5. marts 2019

Mikkel Andersson: “Robinson er blevet et mediefænomen, fordi mange kan spejle sig i hans idéer…”

Jagten på Tommy Robinson intensiveres. Han har fået lukket sine konti på Facebook, Twitter, Instagram, Amazon, PayPal mfl., og kommandorækken fremgår soleklar, når en Labour-politiker som Tom Watson personligt skriver til Google for at få fjernet Robinson fra Youtube. Nettets strammes i disse år, og i går kom det eksempelvis frem at journalist Frederik Kulager (Zetland mfl.) i forbindelse med en journalistisk opgave relateret til Rasmus Paludans SoMe-succes, bad Youtube fjerne en af hans videoer fra deres ‘Hot lige nu’-liste. En hel del journalister opfører sig som venstrefløjsaktivister.

Kommentar af Mikkel Andersson hos Berlingske.dk – Man kan ikke censurere sig til det gode samfund.

“For nylig blev den engelske højrefløjsaktivist og antiislamist Tommy Robinson smidt af Facebook og Instagram, hvor han sammenlagt havde omtrent en million følgere. … Twitter har også udelukket Robinson, ligesom Amazon netop er holdt op med at sælge hans bøger. I dag er Robinson uden en platform på stort set alle de medier, som de facto udgør det offentlige rum anno 2019.

… Jeg forstår selvsagt, at idéen er, at hvis man fjerner folks ytringer, spreder de sig ikke.

Problemet er, at sådan fungerer verden ikke. Robinson er blevet et mediefænomen, fordi mange kan spejle sig i hans idéer, ikke fordi han er en fløjtespiller fra Hameln, der forlokker skikkelige folk med ekstremismens toner.

(Tom Watson, Labour; Foto: Talkradio)

Oploadet Kl. 01:33 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99216/trackback

9 Comments »

 1. Tommy Robinson har lige lagt en video på youtube 45.min siden, som nok vil bruges som begrundelse til, at lukke kanalen. Han har lige været bortrejst og her har 5.mænd opsøgt hans familie om natten mens han var væk. Han opsøger en af dem om natten i en livestream og gør det samme ved ham. Han kommer dog aldrig ud. Det er venstreaktivisten MIKE STUCHBERY som også var blandt de 5.mænd, der opsøgte hans famile; https://www.youtube.com/watch?v=uY9Idy2UJ70

  Kommentar by CCC — 5. marts 2019 @ 01:53

 2. Det er meget underligt og uhyggeligt hvad der foregår i Europa i denne tid. Folk der siger sandheden om politikere, partier, medier og forbrydelser mod børn, er udsat for politisk forfølgelse af pampere som Tom Watson og røde betonhoveder. Verden ender som et rædselsfuldt sted hvis de fascistiske overgreb mod ytringsfriheden får lov til at brede sig. Tommy Robinson er en helt, der har forsøgt at forsvare børn mod ondskab i form af brutale kriminelle overgreb, mens de fem mænd i denne sag er gangstere. Hvordan kan Labour dog rumme en pamper som Tom Watson?

  Kommentar by Ole Jensen — 5. marts 2019 @ 05:52

 3. Det er skamlabour!

  Kommentar by Knights Templar — 5. marts 2019 @ 06:07

 4. Mikkel Anderson er svær at blive klog på. Han startede som blogholder hos Berlingske med at erklære at han gik 1OO% ind for ytringsfrihed. Men kort efter var der 1OO% censur på alle hans debatter, tilsyneladende indført af ham selv. Alle indlæg var blokeret på forhånd. Nu siger han så at man ikke kan censurere sig til det gode samfund, og det er jo rigtigt. Derimod kan man censurere sig til diktatur, gangstervælde, velfærdskollaps, statsterror, sygdom, krig og folkemord.

  Censur er livsfarlig ondskab, hvis den sigter mod at lægge folket ind under udemokratiske, hæslige og tyranniske styreformer.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. marts 2019 @ 06:23

 5. 2 Ole Jensen.

  Labour har ingen grænser, især ikke etiske.

  https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/lord-nazir-ahmed-labour-sex-offences-charged-south-yorkshire-police-a8802566.html

  Tvært imod. Er det ikke hele ideen på venstrefløjen: at moral er sådan noget kedeligt borgerligt noget, som skal afskaffes? Sådan har det været lige fra usalig Karl Marx, der forgreb sig på sin tjenestepige. (Communist with benefits.) Når venstrefløjen censurerer og taler om “anstændighed”, svarer det til, når muslimer dræber deres døtre og taler om “ære”. En nietzscheansk omvending af værdierne mhp. deres nedbrydelse.

  Kommentar by Sådan er det jo — 5. marts 2019 @ 08:02

 6. Nu vi taler om censur. Facebook melder ud, at de nu også vil “tackle” folk, der kritiserer vacciner.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6708375/Facebook-start-removing-anti-vaxx-posts.html

  Det første bud i den nye verdensorden er som bekendt: “Du må ikke mene.”

  Kommentar by Sådan er det jo — 5. marts 2019 @ 08:09

 7. Pampere har ofte meget tilfælles hvad moral angår. De har som regel nærmest ingen. Men har de også tit noget tilfælles hvad udseende angår?
  Jeg troede først at det var Lars statsmedister der var at se på fotoet.

  Kommentar by P Jensen — 5. marts 2019 @ 10:21

 8. Luk jeres Facebook og opsig licensen… Jeg lukkede min FB for to dage siden..

  Kommentar by Ignoranten — 5. marts 2019 @ 11:35

 9. Du skriver: “En hel del journalister opfører sig som venstrefløjsaktivister.” – det er forkert, de ER venstrefløjsaktivister… Og vi andre er tvunget til at betale til dem over “mediestøtten” som måske burde omdøbes til “fake news tilskud”

  Kommentar by Bjarne P. — 5. marts 2019 @ 18:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper