3. marts 2019

Tidl. folketingsformand Lykketoft til frafalden partifælle: “Hvis I indgår den aftale, slår jeg jer ihjel.”

Pernille Schnoor blev MF’er som socialdemokrat ved sidste valg, men skiftede hurtigt herefter til Alternativet, fordi hun var skuffet over Mette Frederiksens nye værdipolitiske retning. Det er dog ikke desto mindre vanvittigt at høre flere redaktører i Presselogen på TV2 News, forklare, at de ikke mener Mogens Lykketofts trussel mod den frafaldne var en sag som medierne burde bringe. Lykketoft kaldte det efterfølgende for ‘en munter bemærkning’, nægtede at undskylde, men beklagede måden det blev opfattet på.

“… Er i dag blevet overfuset af @lykketoft i frokostpausen på Christiansborg. ‘Hvis I indgår den aftale, slår jeg jer ihjel,’ sagde han til mig om forhandlingerne om sundhedsreformen, mens jeg sad alene og spiste frokost.” (Pernille Schnoor, 28. februar 2019)

(Pernille Schnoor på Twitter, 28. februar 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99196/trackback

31 Comments »

 1. Ikke en trussel nogen kan tage for pålydende.
  Men nu slipper vi måske for at Lykketoft vil belære andre om tonen i debatten.

  Kommentar by sebastian — 3. marts 2019 @ 13:31

 2. Var/er der noget med, at et diktatorisk isme til sidst vil ramme egne rækker?
  I så fald, Tak, DENNE gang, men Lykketoft; pas nu på, for iSlamismen overgår langt dem alle!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. marts 2019 @ 14:24

 3. Jeg tror ikke vi slipper for hverken Mogens Lykketofts eller Uffe Ellemann Jensens belærende og nedladende kommentarer.

  Kommentar by Ole Madsen — 3. marts 2019 @ 14:26

 4. Mogens Lykketoft har tilsyneladende gjort det til en livsopgave, at stå mentalt i vejen for sig selv (og for den sags skyld, stå i vejen for alle andre) – Når man ser ham i en debatudsendelse, så venter man bare på det tidspunkt hvor han i arrigskab forløber sig – Men det bedste er, når han, ofte, i samme splitsekund som skaden er sket, med et fnisende fåret udtryk i ansigtet prøver at redde stumperne, så tager han sgu kegler!- Den ros skal manden trods alt have!?

  Kommentar by T. Flodur — 3. marts 2019 @ 14:57

 5. Mogens Lykketoft overfuser folketingsmedlem: ‘Jeg slår jer ihjel’

  Nu er det jo ikke nogen nyhed, at Mogens Lykketoft mister besindelsen med jævne mellemrum. Han har det med at tabe fatningen, når han ikke får ret.
  Hvem husker ikke hans raseri anfald, da enkelte fondsbørs vekselerer valgte at beskytte deres egne og kundernes konti, da han forsøgte med socialistiske indgreb på finansområdet. Hysteriske Kællinger var hans dom over dem.
  Som finansminister valgte han at stoppe elektrificeringen af Danmarks jernbanenet. Det skulle fandengalemig ske øjeblikkeligt. Resultatet blev, at DSB blev tvunget til at købe de forældede IC4 tog, som aldrig reelt er kommet til at køre, nu hvor de er begyndt at blive skrottet. Milliarder blev spildt pga hans tab af fokus.

  Kommentar by Morten Dreyer — 3. marts 2019 @ 15:21

 6. PERNILLE SCHNOOR er ganske givet en af disse tåbelige politik-kvinder som ikke har nogetsomhelst fornuftigt at komme med. Hun går ind for bøsse-partiets politik, dvs. rød pladderhumanisme og den størst mulige indvandring, afrikanisering og islamisering. Men blind høne kan også finde et korn, og nu har hun så haft held til at komme i aviserne, ved at lade som om Lykketofts “trussel” skulle tages alvorligt.

  Hvad sundhedsreformen angår, er der garanteret lusk med i billedet. Men hvem der er mest lusket i den sag, er svært at afgøre. Men at der foregår en masse uhyggelige og lyssky ting inde i Borgen her op til valget, er soleklart.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. marts 2019 @ 15:44

 7. Mister Krykkeloft er og bliver en Trotsky. Lad os håbe for ham, at en moderne Stalinagent ikke er på vej.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. marts 2019 @ 15:46

 8. Mugge for Bertel Haarder til at ligne en ren Buddha – det ved alle.

  Kommentar by Johnson — 3. marts 2019 @ 15:49

 9. Man kan købe millioner af liter diesel for det elektrificering koster.

  IC3-konceptet, der endelig var færdigudviklet, er meget let, takket være den udbredte brug af aluminium og bruger standard drivlinjer fra lastbiler/turistbusser, der er så billige at man bytter til nyt i stedet for at renovere motorer der grundlæggende er 1930-konstruktioner, som MY, -X, -Z og -E.

  Takket været EU-udbudsregler blev Scandia i Randers slagtet og vi blev nødt til at købe et fatamorgan fra den italienske mafia.

  Tåbelige EU-regler kræver lange næser på togene, officielt af hensyn til kollisionssikkerhed, i praksis slog det det danske IC3, IR4 Øresundstog koncept ihjel, skønt det er genialt hurtigt at sammenkoble og giver gennemgang fra den ene ende af stammen til den anden.

  Danmarks skulle have sagt skråt op til EU og blevet ved med at bygge IC3 og løbende modernisere de gamle.

  Kommentar by Træt — 3. marts 2019 @ 15:50

 10. Det var som bekendt Mogens “Che” Lykketoft, der i en bog kaldte det kommunistiske diktatur på Cuba for “sambasocialisme”.

  Den gamle røde ronkedor er formentlig stærkt indebrændt over, at se endnu et kommunistisk paradis – denne gang Venezuela – kollapse totalt…

  Kommentar by Revisoren — 3. marts 2019 @ 16:59

 11. Jeg tror ikke han har tænkt sig at genopstille?

  Ellers må Mette fortælle ham, at han har overskredet sidste salgsdato.

  Kommentar by Bastardo — 3. marts 2019 @ 17:48

 12. Som vi alle ved blev Mogens Lykktoft belønnet for sin støtte til at fjerne staten Israel med en fornem post i FN. Et lukrativt job med høj løn og en betalt luksuslejliged i New York plus fryns. Her kunne han kvittere med at byde Palæstinensernes leder, Mahmoud Abbas, velkommen til at tale og true Israel med snarlig udryddelse.

  Presseklubben. Såvidt jeg ved, er det kun redaktører fra de døende print og fjernsynsmedier, der er med i Presseklubben?

  Hvorfor ikke Karen Jespersen og Ralf Pittelkow fra Den Korte Avis? Eller Kim Møller her fra Uriasposten?

  De gamle print og fjernsynsmedier er langt henad vejen kun mikrofonholdere for de gamle partiers politikere.

  Kritiske vinkler på de dagsorden dominerende gamle mediers nyhedsformidling savnes og kritik af den alt for udbredt politiske korrekthed. F.eks en Donald Trump tilhænger (jeg stiller gerne selv op! :-) eller nogen, der kan se, at der er en elefant i rummet. Syshh..jeg kan høre den snorker?

  (Sov sødt lille Jumbo, dit lille pus! Slet intet, min ven, skal du mangle. I morgen får du en neger dreng, og ham kan du bruge som rangle)

  Kommentar by A-mad — 3. marts 2019 @ 18:05

 13. Det er jo bare kernesocialisten uden filter. Sådan er de fleste af dem hvis de fik magt som de har agt.

  Jeg er slet ikke i tvivl om at Lykketoft ville være systemets mand for 75 år siden på Østfronten. Når hans facader falder kommer hans rigtige holdning frem

  Kommentar by Gregers — 3. marts 2019 @ 18:08

 14. Hvorfor starter Pernille Schnoooooooor ikke bare en #METOO bevægelse. Det’ meget pop’lært lige for tiden.
  Og, jow jow hårdtslående Mode Mogens har også temperament. Det er givet utallige eksempler på. Man behøver ikke en gang at forstyrre ham midt i risengrøden , for at få ham op i det røde felt.

  Kommentar by Knights Templar — 3. marts 2019 @ 18:33

 15. Wallah, jaj sværger min bror

  Kommentar by redneck — 3. marts 2019 @ 18:43

 16. “Truslen” mod Pernille fra badutspringer og bøssepartiet var selvfølgelig aldeles tom, og bare en sprogblomst eller en humoristisk overdrivelse.

  Men de trusler mod det danske folks liv og sikkerhed, velfærd og fremtid der udgår fra regeringen og “oppositionen” er ikke tomme eller humoristiske trusler. De er tværtimod konkrete og alvorligt mente trusler, selvom de formuleres som om de er herlige reformer, gaver og lækkerier til vælgerne og borgerne.

  Men tag ikke fejl. De gamle partiers samlede politik er et vanvid og en katastrofe, der vil sende elendighed, uretfærdighed, forbrydelse, sygdom og død ind i hundredtusindvis af danske hjem.

  Læs snaphanens, den kortes og 24nyt.dk’s nyeste oplysninger om Marokko-pagten og Europas situation.

  Kommentar by Ole Jensen — 3. marts 2019 @ 19:06

 17. Skønt at Lykketoft gav bimsen fra Alternativet klar besked! Det må have været et kosteligt syn at overvære. Mærkeligt, at hun ikke behøvede krisehjælp bagefter.

  I øvrigt håber jeg den gamle Viet Cong sympatisør udånder i en Shawarma Bar midt på det friture indfedtede gulv – umiddelbart efter han surmulende har betalt (men inden han har nået at indtage perker-delikatessen).

  Mogens er legendarisk nærig og smålig i pengesager – tænk på de småbeløb, han møjsommeligt krævede refunderet, mens han legede Generalsekretær i UN i New York. En post, som jeg mener at have læst kostede danske skatteydere et beløb på kr.25 mio. for at få geniet valgt for et år. Men vi slap for hans sure fjæs herhjemme, så længe.

  Han forventer sikkert også at få en Statsmandsbegravelse – med alt betalt! Og gravplads i Finansministeriets gård – vendt mod Mecca.

  Kommentar by MKM — 3. marts 2019 @ 20:06

 18. Jeg bryder mig ikke om manden han er en nar, men slap af, folk er sgu så krukkede nu om stunder. “UHhh! han sagde noget slemt til mig, jeg sladrer på twitter”, og hvem skulle han kunne slå ihjel?, han er 400 år gammel.

  Kommentar by Flaskeposten — 3. marts 2019 @ 20:55

 19. Så alle der i fremtiden fremsætter samme slags trusler, kan bare henvise til at de – i stil med ML – fremsatte dem som en form for humor… Gad vide om politiet i al almindelighed vil købe sådan en forklaring.

  Kommentar by na — 3. marts 2019 @ 21:52

 20. Det minder om 30’erne …

  Kommentar by DavidK — 4. marts 2019 @ 00:53

 21. Ak, ja, unge idealister i et gammel magtparti, der nu mere er en industri og en levevej for professionellse pampere.

  Kommentar by BB — 4. marts 2019 @ 00:55

 22. Dødstrusler er vel noget politiet tager sig af?

  Global-satanisten Mogens-UN-Lykketoft er vel ingen undtagelse?

  Kommentar by Iznogut — 4. marts 2019 @ 03:38

 23. Gå efter bolden, ikke Pernille eller Mogens. Selv om sidstnævnte nok kunne fortjene en anklage.

  Kommentar by Nielsen — 4. marts 2019 @ 04:35

 24. Hvilken bold?

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 08:33

 25. Ang. Venstres og andre partiers katastrofale og anti-danske politik, se bloggen ovenfor om Sigmund der kræver respekt for Danmark.

  Kommentar by Ole Jensen — 4. marts 2019 @ 09:13

 26. Hun forstår bare ikke sambasocialistisk humor.

  Eller også fik han virkelig et raserianfald, ligesom dengang han eksploderede på TV-skærmen fordi TV2 ikke nåede frem og fik dekorative billeder af hans propagandaforestilling i en børnehave, da han var på valg som statsministerkandidat.

  Kommentar by JC — 4. marts 2019 @ 11:50

 27. Fin kommentar i 5. af min gamle med-kandidat Morten Dreyer. Lykketoft har kostet landet milliarder ved sin useriøse standsning af elektrificeringen. Han var desuden altid på venstrefløjen (Udlændingeloven i 1983, Palæstinenserloven i 1992 osv osv – fodnotepolitikken, alle ulykkerne).
  Han har objektivt set skadet landet og optræder nu som orakel.

  Hans dødstrusler er selvfølgelig kun skældsord, som han altid har delt uhæmmet ud af. Men fint med lidt lawfare mod de politisk korrekte. Ord betyder noget – det må og skal han vide.

  Kommentar by Gunnar Biering — 4. marts 2019 @ 14:50

 28. Nu er han så blevet “frikendt” af folketingets formand Pia Kærsgaard. Hun mener at det er påstand mod påstand hvilket ikke er rigtigt da lykketoft selv har indrømmet at han sagde det. Indrømmelsen ligger i det at han kaldte det en joke altså implicit indrømmelse.

  Kommentar by Santor — 4. marts 2019 @ 16:51

 29. #5
  Ja, Lykketoft er skyld i IC4 skandalen.

  Kommentar by Hul igennem? — 4. marts 2019 @ 18:35

 30. Fr. Schnoor præciserer nu, at det ikke så meget var dødstruslen, der var sagens kerne. Næh, hun ønsker sig derimod et safe space på Borgen, hvor hun kan “være i fred fx. i forb. m. svære forhandlinger”:
  http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-03-04-lykketoft-slipper-for-patale-efter-anklage-om-trussel

  Kommentar by Hertz — 4. marts 2019 @ 18:49

 31. Jeg vil give en dusør for den der kan fremskaffe en VHS kopi af Mogens Lykketoft optræden i Rent Fup på TV3, hvor han smadrer en rude med en smøg i kæften!

  Kommentar by DS — 4. marts 2019 @ 19:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper