skulle hvert land bruge ressourcer på at opbevare, fodre dem.

  Kommentar by Anonym — 25. februar 2019 @ 06:06

 2. Hvem er værst, gidslet eller islampsykopaten? Jeg vil sige gidslet. Psykopaten er til at forstå, der er god sund logik i hans totalforskruede verdenssyn . Gidslet derimod har en magisk trang til fatalisme, men i den perverterede form, hvor det er andre der skal betale, via det magiske ord vi!. Han har aldrig været længere væk fra vi. Han er en alien fra planeten fuckme99luftballon. Tak til Kim for godt stof.

  Kommentar by Gaflen — 25. februar 2019 @ 06:34

 3. Jeg fatter ikke at Pape vil have de terrorist-svin til Danmark, fatter han ikke, at hvis de kan komme afsted med det, ville de begå terror mod os, og personer som ham og hans kæreste, vil de give gratis flyvetræning fra det nærmeste højhus..

  Jeg ville sådan ønske at Pape ville sætte sig på en u-sikret håndgranat, om ikke andet ville han få et par sekunders lykke, før det sagde boom…

  Kommentar by Christian Kuffar — 25. februar 2019 @ 06:46

 4. Jeg fatter heller ikke at denne venstresnoede fjols, af et tidligere IS gidsel, ønsker dem til Danmark, men hvem forstår de venstresnoede, de lever jo i en hel anden verden end den virkelige verden, vi andre lever i..

  Kommentar by Christian Kuffar — 25. februar 2019 @ 06:48

 5. Alle var vidst bedst tjent med, at han var forblevet i rollen som gidsel. Død eller levende, det måtte, disse hans åndsfæller, som han forsvarer så nidkært, selv afgøre. Bare vi var sluppet for ham…

  Kommentar by Margrethe — 25. februar 2019 @ 06:53

 6. Muhammad El Ali ER hjemme.
  I sit ønskede kalifat.
  Daniel, du ka’ Rye og rejse din hjernevaskede pjalt.
  Man kommer sgu til at tænke på om ikke det var de forkerte hoveder, det brune affald poserer med på foto’et.
  Adspurgt om han har deltaget i kampe, vil svaret være:
  Naj naj, kun jag bage brød til mine kammerater.
  De har allesammen værer kebabteknikkere og bagere dernede.
  Uuh, det bliver svært med bevisbyrden.
  “Vi har ikke konkrete beviser på de har deltaget, og vi véd derfor ikke, hvad vi skal sigte dem for”.
  Har man overhovedet støttet op om sindssygen, bør det være nok, til at få dem låst væk for altid. Har du til hensigt at røve en bank. Eller hensigt til at begå anden kriminalitet jrrhjemme, så falder hammeren. Også selvom du ikke fik så meget som en bøjet 50-ører med fra banken.
  Vi er det facto i krig.
  I krigstid gælder helt andre love. Hér slår man ihjel, for ikke selv at ende som offer. Også selv om drab er forbudt i fredstid.

  Kommentar by Knights Templar — 25. februar 2019 @ 07:14

 7. “Tilbage til livet”??? De er jo ikke døde. De har valgt et andet liv. Selvfølgelig skal de dømmes ved en syrisk domstol for de modbydelige forbrydelser, de har begået på syrisk jord mod uskyldige, ikke mindst kvinder og børn. Det er det syriske folks ret at fælde dommen. Det er DERES børn, der aldrig kommer “tilbage til livet”!

  https://www.express.co.uk/news/world/1091794/isis-syria-sas-troops-baghuz-yazidi-sex-slaves-beheaded

  Sidste nyt fra Islamisk Stat: Forleden har de halshugget 50 af deres sexslaver, fordi britiske styrker var tæt på at få dem befriet. IS-psykopaterne undte nemlig ikke disse forpinte piger at komme “tilbage til livet!”
  Det er DE SAMME MÆND, som Søren Pape og Daniel Rye vil have til Danmark som lastbilchauffører! Og Daniel Rye blev der betalt millioner af kroner for at befri! Han gør sandelig de mennesker, der lagde beløbet på bordet, en bjørnetjeneste nu. Kender han ikke nok til sin fjende NU, så vil han aldrig gøre det. Selvom de ikke halshuggede ham, er han alligevel vendt tilbage uden hoved!
  “Bring back our girls – not their abusers!”

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. februar 2019 @ 07:19

 8. Eksisterer “århus modellen” egentlig stadigvæk? Det var jo mirakel kuren for et par år siden, men jeg syntes slet ikke der er nogen politikere der har nævnt den i forbindelse med denne sag? Hvordan kan det mon være…

  Kommentar by Per — 25. februar 2019 @ 07:54

 9. #1 Gaflen. Jeg er helt enig, gidslet er den værste. Daniel Rye tilhører det segment der utrætteligt arbejder for at smadre nationen Danmark. Disse typer, for hvem det aller helligste er at fremstå gode, er dødsensfarlige for vores sikkerhed.

  Kommentar by Johnson — 25. februar 2019 @ 08:26

 10. Hvis manden ikke var skør i forvejen, er han blevet det i sit fangenskab.
  Jeg kender ikke detaljer, men ved at der blev samlet ind til løsesum.

  Det er jo sygt at familie og andre betaler for at få ham ud af fangenskab, og bagefter beder den danske stat om at tage svinene hjem til Danmark, hvor de kan fortsætte jihad for vores penge.

  Kommentar by k.m. — 25. februar 2019 @ 08:26

 11. Hvor mange millioner fik ISIS for at lade gidslet gå ?
  Hvem har betalt ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 25. februar 2019 @ 08:47

 12. Muhammed El-Ali vil gerne uddanne sig til lastbilchauffør.

  Lastbilchauffør!

  Så han kan kopiere Mohamed Lahouaiej Bouhles terrorangreb i Nice, hvor denne dræbte 85 mennesker ved hjælp af en lastbil.

  Eller terrorangrebet på julemarkedet i Berlin.

  Det var IS, som opfandt den lavteknologiske terror, hvor lastbiler blev forvandlet til dræbermaskiner.

  Godt nok er vi blåøjede i her til lands, men så blåøjede er vi forhåbentlig ikke.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Massakren_i_Nice_2016

  Kommentar by np — 25. februar 2019 @ 09:00

 13. 10 k. m.

  “Daniel Rye endte med at blive forhandlet ud for en sum på 2.040.000 euro.”

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/daniel-var-gidsel-hos-forhandlinger-foregik-over-mors-email

  Hvor mange mennesker har disse millioner i IS’ hænder mon betydet døden for. Hvilke våben og oplysninger har de kunnet købe for dem til menneskehedens ulykke…og alligevel er det ikke nok elendighed for Daniel Rye: Han vil have flere af dem ind i sit eget land.
  Det værste er, at hans stemme pga hans historie kunne have haft særlig vægt over for politikerne. Hvis han højt og klart havde krævet, at her skulle de trække grænsen og holde uhyrerne væk, kunne han have vendt sin ulykke til beskyttelse af Danmark.
  Men nej. Hans barndoms dogme om, at man er OND, hvis man føler vrede eller sætter grænser, tør han ikke udfordre. Han vil hellere flytte sammen med sine bødler igen! Det er et symptom på hele kulturens sygdom.

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. februar 2019 @ 09:13

 14. Daniel Rye er en væmligbo der skulle have fået sine dage endt dernede i de lande og kultur han nære sympati for.

  Kommentar by Jp — 25. februar 2019 @ 09:29

 15. RABLENDE sindssyg hundegalskab synes at være blevet moderne i visse kredse. Andre kredse dyrker uvidenhed, forbavselse og faktaresistens. Andre igen fylder os med floskler, fraser og bortforklaringer. Og taler hyklerisk om at nogle få migranter ikke har forstået Danmarks grundlæggende værdier. (Eva Kjær Hansen)

  Ha, alle de grundlæggende og menneskelige værdier er alle de gamle partier jo enige om at destruere via Marokko-pagten, masseindvandring, afrikanisering og islamisering.

  At fylde Danmark med potentielle gangstere og terrorister er ikke bare dumt, det er selvmorderisk dumt, og en forbrydelse mod det danske folk.

  Borgens samlede politik er forrykt og vejen til Danmarks udslettelse som danskernes land, hjemstavn og folkehjem.

  Kommentar by Ole Jensen — 25. februar 2019 @ 09:31

 16. Gidsel?
  Var der ikke frivillige bombeskjolde et sted? Personer, der er rejst langt for at virke som bombeskjolde for disse krigere. Opholde sig i deres huse og kaserner. Sove øverst i husene, de ikke kan bombes. Hvor var det henne?

  Kommentar by p — 25. februar 2019 @ 09:49

 17. “Lad os lære vores fjende at kende!”
  Det har efterhånden kunnet lade sig gøre i mange år, men hvad hjælper det, når det ikke kan læres, på grund af den massive propaganda for mangfoldigheden.

  Kommentar by Menig 442 — 25. februar 2019 @ 10:16

 18. Og når fjenden er erkendt, så skal fjenden dræbes!

  Kommentar by Hul igennem? — 25. februar 2019 @ 10:23

 19. Ole Jensen aka Alexander Beaumont aka tp osv …

  Det er off topic, men det er dit til uendelighed gentagne indlæg jo altid, så derfor må man selv gå off topic, hvis man vil svare.

  Du bedriver desinformation.

  Regeringen, DF og S har lige vedtaget et paradigmeskifte inden for udlændingepolitikken.

  Det sætter en ny dagsorden. Asyl er nu pr. definition midlertidigt. Det handler ikke mere om at integrere asylanten i det danske samfund, men om at asylanten skal sendes hjem igen.

  Og jeg kan godt fortælle dig, at det er noget, som kommer til at gøre ondt på migranterne og godhedsindustrien.

  Venstrefløjen og Det Radikale Venstre er i chok. Det er måske også derfor, at PET har opgraderet beskyttelsen af Støjberg og Pape, fordi der er alvorlige trusler imod dem.

  Nej, politikerne har ikke hundegalskab eller er vampyrer, som du så ofte skriver. Der er forskel på højre og venstre. Og efter paradigmeskiftet er Nye Borgerliges og Pernille Vermunds ultimative krav om asylstop blegnet.

  Du er et dybt uvidende menneske. Men ingen kan stoppe din fortidsvendte kommentar, som du poster 15-20 gange i døgnet.

  Kommentar by np — 25. februar 2019 @ 10:36

 20. np — 10:36

  Gider du, at holde din kæft med, at sætte diagnoser- og IQ bedømmelser på Uriaspostens skribent panel – Hvad fanden i helvede bilder du dig egentlig ind.

  Kommentar by T. Flodur — 25. februar 2019 @ 10:57

 21. Det er selvfølgelig venstreradikale der truer Støjberg og Pape.

  Kommentar by Johnson — 25. februar 2019 @ 11:00

 22. T. Flodur 10:57

  Nej, det vil jeg ikke.

  Er T. Flodur i øvrigt også et alias for Ole Jensen aka Alexander Beaumont aka tp?

  For du lyder lige så indebrændt som idioten.

  Kommentar by np — 25. februar 2019 @ 11:08

 23. Gode nyheder: Freespeechblog er tilbage med alt indhold gendannet og seneste post fra den 10. februar 2019, som var deromkring, den blev lukket.

  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/?m=1

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 25. februar 2019 @ 11:28

 24. Daniel Rye er åbenbart blevet inficeret med Stockholm symdromet. Det består af at et gidsel solidariserer sig med sine gidseltagere. Han er blevet suggereret eller hypnotiseret af de islamiske slyngler til at bære over med dem og tilgive dem. Han er stadig ligeså naiv som dengang han umuligt kunne tro at nogen ville ham noget ondt. Nu tror han at man kan afradikalisere dem ved at få dem gennem det blødsødne danske retssystem. Det modsatte vil ske: De vil radikalisere deres muslimske, almindeligt kriminelle, medfanger i stedet for. De vil fungere som frø af ugræs i den danske have, og mangfoldiggøre sig.

  Kommentar by JC — 25. februar 2019 @ 11:46

 25. Hvis vi kunne være sikre på, at de fik dødsstraf, som det indtil 1978 var muligt ifølge den militære straffelov, kunne man måske fristes til at lade dem komme hjem og blive henrettet.

  Som flere nævner her, er det i Syrien de har begået deres krigsforbrydelser, så det eneste rigtige må være at udlevere dem til den syriske regering.

  Kommentar by A-mad — 25. februar 2019 @ 12:31

 26. Venligst husk, at Daniel Ryes familie i Danmark har indsamlet og doneret 15 mio. kroner til Islamisk Stat (ISIL) i Syrien uden at anklagemyndigheden har løftet en finger.

  Venligst bemærk, at Daniel Rye Ottosen blev advaret flere dage i forvejen af lokale, om at han skulle forlade området – han ignorerede dem.

  Bemærk at Daniel Ryes forhold til sandheden tidligere har været omstridt. Bemærk også, at “torturofferet” fra første dag straks begyndte at udgive bøger og afholde foredrag mod betaling.

  Kommentar by Syrienblog — 25. februar 2019 @ 13:56

 27. np, tror han ved, hvem der er hvem herinde. Det gør han så ikke. Jeg siger, de er satanister, hvad Søren Paphoved Psykopat Satanistpusher også er, ligesom de øvrige psykopater i partierne.

  Kommentar by Cat Girl — 25. februar 2019 @ 14:09

 28. Hør nu her: Det er meningen at en regering og et parlament har visse forpligtigelser som ansatte og betalte af det danske folk. Der er visse ting man ikke kan gøre sig til talsmand, såsom det partierne og psykopat Søren her gør. Det han laver her delegitimierer enhver ide om, at staten og parlamentet er legitimt – FOR SATAN I HELVEDE.

  Kommentar by Cat Girl — 25. februar 2019 @ 14:12

 29. Det er ikke så svært at gennemskue altsammen for helvede. Den danske kommuniststat og den kommunistiske militærledelse – en del af sataniske NATO, blev bedt om at sende fly og jihadister og ilitærpersonel ned til ISIS og Obama’s terrorangreb på Syrien i form af Islamisk Stat og NATOs fulde støtte til disse terrorister – SOM HELE TIDEN VAR PÅ NATO’S SIDE, OG SOM STADIGVÆK ER NATO-STYRKER.

  regeringen – kommunisterne i parlamentet = dem alle – er stadig allierede med Islam og Islam er stadig ISIS og danske muslimer, og den danske regering og det danske parlament og de danske partier og NATO er stadigvæk = ISIS FOR HELVEDE I SATAN – I ER HELT HJERNEDØDE

  Kommentar by Cat Girl — 25. februar 2019 @ 14:18

 30. Yeah well, vores fjendes navn er Søren Poulsen. Kender du ham?

  Kommentar by Nielsen — 25. februar 2019 @ 15:54

 31. @19 np
  “Der er forskel på højre og venstre” Øhh hvor? Jeg tror sku at du er nødt til at få din værge til at regulere dine piller for de virker åbenbart ikke mere.

  Papbøssen må være det ultimative eksempel på selvmordstrang hvis bøssen vil importere muslimske terrorister til Mohammedanmark. Håber sku at de muslimske terrorister knepper både ham og hans vælgere ihjel.

  Kommentar by Piphans — 25. februar 2019 @ 16:06

 32. Meanwhile in Denmark “Integration”

  https://nordjyske.dk/plus/mariagerfjord/boern-skal-kende-deres-roedder-sahra-og-rochan-underviser-i-arabisk/26f1a08d-12e3-45f4-ba3d-d7adc9eac9ab

  Kommentar by Michael Jensen — 25. februar 2019 @ 16:07

 33. 15:54
  Her er fjenden:
  On Hitler’s Worldview and the War Against International Marxism
  https://www.youtube.com/watch?v=ndyNUYzDdZo
  16:06
  De er helt blæste. Der er kun EEN STAT, ligesom EEN MENNESKEHED, TO KØN, TRE FÆDRE: SØNNEN, FADEREN og HELLIGÅNDEN
  Alle tilsyneladende grupperinger eller blokke, eller “positioner” i den politiske sfære (og indenfor medieverdenen), er kun overfladiske og maskerade = KABUKI TIL ÆRE FOR IDIOTER = DET DANSKE FOLK. Der er kun EN FUCKING STAT – og ET FUCKING FOLK, blandet med MULTIKULTURENS VELSIGNELSE I FORM AF ANDRE FOLK BLANDET IND I VORT.

  Kommentar by Cat Girl — 25. februar 2019 @ 16:22

 34. np 10:36, nu har regeringen lidt besluttet at forlænge IGU-ordningen, som skal hjælpe “flygtninge” ud på arbejdsmarkedet, så deeet …

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. februar 2019 @ 16:41

 35. Igen: Stockholm-syndromet i fuldt flor sikkert i kombinations virkning med stilkeglas og pindemads syndromet (for kan man lufte ANDRE synspunkter end Daniels, når der smalltalkes til endnu en åbning af projekt XX?), når det evige gidsel demonstrerer, at “krigerne” og tilhængere kan have alle de planer om omstyrtelse af samfundet og halshugning af lille mig de vil, jeg Daniel vil altid kæmpe for deres ret til at være her.

  Er det ikke efterhånden evident, hvad tilhængerne af fredens religion vil her til lands og ALLE de steder, hvor de har vundet fodfæste, uanset desperate, whataboutist´iske undtagelser, som ALDRIG har formået at bryde deres egen anonymitet i afstandtagen og den muslimske mainstream tilslutning omkring samme: Etablering af sharia, uanset om det hedder Taliban, Al-Kebab eller hvad fanden…

  Samtidig burde det også være klart for Daniel Rye og Co. , at kontanthjælp, truck bevis og projekter i spandevis kun tjener en ting, nemlig at holde systemets gode folk i arbejde og Muhammed bespist, til næste forsøg på sharia´s fremme står affyringsparat, der sker INGEN holdningspåvirkning i vestlig retning, tværtimod.

  Det er næsten skægt, at Daniel Rye´s “argumentation”, udover traveren at “vi invaderede Irak” (hvad skal vi så med alle syrerne, Daniel?), går ud på at afvise en tænkt modstanders ditto med henvisning til dennes følelser, når det klart er Daniel Rye, der udelukkende baserer sine såkaldte argumenter på feel-god og vi-skal-alle-være-her LIGE GYLDIGT HVAD, ingen observationer eller fakta kan bringe Daniels ben ned på jorden.

  Intet nyt fra Vestfronten, siger jeg bare.

  Kommentar by Henrik Larsen — 25. februar 2019 @ 17:02

 36. Daniel er fake-news, for pokker

  Kommentar by Cat Girl — 25. februar 2019 @ 17:06

 37. https://www.bt.dk/politik/zenia-stampe-modtager-dodstrusler-du-og-dit-barn-fortjener-at-do

  Kommentar by Anonym — 25. februar 2019 @ 17:58

 38. 17:58 Fake news – alle danskere ønsker hende død

  Kommentar by Cat Girl — 25. februar 2019 @ 18:16

 39. Nu vi er ved retarderede og voldsparate sociopatmuslimer, hører denne perle med: En lille syrer rejste, fra Tyskeland til Dannemark, hans job det var at bringe 17.460 tændstikker, fyrværkeri, walkie-talkier og to lange knive til en anden syrer i Danmark.

  Den unge syrer, der blev stoppet i Rødbyhavn af grænsekontrollen og sendt baglæns (hvorfor i hele hule …… konfiskerede grænsekontrollen ikke hele bombeudstyret??).

  I Tyskland er han nu dømt, mens hans danske kontakt er tiltalt i Danmark.

  Den unge syrer fra Tyskland skulle angiveligt (Ritzau/DR) have udtalt nogenlunde følgende på spørgsmålet om, hvad de to lange knive skulle bruges til: “Det ved jeg ikke helt nøjagtigt. Måske til knivstik, lød svaret fra den unge.”.

  Dén tror jeg ikke på. Syreren, der er tiltalt i Danmark, er naturligvis hjertekirurg, hjerneforsker og atomfysiker, og knivene var blot til anatomiske studier….

  Kommentar by Henrik Petersen — 25. februar 2019 @ 18:18

 40. To udsagn – et lille eksperiment…

  Daniel Rye, tidl. IS-gidsel: Lad os ‘hjælpe’ jihadierne ‘tilbage til livet’, “… lære vores fjende at kende”

  Polka, hvid dansk mand dvs. ond ‘racist’: Lad os sende Daniel Rye på en skatteyderfinansieret dannelsesrejse til det pittoreske Waziristan i det nordlige Pakistan, på grænsen til Afghanistan, og tegne en serie af Muhammed-tegninger, på afrevne koransider, i den lokale taliban-bazar. “… så han kan lære følgerne af fredens religion at kende”.

  To udsagn af cirka samme dumhed, men lad os dog prøve det af – vi starter med undertegnedes forslag. Og når Daniel Rye kommer tilbage og beretter om sine oplevelser, så vil Daniel – helt hovedløst – argumenter for klogskaben af at afprøver sit forslag.

  Sæt i gang.

  Kommentar by Polka — 25. februar 2019 @ 18:42

 41. Jeg ville gerne have doneret både 20 og 50 Euro, hvis Daniel med sikkerhed havde fået hugget hovedet af.

  2 millioner euro i løseum for en naivist, det er da eklatant spild af penge

  Kommentar by Træt — 25. februar 2019 @ 19:29

 42. Mon ikke Johanne har et ledigt kælderværelse ude i murermestervillaen i Valby, hvor søde Jacob kan bo?

  Kommentar by Revisoren — 25. februar 2019 @ 19:38

 43. #Piphans 16:06

  “Der er forskel på højre og venstre” Øhh hvor?

  Svar:

  Som jeg allerede har anskueliggjort: i debatten og vedtagelsen af paradigmeskiftet i asylpolitikken.

  Hvis du havde fulgt med, ville du vide, at paradigmeskiftet blev vedtaget af regeringen, DF og S. Venstrefløjen var i oprør. Enhedslisten beskyldte DF for racisme. Blev irettesat af folketingets DF-formand. De Radikale ønskede DF-formanden afsat. Om det var en voldelig afsættelse af DF-formanden, står hen i det uvisse.

  Det er trist, at der hersker så mange konspirationsteorier på den yderste højrefløj. At vores folkestyre er et komplot mod det danske folk, er en af dem. At der ikke er forskel på socialister og borgerlige. Intet kunne være mere forkert. Vi har et reelt valg. Mellem danskere og fremmede.

  Jeg ved ikke noget mere status quo end konspirationsteorier. Denne evige venten på, at konspirationen skal afsløres og komme for dagens lys. Lad mig sige det så klart som muligt. Der er ingen sammensværgelse mellem de røde og blå partier mod den danske befolkning. De kæmper alle for deres egen eksistensberettigelse og overlevelse. Det er demokratiets vilkår.

  #Hr. Snusk 16:41

  “… nu har regeringen lidt besluttet at forlænge IGU-ordningen, som skal hjælpe “flygtninge” ud på arbejdsmarkedet, så deeet …”

  Ja, så længe de er i landet. Men når der er fred i deres fædreland, skal de vende hjem. Og det er hele pointen med paradigmeskiftet.

  Men jeg er enig med DF, at det er en dum ordning, at flygtninge skal hjælpes i arbejde og tage arbejdespladserne fra danskerne.

  Men det ændrer ikke på pointen med paradigmeskiftet.

  Der er ikke mere nogen motivation for migranterne og menneskesmuglerne for at vælge Danmark som velfærdsforsøger. Paradigmeskiftet sikrer, at asylanters tid i Danmark kun er midlertidigt. Stakkels venstrefløj og stakkels venligboere. Jeg har tillid til, at du kan forstå det.

  Kommentar by np — 25. februar 2019 @ 21:33

 44. “Jeg har tillid til, at du kan forstå det.” Ok da…

  Men lad os nu se, hvad der egentlig kommer ud af det såkaldte paradigmeskift i den virkelige verden. Vi nærmer os folketingsvalg, og du husker nok hvordan det gik med løkkes såkaldte straksopbremsning for fire år siden, ikke sandt? Så hvis du tror, at paradigmeskiftet er andet end spil for galleriet, og at valget kommer til at handle om andet end klima og sygehuse og Riskær, så fred være med det.

  Personligt opfatter jeg det som temmelig naivt, at forestille sig, at de politikere som igen og igen og igen har handlet stik imod danskernes interesser, pludselig skulle være blevet fornuftige. De siger hvad der skal siges, for at få fire år mere på taburetterne, og skider på valgløfterne bagefter. Under Løkke-regeringen er der blevet lukket endnu flere afrikanske og muslimske nasserøve og voldspsykopater ind, end under Thorning. Vores forsvar bliver brugt til angrebskrige mod befolkninger, der ikke udgør en trussel imod os. Vi bliver overdænget med idiotiske klimaafgifter, som absolut ingen indflydelse har på klimaet, men som skader vores erhvervsliv og udhuler danskernes privatøkonomier. Der ydes massiv støtte til MSM, som fylder os med løgne og halve sandheder, og konsekvent ignorerer alvorlige problemstillinger til fordel for Vild med Dans, Melodi Grand Prix osv.

  Kald det bare konspirationsteorier, hvis du dermed føler dig hævet over mig og andre, der er trætte af tomme løfter og landsskadelig virksomhed. Det ændrer bare ikke på virkeligheden.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. februar 2019 @ 22:22

 45. Daniel Rye er åbenbart ramt af den forfærdelige svenske sygdom: Stockholmsyndromet er en psykisk tilstand, i hvilken fanger eller ofrene for en kidnapning udvikler tilknytning til deres vogtere. Denne solidaritet kan sommetider komplicere tingene, når fangerne ligefrem hjælper deres tilfangetagere med at opnå deres mål eller undslippe politiet.!
  Sådan!

  Kommentar by BeCool — 25. februar 2019 @ 22:27

 46. Jeg tror ikke på Stockholmsyndromet her. Men jeg tror, at Daniel Rye enten er blevet så grundig hjernevasket før eller under tiden som gidsel, at han selv er blevet en af Fandens Tilbederes ypperste, eller, måske, at han, med god grund?, er så bange for herværende iSlamklaner/skjulte IS-terrorister eller lignende, at føler sig nødsaget til, at tale positivt for barbarenes ønsker. Uanset 1, 2 eller 3, så er han en aktiv fortaler, for at ALLE vi etniske danskere, skal underkastes Fandens mest bestialske påbud. Han burde derfor mentalundersøges og, afhængig af udfaldet, pålægges tidsubestemt forvaring eller 24/7 livvagter tillige med forbud mod AL form for pro-Islam-udtalelser. Men hvis han er så langt ude på LavIQ-fløjen, som det antydes, ønsker han nok ikke at være overvåget af 24/7 livvagter, så i min optik, må der plæderes for valget mellem tidsubestemt forvaring eller en enkeltbillet tilbage til vennernes sidste “høj”borg.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. februar 2019 @ 22:32

 47. @43 np
  “blev vedtaget af regeringen, DF og S.” Jamen det glæder mig, for så er du jo enig i min pointe med mindre, at du mener at S er højrefløjen?

  Kommentar by Piphans — 26. februar 2019 @ 01:16

 48. ISIS har rekrutteret blandt muhammedanere, som allerede var på mission i fremmede lande. Nu ser vi hvorfor. De “vender” tilbage og spreder kampen.
  Pap-bøssen ved besked.

  Kommentar by Iznogut — 26. februar 2019 @ 01:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper