5. marts 2019

Klimafanatismens autistiske maniker: Klimaspørgsmålet er ’sort-hvidt’ – “Der findes ingen gråzoner…”

I Det Røde Felt på Radio24syv taler Lars Trier Mogensen sjældent om indvandring, og typisk tærskes der langhalm på den af ham ønskede klimadagsorden. For nogle uger diskuteres kort atomkraft, og Mogensen pointerede, at dem som ville have atomkraft selv skulle bo ved et værft. Han fangede ikke analogien. I seneste udgave forklarede han, at venstrefløjen skulle spille på ‘frygt’, ‘angst’ og ‘vrede’ i klimaspørgsmålet, fordi det var de bedste ‘mobiliseringsfaktorer’. Jeg ville kalde det radikalisering, og det hedder det normalt også på Radio24syv, hvis det fremmer højrefløjens mærkesager. Desværre ikke kun i venstreorienterede samtaleprogrammer.

Herunder lidt fra en næsten karikeret ukritisk artikel om Greta Thunberg. En 16-årig svensk teenagepiger, der lider af autisme, hvad ifølge Netdoktor.dk, blandt andet indebærer at personen har’indsnævrede, stereotype aktiviteter og interesser’. Set hos DR Online – 16-årige Greta kæmper for klimaet i sort og hvidt: Der findes ingen gråzoner, når det kommer til overlevelse (18. februar 2019).

“Det begyndte som en enmandsprotest for at råbe de voksne op. Men nu er 16-årige Greta Thunberg fra Stockholm blevet en verdenssensation – på mission for at redde klimaet.

Jeg ser næsten alting i sort og hvidt, og alle siger, at der findes ingen spørgsmål i verden, som er sort-hvide. Men klimaspørgsmålet er faktisk sort-hvidt. Enten så når vi 1,5 grader, eller også gør vi ikke. Enten så fortsætter vores civilisation, eller også gør den ikke. Der findes ingen gråzoner, når det kommer til overlevelse, siger Greta Thunberg.

… klimaet havde været i Greta Thunbergs tanker lang tid inden da. Hun var kun otte år, første gang hun hørte om drivhusgasser. Hun kunne ikke slippe tanken om, hvordan drivhusgasser og CO2 ødelægger atmosfæren igen, og snart blev den ubærlig.

Da hun var 11 år, blev hun deprimeret. Hun stoppede med at spise og tale, kun sine forældre og søskende magtede hun at kommunikere med. Ikke længe efter blev hun diagnosticeret med Asperger, OCD og selektiv mutisme.

– Det havde meget at gøre med klimaspørgsmålet. Jeg så, hvordan mennesker håndterede det, hvordan alt var så forkert, fortæller hun. …

– Hvis jeg ikke havde haft diagnosen Asperger, så havde jeg nok ikke set igennem alt det, som er så forkert. Så havde jeg nok været fanget i det sociale spil og de løgne, som det lader til, at alle andre falder for, siger hun. …

– Mange siger, at jeg skal gå i skole i stedet. Men hvorfor skal jeg gå i skole for at studere til en fremtid, som måske snart ikke findes? … siger hun.”

(Greta Thunberg, 16-årig svensk autist, miljøaktivist; Se evt. tidligere post)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99220/trackback

48 Comments »

 1. MAN KAN KUN have medlidenhed med lille Greta og de mange andre uskyldige skolebørn som er ofre for miljø-kommunisternes og klima-ekstremisternes hjernevask. De store kampagner om co2 og menneskeskabt global opvarmning bygger på uvidenhed, hysteri og hykleri, på halve- og kvarte sandheder, på vås, løgn og visse klikers ønsker om at bortlede befolkningers opmærksomhed fra de virkelige problemer og trusler. Såsom EU og masseindvandringen etc.

  Læs bogen “Den maniske Sol”, læs om opgør med klima-hysteriet hos 24nyt.dk. Læs om Svensmarks forskning, læs om rest-FNs fupnumre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. marts 2019 @ 13:18

 2. Hov, hov, Alexander.
  Man siger ikke en sød lille autistpige med rottehaler imod. Den har MSM fanget helt rigtigt. Goebbels var en simpel amatør.

  Kommentar by Fascist — 5. marts 2019 @ 13:48

 3. The inmates are running the asylum.

  Hvis vi bliver ved med at lytte til de mindst egnede, dårligst uddannede og dem med den laveste IQ Så skal det da nok gå helt galt!

  Kommentar by Santor — 5. marts 2019 @ 13:49

 4. Det er synd for hende, at hun ikke har haft nogen barndom. Men sådan er det for mange med en opvækst i venstreorienterede miljøer. Lars Trier Mogensen er vel også miljøskadet.

  Børn skal have lov til at være børn. Det er gået hen og blevet et konservativt sindet synspunkt, hvor alt fra klima til køn og seksualitet politiseres.

  Hvor har vi efterhånden et frirum?

  Kommentar by np — 5. marts 2019 @ 13:50

 5. Det giver absolut mening at bruge klodens ressourcer med omtanke, arbejde for at bevare vores natur og undgå at belaste miljøet, men sjovt nok er det kun i Vesten, at vi har den dagsorden.

  90% af al plastic i verdenshavene kommer fra floder i Afrika og Asien. Kina bruger igen freon til isolering og bygger et nyt kulkraftvarmeværk om ugen. Den største synder for klimaet bliver dog befolkningseksplosionerne i verdens fattigste lande. De forventer at kunne adoptere det vestlige overforbrug og så kan kloden ikke følge med.

  Der bliver kamp om rent drikkevand og fødevarer i fremtiden. Flere folkevandringer mod de vestlige samfund, som skal brødføde flere og flere mennesker. Afrika har verdens mest frugtbare landbrugsjord syd for Sahara og kunne sagtens skaffe mad nok til alle afrikanere, men det sker bare ikke.

  De politiske aktive taler aldrig om de egentlige problemer i Afrika og Asien. Det er kun Vesten, som skal ændre vaner.

  Kommentar by Larsen — 5. marts 2019 @ 13:52

 6. En 16-årig svensk pige…. Hun har tilsyneladende endnu ikke opdaget de noget mere jordnære og lokale problemer, som de voksne har skaffet hende på halsen – i den fremtid som faktisk findes.

  Kommentar by BE — 5. marts 2019 @ 13:57

 7. Se Lars Bern på Snaphanen: “Klimaet er et religiøst overklasseprojekt”. Klimafanatismen har mange lighedspunkter med middelalderens religionshysteri.

  Kommentar by Ole Madsen — 5. marts 2019 @ 13:58

 8. “Hun kunne ikke slippe tanken om, hvordan drivhusgasser og CO2 ødelægger atmosfæren” – Ak ja, hun er ikke den eneste, der ikke ved bedre.

  CO2 ødelægger ikke atmosfæren, den er en naturlig del af atmosfæren. En atmosfære som i øvrigt skaber den livsnødvendige drivhuseffekt, uden hvilken temperaturen på jordkloden ville være omkring 200 minusgrader. Og uden CO2 i atmosfæren ville der ikke være noget liv på Jorden.

  Dette var tidligere almindelig viden for alle, der havde bestået syvende klasse i folkeskolen. I dag kommer børn åbenbart dummere hjem fra skole, end da de gik derhen.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 5. marts 2019 @ 13:58

 9. Kommentar by np — 5. marts 2019 @ 13:50

  Nej det har vi ikke (frirum)!

  Alle de frelste, ingen nævnt ingen glemt, og “eliten”, hvoraf kvinderne er absolut toneangivende, er i fuld gang med at smadre Vesten, demokratiet, den hvide mand og alle familierelaterede forhold, levevilkår, skole og uddannelse – ja alt hvad man kan tænke sig. De får lov til det fordi de sidder på al magt i alle sammenhænge og på alle planer – og det hele sker bevidst og med fuldt overlæg!

  Kommentar by Black Watch — 5. marts 2019 @ 13:59

 10. Det siger vel også noget om flertallet af journalister, at de nu finder det passende at små søde rottehale-piger der er psykisk syge, skal belære borgerne om hvad der er op og ned i klima-spørgsmål og andre komplicerede sager. Som en blogger skrev: mange journalister synes have svært ved at få deres lavintelligente, venstreorienterede hjerneceller til at samarbejde om at opfatte virkeligheden. Hvorfor de smider det ene tåbelige budskab efter det andet i hovedet på publikum.

  (som da Berlingeren på forsiden påstod at det allerede var en stor succés at fredeliggøre returnerede terrorister med lidt kommunal omsorg. Men det kan INGEN jo vide før om flere år!)

  Kommentar by Ole Jensen — 5. marts 2019 @ 14:51

 11. Når denne lille medieluder (undskyld udtrykket) toner frem på skærmen, så har jeg lyst til at smide en håndgranat.

  Hun bliver vel snart udnævnt som en af de mest indflydelsesrige meningsdannere i verden! Det er til at brække sig over.

  Kommentar by der Adler — 5. marts 2019 @ 15:00

 12. # 8, 13.59… må desværre give Black Watch ret. De mange rødradigale politik-kvinder har destabiliseret Vesten, vores lande, vores økonomier, familieværdier, traditioner og kulturer, så en afgrund er ved at åbne sig foran os.

  Det kan ende med både civilisationens og kvindernes/mændenes og børnenes undergang, for som Balkan, Sverige, England og Frankrig demonstrerer, så er vold og mord, kaos og opløsning, sygdom og gangstervælde, terror, krig og dødbringende vanvid de konsekvenser som feministisk fanatisme og pladderhumanisme fører med sig.

  Hos you tube er der film der dokumenterer at Europa har kurs mod sammenbrud og krig.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. marts 2019 @ 15:08

 13. Greta Thunberg og de andre, i Belgien osv, minder mig om Børnekorstoget:

  “Efter disse korstog, der kun i ringe grad levede op til forventningerne, opstod der 1212 i Vesteuropa, især i Rhinlandet, en ny folkelig korstogsbevægelse, der talte mange børn; det resulterede i det såkaldte børnekorstog. Det gik imidlertid i opløsning, da deltagerne nåede Italien. De fleste vendte hjem, men nogle blev efter at være lovet skibslejlighed til Det Hellige Land af nogle købmænd solgt som slaver i Nordafrika.”

  Kommentar by Gunnar Biering — 5. marts 2019 @ 15:42

 14. Vil du, hvis du har en god sag, sende en forvirret pige i byen for at forsvare din sag? – Vil ordentlige mennesker, trække den stakkels pige rundt i manegen, for at fremme egne synspunkter? – Hvis man har fulgt lidt med, så ved man, at klimatosserne i den grad er på skideren! – Desværre skal vi bruge mange år, af vores liv, på at få afbødet de værste ulykker, disse tosser har forårsaget! – Hvis der findes kræfter derude, som repræsenterer en slags universel retfærdighed, så er det nu der skal handles!

  Kommentar by T. Flodur — 5. marts 2019 @ 15:44

 15. Hvor er forældrene, der kunne få hende på andre tanker.

  Kommentar by IES — 5. marts 2019 @ 16:17

 16. Altså klimaspørgsmålet er ældre end dette her. Det er først nu inden for de cirka 3 år det for alvor er kommet på dagsordenen, men vi skal helt tilbage til 80 erne, hvor biologer og andre videnskabsfolk inden økologi og meteologer mente der var en opvarmning på vej pga afbrænding af fossile brændstoffer. Pointen var at vi afbrændte så meget på så kort tid, at det ikke stod mål med naturens absobering. Bevares. Der har tidligere været vulkanudbrud fra supervulkaner, o.a. Men man mente ikke det stod mål med, hvad vi udbrændte på nuværende tidspunkt, og uanset hvad er det vel heller ikke en undskyldning. Nuvel forhåbentlig har I ret med det er hoax….for der er for mig at se ikke rigtigt noget vi kan gøre ved det (vi er for mange).Det er også muligt at problemet (som nok er reelt) bliver misbrugt til at skabe politisk mental afledningsmanøvre for den Islamiske katastrofe, i forhold til dens virkelighed, og det er helt fint at Der gøres opmærksomt på det, men lad vores modstand imod Islams modbydelighedsindflydelse, ikke afledes af protester imod klima indsatsen. Lad den bare køre på ligegyldig neutral indsats, for vores børns skyld, for hvis det passer er det alligevel forsent at gøre noget imod det nu, da vi er for mange mennesker på kloden til at forhindre det, og fordi der skal helt andre stor politiske bindene aftaler på bordet, og teknologisk oprydning af helt andre dimensioner til afbremsning af den opvarmning hvor vi småfolk på lilleput nationalbasis kun kan flytte dækstolene rundt på titanic Men jeg lader det ligge dødt nu (for mig i debatten). Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2019 @ 16:25

 17. Man er sgu efterhånden i tvivl om, hvem der er mest retarderede;

  Muhammedanerne eller klimatosserne?

  Kommentar by Revisoren — 5. marts 2019 @ 17:22

 18. Den nye Pippi Langstrømpe har helt sikkert ikke en negerhøvding som far, selv om man skulle tro det.

  Kommentar by Menig 442 — 5. marts 2019 @ 17:23

 19. At 15:
  Hendes mor har (foruden sin operakarriere) været miljø- og immigrationsaktivist hele hendes barndom og ungdom.
  Hendes far har været skuespiller.

  ‘Nough said.

  Kommentar by Bastardo — 5. marts 2019 @ 17:48

 20. UNNA, glem det med klimaet. Hele klimakampagnen er løgn fra ende til anden. Det som vi er oppe imod er kommunisme, feminisme, pladderhumanisme, afrikanisering og islamisme. Ismer og fænomener som vil os til livs, som vil myrde og udrydde os hvis vi ikke forsvarer os.
  De røde og radikale har allerede splittet, tyranniseret og smadret titusinder af familier, de har allerede destrueret store dele af velfærden, infrastrukturen (postvæsnet, forsvaret, skolerne, politiet og hospitalsvæsnet/folkesundheden osv.) og den personlige sikkerhed, økonomi og livskvalitet. De er nu i gang med at indføre censur, diktatur og grov undertrykkelse/svenske tilstande, og snart vil de have en regulær stedfortræderkrig i gang mod vi danskere. Lars Q, Mette Frederiksen, Pape, LAs Samuelsen, Uffe Elbæk, EL og de radikale VIL ikke forstå de uhyrlige konsekvenser Marokko-traktaten lægger op til.

  Kommentar by Ole Jensen — 5. marts 2019 @ 17:58

 21. Børnene bliver bombaderet med klimalort fra helt små. Folkeskolen gør mere ud af at danne mennesker til små politisk korrekte kommissærer og stikkere, end til egentlig dannede mennesker. Og det gælder om at få det ind i de tidlige følsomme år. Så de kan blive fremtidige slavepiskere i deres totalitære kommunistiske verdensorden.

  Kommentar by Uno — 5. marts 2019 @ 18:16

 22. Jeg anser i øvrigt forældre, der på deres børns vegne ikke straks beder skolerne stoppe med klimapræk, for at være forældre. Sekundært kan de, fordi det har en pris at være imod, udstyre ungen med kritisk sans,

  Kommentar by Uno — 5. marts 2019 @ 18:23

 23. For at være forældre=for at være elendige forældre

  Kommentar by Uno — 5. marts 2019 @ 18:25

 24. Man kunne kalde atmosfæren for Jordens klimaskærm. Den beskytter os både mod en nedisning af kloden og en direkte, og dødelig, bestråling fra solen.

  Alle delelementer af atmosfæren kan naturligvis udtages til isolerede laboratorieforsøg, og alle vil de i lighed med CO2 vise drivhuseffekt. Almindelig vanddamp, altså skyer, udgør den væsentligste del af drivhuseffekten. Op mod 75% af den samlede drivhuseffekt – så vidt jeg forstår (men jeg modsiges gerne af folk, der ved mere). Men netop effekten af vanddamp kan vi alle iagttage på en stjerneklar nat. Så falder temperaturen efter en solrig dag lynhurtigt – i klar modsætning til en overskyet nat, som holder på varmen.

  CO2 indholdet i atmosfæren udgør 400 ppm, som jo kan lyde af meget. Men det svarer jo altså blot til 0,04 procent, og procent er jo den målestok vi dødelige normalt betjener os af. Men så lyder det jo ikke af helt så meget. Falder indholdet af CO2 i atmosfæren til under 150 ppm, så dør alt liv på kloden. Faktisk er de 400 ppm CO2 også lige i underkanten. Derfor pumper drivhusejere da også CO2 ind i deres drivhuse for at skabe bedre vækstbetingelser for deres planter.

  Klimakrise? Verden vil bedrages – og bliver det.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 5. marts 2019 @ 18:38

 25. Der findes efterhånden så mange forstyrrede kvindemennesker her i Europa, at vi mænd må til at tænke i andre baner.
  Ignorer vore egne skabagtige kvinder. Så kan de forsørge sig selv og udleve deres egne fantasier med alt hvad der deraf følger. Over tatoverede i hoved og røv, kunstige patter, røv og læber, omvandrende fugleskræmsler med piercinger alle steder, så de ligner noget der er undsluppet fra en afrikansk landsby. Alt sammen for at konkurrere på kød markedet!
  Vi må begynde at hente vore kvinder fra sydøst Asien!
  De er for det meste klogere, har gennemsnitlig højere IQ end vore egne, er smukke, fertile og ikke så dominerende over for deres mænd.
  En ren vinder situation som mand, de vil kappes om at blive en hvid mands kone.
  Bevares, varianter findes, også blandt vore egne kvinder, men i frigørelsens hellige navn er alt tilladt, blandt andet at dominere nosseløse mænd, som siden bliver kastet på møddingen, når man har avlet tilstrækkelig med sociale tabere.
  Løsningen ville uundgåelig over generationer medføre at vi bliver lavere, mørkere i huden og spiser flere ris end kartofler.
  Ikke mit problem, jeg har avlet er par blondiner, børnebørnene er blonde, smukke og med pære.
  Så har man vel gjort sin pligt som samfundsborger, avlet et nyt kuld af slaver som skal forsyne den mere og mere slunkne statskasse.
  Surt opstød iblandet sarkasme, lidt ironi og magtesløshed.

  Kommentar by Finn A.Skov — 5. marts 2019 @ 18:54

 26. Ak ja. Nogle kommentarer fra Doug Casey:

  https://www.caseyresearch.com/articles/doug-casey-and-eb-tucker-on-the-climate-change-hoax-part-1/

  https://www.caseyresearch.com/articles/doug-casey-and-eb-tucker-on-the-climate-change-hoax-part-2/

  Kommentar by Acharya Tuisto — 5. marts 2019 @ 19:41

 27. Til Ole 20) Ja….det kan du have ret i langt hen af vejen, men derfor behøver vi ikke at hænge os i Klimahysterikerne, som vil frelse verden ved at blive vegetarer eller lade være med at tage flyet,….som om de kunne ændre Kina, Indien, USA, Brasilien, eller Indonesien (med cirka 4 milliarder mennesker) vaner med hvad vi i Danmarks 5,5 millioner, eller Scandinaviens cirka 18 millioner, render rundt og er frelst over.
  Hvis du har ret,….så fint. Hurra. Hvis du tager fejl….så ..what the fuck. Vi behøver ikke at spænde ben for nogle frelste, som ikke er imod os.

  Det er lidt ligesom den sædvanlige Venstre- Højrefløj debatlogik, om desværre hærger medierne. Især takket være DR og Politiken, og de frelste på Venstrefløjen (Desværre). Der er også Lars ulykke Rasmussen, Klaud Riskjær Pedersen og andre frelste Islamvenlige idioter på Højrefløjen, men ja. Det er lykkedes DR og Politiken at gøre det retningsforvirret. Jeg vil da gerne kalde mig selv for – NationalKonserrvativ- men må da også erkende, at når både Flyvemaskinen, Katamaranfærgen, og bilen er opfundet og forbedret siden hygenotterne, og de andre fremmede som slog sig ned i Christiansfeldt for over 200 års tid siden, og muselmænd nu er blevet til Muslimer og Muhammedanere, så er ICE toget kørt. Vi kommer ikke tilbage, hvad enten vi vil det eller ej, til et rent etnisk Danmark, som før 60 errne. Lader sig ikke gøre, men vi skal dælme ikke ligge under for så modbydelig en religion som Muhammedanismen eller Islam. Jeg havde aldrig nogen sinde troet for cirka 20 års tid siden at jeg skulle komme til at hade en religion så intenst, og jeg er totalt blanket af i foragt for min samtids leflen, apoligeren, eller på anden måde undskyldende overfor dette modbydelige monster (alene konstruktionen siger sig selv- en usekulær diktatorreligion med en Førerprofet (som muligvis aldrig har eksisteret, eller som blot har været flere personer i en titel som -Den ophøjede- med et ocean af ofre efter sig med dens logiske følger af undertrykkelse, terror, og krig- uden at den nogensinde historisk og samtidsmæssigt har bidraget til noget som helst konstruktivt). Mit gæt er at man mediemæssigt set har gjort det til et spørgsmål om Venstrefløj- højrefløj, så man kunne få nogle desillisionerede selvfrelste Venstrefløjsidealister, til kamp imod det DR og Politiken kalder -højrefløjen- fordi de så kunne få nogle Pavlos hunde fra Venstrefløjen til selvretfæørdigt hovedløst at gå til angreb på Islams counterjihads frihedskæmpere.

  Jeg er sgu ligeglad med om jeg bliver kaldt højre eller venstreorienteret. Jeg beundre Churchill for hans mod trods alle de ods han havde imod sig, og jeg takker yderst ydmygt for den arv han gav eftertiden, som man overfor Islam har soldet totalt op, med nutidens leflen og totale apati (uden nogen seriøs modstand). Jeg foragter nærmest dybt og inderligt nutidens stik hovedet i busken og tal om- mangfoldighed, Integration, og kritisk samtale-, imens man gudlhjælpende- hvæser- højreekstremisme, fremmedhad, eller racisme- efter dem som sætter sig i modværge imod dette modbydelige monster af en religion (Med tilladt pædofili (gift dig med en 9 årig tøs)og hustruvold samt juridisk mindreværd, og inddeling af mennesker der tænker anderledes end den som andenrangs juridisk set i dens selvforståelde univers af en diktatorgud, som åbenbart i dens idioti opfandt jura, uden nogen som helst menneskelig eller guddommelig samvittighed, men blot stivnet i fordummelse, således at jorden er flad). Jeg kunne blive ved og ved og ved og ved at øse op af oceanagtige eksembler historisk og samtidmsæssigt på at Islam er den største katastrofe der rent menneskeligt set er indtruffet (den overgår langt mere og langt værre det som kristendommen nogensinde har gjort, men som den af medmenneskelig samvittighed har rettet på og undskyldt. Lad os bare tage den katolske kirkes pædofilisager op, og sammenligne den med det islamiske giftermål og slaveri- helt op til nutiden). Den eneste herhjemme jeg posthumt kan undskylde er Glistrup for hans aldeles rimelige betegnelse af Muhammedanismen. Men det hjælper jo ikke et hak, hvis vi selv bruger tid på at kæmpe imod klimahysterikerrne, eller vender det rundt til alene at være et spørgsmål om Venstrefløj- højrefløj. Det er et spørgsmål om Islams religiøse undertrykkelse, imod frihedkæmperne som går imod dens modbydelige fordummende undertrykkende indflydelse.

  Bevares fortiden har kastet mange fejltrin af sig i den ansvarsløse frihedsrus, som har skabt et selvisk identitets univers, hvor man åbenbart har skabt nogle Uffe elbækker, og andre forvirrede hoveder, men det er småting imod Islams mangehovede enøjede uhyre….Derfor Støt SIAD (og de andre idioter som selvfrelst vil holde på nogle virkelighedsfjerne idealer…tilgiv dem, thi de ved ikke hvad de fabler om eller imod,…..men spild ikke tid på dem, da det er spildtid sålænge de ikke sætter sig op imodstanden imod Islam)…Støt SIAD (Godnat :-)). mvh Michael Unna :-) (Puha :-)). PS : Gud er lille :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 5. marts 2019 @ 20:13

 28. Autister skifter jo emne og interesse. Måske finder aspergerpigen senere ud af bagsiden af klimapolitikken altså eufemismer når hun bliver voksen.

  Kommentar by Moth — 5. marts 2019 @ 20:24

 29. for mig må hun gerne sidde og rådne op.
  Jeg råder dog forældrene til at redde hende medens tid er.
  Hun bliver jo ældre og som tiden går kan hun ikke reddes.
  Støt Rasmus Paludan.

  Kommentar by Sindsro — 5. marts 2019 @ 20:43

 30. Menneskenes afbrænding af fossilt brændstof (olie, kul, osv.) har ingen, målbar indvirkning på klimaet på denne klode, punktum! – Menneskene kan, så længe der findes lagre af fossilt brændstof, ufortrødent, fortsætte med afbrændingen; uden risiko for klodens sundhedstilstand, punktum! – Klodens temperatur er muligvis svagt stigende, det kan ikke relateres til menneskelig aktivitet, punktum!

  Kommentar by T. Flodur — 5. marts 2019 @ 20:46

 31. OT
  Hvornår lommer røvhullet-Svanse-makronen på banen.

  https://denkorteavis.dk/2019/to-unge-indvandrere-bliver-draebt-under-flugt-fra-politiet-det-udloeser-voldsomt-opgoer-om-indvandringen/
  marts 5, 2019
  To unge indvandrere bliver dræbt under flugt fra politiet – det udløser voldsomt opgør om indvandringen

  Kommentar by Sindsro — 5. marts 2019 @ 20:51

 32. Der er intet spontant i Greta Thunbergs stunt.
  Det hele er timet og tilrettelagt og nogen har tjent millioner på det.
  Det har været almen viden i 2 måneder.
  DanMarx Radio og andre medier ved det og holder kæft.

  https://hodjasblog.one/klima-greta-total-svindel/

  Kommentar by Hodja — 5. marts 2019 @ 23:14

 33. DANMARK HAR ALLEREDE LÆNGE været løgnens land, ondskabens rige og tårernes dal. De hovedskyldige er medierne og de gamle partier. Medierne er godt nok købt og betalt af rødfascisternes højborg, men de havde jo ikke behøvet at gå helt amok i deres korrupte lefleri og liggen på maven for pengene, kommunismen, EU/FN, feminismen og indvandringsindustrien. I årtier har flertallet af journalister hetzet mod mændene, familierne, danskheden og “racisterne”. Og de har kørt løs med fortielser, hetz, propagandaløgn, censur og fordummende manipulation. Men de fleste redaktører er vel selv indoktrinerede kommunister/feminister eller halvskøre radikale nihilister?

  Deres iver efter at frelse Afrika og hele verden for danskernes penge ser ud til at være udslag af en blanding af korruption, storhedsvanvid, frækhed og kortsynet dumhed. For deres mangeårige “godhed” og “humanisme” har ikke gavnet Afrika, tværtimod, og intet er blevet bedre i Europa og resten af verden. Og den gren de selv sidder på, er de ved at save igennem. I alle lande hvor kommunisme, fascisme, nihilisme eller islamisme kom til at dominere, er journalister blevet myrdet på stribe, og samfundet forvandlet til en jungle fuld af ondskab og uretfærdighed.

  Hæderlige journalister findes også, men de er desværre et undertrykt mindretal.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. marts 2019 @ 23:28

 34. @Kommentar by Sindsro — 5. marts 2019 @ 20:51

  Typisk DKA clickbait overskrift. Poppet i nutid, og der sker jo ikke noget opgør.

  Kommentar by Træt — 5. marts 2019 @ 23:46

 35. Kommentar by Finn A.Skov — 5. marts 2019 @ 18:54

  Jeg kan forsikre dig om at vi er tusindvis af lignende hvide mænd, som har det ligesom dig…Vi er vidne til et land i frit fald og det er bevidst valgt af flertallet af befolkningen…man vil det sådan…også flertallet af den mandlige befolkning her i landet…vi er i undertal uanset hvordan man vender det…man kan kun slippe det og lade dem føre sig selv i ulykke…thi de vil ikke høre og forstå…så de kommer alle til at opleve det på deres egen krop, når det hele ramler…især vores børn og børnebørn…sikke noget vi har nedkaldt over deres hoveder og så oven i købet med vilje!!!!!!!

  Historien vil gå ligesom efter det mislykkede attentat på Hitler i juli 1944….man vil fortsætte med åben pande frem mod ragnarok, som indtræffer når samfundet falder fra hinanden og det bliver alles kamp mod hinanden…!!!!

  Måske er der så et håb for dem som overlever krigen, hævnen, hungeren og sygdommene…måske?

  Kommentar by Black Watch — 6. marts 2019 @ 00:20

 36. JA, DEN KORTE er tit noget poppet, eller bruger alt for mange ord på at forklare simple ting. Men ligesom 24nyt.dk og snaphanen afslører den mange ting som DR og papiraviserne skjuler/fortier. Sidste udgave af den korte fortæller om at “Patient-sikkerhed” er en kolossal skandale, at “Danmarks Statistik” svindler med statistikkerne, at IS-krigere slippes løs i København, Århus og Odense mv., at der er mange falske eller u-uddannede udenlandske læger på hospitalerne, at bøller, knivstikkere og voldtægtsforbrydere hærger, at Marokko-pagten er katastrofal, at DF er en sølle omgang, osv., osv.

  Vores samfund er ved at falde fra hinanden.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. marts 2019 @ 00:24

 37. Igen bruger Lav-IQerne børn, til at dække over/fremme den, allerede nærværende, dødsens fatale udvikling de´ har sat i gang, for egen magtvindings skyld. Og de har fortsat ikke evnet, at forstå, selv de mest kortfattede, basale fakta, inden for deres import af Fandens Tilbedere. F.eks. ordet: vantro!
  Ja, de har allerede taget så meget sympati for Fandens Tilbedere (Lav-Iqernes håb om stemmer nok til den endelige magt*), at de selv i stor stil misbruger børn, til, med stolthed, at fremme egne interesser. Faktisk ikke langt fra iSlam-moderen der beklagede at hun ikke havde flere sønner at sende i døden, til ære for familiens plads i Fanens æres-hieraki!
  Disse Lav-Intelligente venstrefløjsere burde anmeldes for misbrug af børn, for det er sq ikke børnene selv, der har fået den ide, at ødelægge deres egen barndom, med politisk agiterende angst for fremtidens klima frem for nutidens reelle problemer, om snarlig/allerede igangværende, bestialsk, udryddelse af ALLE, børn som voksne, er ikke bogstavtro følger den Fandens Ideologi, som deres forældre/rollemodeller har så nødig brug for, til fremme af vejen for egene, UTOPISKE*, ønsker om den endelige magt.

  * fordi de ved deres strategi, end IKKE magter at forstå, at deres højt begærede iSlam-“venner” længe inden HAR taget magten og de derfor selv vil blive slagtet, som vi andre vantro, hurtigere end de kan nå at opdage, at de selv har ladet sig kuppe af netop “vennerne”; Fandens Tilbedere!

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. marts 2019 @ 01:00

 38. Fuglen Hættemågen må skydes da de sviner med lort på gader og stræder.

  Kommentar by Sindsro — 6. marts 2019 @ 01:15

 39. # 29, 20.43…..Vi er enige om meget, men jeg synes nu at det er synd for pigen. Hun kan jo ikke gøre for at hun ikke er helt rask, og hun er også uskyldig i at hun bliver udnyttet af nogle rødradikale fascister.

  Iøvrigt mener jeg at det er fint og godt at Uriasposten udstiller og afslører venstrefløjens idioter. Men håber at vi også kan få nogle mere generelle emner taget op til debat. F.eks. hvad mener vi om Venstres mange nedskæringer? Hvad mener vi om Lars Q og Mette Frederiksen? Hvad mener vi om EU og Marokko-pagten? Hvordan oplever vi medierne? Den sociale velfærd? Retssystemet? Indvandringen? Skilsmisse-bureaukratiet? Kriminaliteten? Osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. marts 2019 @ 02:27

 40. Vi andre bliver deprimerede af fjolser som Greta og Lars.
  Sidstnævnte er en frastødende løgner og hyklerisk manipulator. Greta kan bare ikke gøre for det. Som man sagde i gl. dage, om nogen, der var født med en vævefejl i kysen.

  Kommentar by Knights Templar — 6. marts 2019 @ 02:28

 41. Når vi får fjernet de fremmede fra miljøet kan vi igen ånde frit.

  Kommentar by Nielsen — 6. marts 2019 @ 07:02

 42. Hodja har ret i at det hele er planlagt.

  Lidt ligesom Dovne Robert, der blev “opdaget” af medie- og reklamefolk tilknyttet Det Radikale Venstre. Det er jo en grund til, at det ikke var Dovne Abdullah man fik fat i, selvom der var nok af sidstnævnte at tage af.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 6. marts 2019 @ 07:48

 43. LOL. Så det er klimahystadernes bedste bud på et argument.
  En 16-årig pige med knald i låget.

  Kommentar by Jern Henrik — 6. marts 2019 @ 09:18

 44. PS. For øvrigt er det usmageligt, hvordan venstrefløjen misbruger mindreårige til at fremføre deres propaganda.
  Lad dog børnene være børn.

  Kommentar by Jern Henrik — 6. marts 2019 @ 09:20

 45. Må jeg anbefale behandling i stedet for den voldsomme eksponering i medierne? Den stakkels pige er jo helt sikkert meget syg, og har brug for behandling, så hun kan slippe af med den ensidige fokusering på de, i bedste fald, meget tvivlsomme menneskeskabte klimaproblemer.

  God vind herfra…

  Kommentar by Holger_Danske — 6. marts 2019 @ 09:26

 46. 44. Jo Jo: Jern Henrik, børn skal opdrages.
  Desuden skal hustruen behandler og kæles for lige som en græsplæne.
  De skal slås og holdes nede. ☺☺☺☻

  Kommentar by Sindsro — 6. marts 2019 @ 10:49

 47. Som jeg, bl.a., skrev kl. 01.00:

  Disse Lav-Intelligente venstrefløjsere burde anmeldes for misbrug af børn, for det er sq ikke børnene selv, der har fået den ide, at ødelægge deres egen barndom, med politisk agiterende angst for fremtidens klima frem for nutidens reelle problemer, om snarlig/allerede igangværende, bestialsk, udryddelse af ALLE, børn som voksne, er ikke bogstavtro følger den Fandens Ideologi, som deres forældre/rollemodeller har så nødig brug for, til fremme vejen for egene, UTOPISKE, ønsker om den endelige magt.

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. marts 2019 @ 15:53

 48. Skal vi gætte på, at tøzen også er betonlebbe LGBT+ og veganer?

  Kommentar by Revisoren — 6. marts 2019 @ 18:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper