6. marts 2019

Om Venezuela-indslag på DR1: “… kunne have været historien om en vellykket socialistisk revolution”

Landsformand for Nye Borgerlige Ungdom, folketingskandidat Mikkel Bjørn Sørensen, giver et godt eksempel på verden ifølge DR. Sakset fra Facebook.

“‘Jeg er på vej til det, der kunne have været historien om en vellykket socialistisk revolution’.

Sådan starter DR søndagens program om Venezuelas økonomiske kollaps. Problemet er imidlertid, at fænomenet ‘vellykket socialistisk revolution’ er et ligeså stort fantasifund som alverdens fabeldyr og mytologiske væsener.

På bare 20 år er Venezuela gået fra at være et af verdens rigeste lande til et fattigdomspræget humanitært kaos, hvor befolkningen sulter og pengesedlerne er så lidt værd, at man laver tasker af dem.

Da jeg i weekenden besøgte mine forældre og derfor så programmet i deres stue, hørte jeg min mor kommentere: ‘Altså, det må jo være fordi, der er noget galt i fordelingen mellem de rige og de fattige’.

En tankegang, der desværre er medvirkende årsag til hele miseren, men som er udpræget dansk. Idéen om, at vi ved omfordeling og øget beskatning kan bane vejen til velstand. Men det økonomiske kollaps skete først ved valget af Chavez i 1998 og de deraf følgende bestræbelser på at bekæmpe kapitalismen og fordele landets ressourcer mere ligeligt.

I Danmark er det kapitalismen og markedskræfterne, der muliggør den store velstand og de deraf potentielt høje skatter. Venezuela genblomstrer først, når friheden og retssamfundet genoprettes. Socialismen er en modbydelig ideologi, hvis dunkle følgevirkninger spøger, hvor end den forsøges udbredt. (Mikkel Bjørn Sørensen, 5. marts 2019)

(Collage: Kristian Almblad i 21 Søndag om fattigdom i Venezuela, 3. marts 2019)

“Landet er plaget af massiv fattigdom og befinder i en humanitær krise. Alene i 2019 er 2,4 millioner borgere rejst ud af landet, viser tal fra FN.” (DR.dk, 4. marts 2019)

Oploadet Kl. 21:55 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99285/trackback

39 Comments »

 1. Rødkulti er som narko, forfører unge, let at flygte i, funderet i overtro, gør afhængig, år at afvænnes, giver grusom død.. Som islam

  Kommentar by Gaflen — 6. marts 2019 @ 22:15

 2. “Det er ikke den rigtige socialisme”
  “Det er ikke den rigtige islam”
  Det er sjovt det altid går sådan..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 6. marts 2019 @ 22:16

 3. Gad vide hvornår det går op for resten af verdens befolkning. Vi er nødt til at bruge virkeligheden som rettesnor for vores handlinger.

  Det er evident at socialister ødelægger og smadre alt, ligegyldigt hvor meget de prøver at overbevise os om at de vil os det gode bliver resultatet altid sult, ørken og menneskelig tragedie.

  Kære Danskere, vågn nu op til den virkelighed der uvægerligt os til dels hvis socialister får lov til at styre vores land eller et hvilket som helst andet land!

  Kommentar by Santor — 6. marts 2019 @ 22:30

 4. Jeg tager lige de sidste del igen …

  Kære Danskere, vågn nu op til den virkelighed der uvægerligt bliver os til dels hvis socialister får lov til at styre vores land eller et hvilket som helst andet land!

  Kommentar by Santor — 6. marts 2019 @ 22:32

 5. I Danmark fungerer omfordelingen godt af rent kulturelle grunde. Det handler ikke om ideologier, men om kultur. Hvis vi blev et fordelingsland ved lov – modsat et omfordelingsland – ville vi lynhurtigt drukne i korporatisme og multikulti. Ingen er mere interesserede i en svag stat end koncernerne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. marts 2019 @ 23:07

 6. De må have gang i coca plantagerne ligesom i nabolandene, det giver en sprudlende lokaløkonomi.

  Kommentar by Flaskeposten — 6. marts 2019 @ 23:14

 7. Ja, det er skrækkeligt, for alle partierne på den anti-danske borg synes smittet med den rødbrune hjernebetændelse. En betændelse der gør de angrebne til fascister af en meget skadelig og farlig type. De fører sig frem som kloge og næstekærlige humanister, men de har mistet al sund sans, og kaster sig ud i alle mulige perverse og menneskefjendske eksperimenter med demokratiet, nationalstaten, velfærden og sundhedsvæsnet osv. Slutresultatet af den slags har i mange lande været de frygteligste katastrofer, der ødelagde livet for millioner af mennesker. Se snaphanen og den korte avis osv.

  Kommentar by tp — 6. marts 2019 @ 23:14

 8. Vi har i Danmark to ismer, der hver i sær vil have den ultimative magt, med hvad deraf følger, som det ses i de egne hvor disse ismer, hver i sær, HAR overtaget styringen: Socialisme og iSlamisme
  Socialisterne tror, i deres Lav-intelligente enfoldighed, at de bruger iSlamisterne til stemmekvæg for den socialistiske magt, men i deres laverestående IQ overser socialisterne, at iSlamisterne, med deres næsten lige så lave IQ, har en 1400 år gammel, og med få undtagelser, succesfuld, gennemprøvet, krigsstrategi, der kupper dem længe inden og i slagets endelige kamp IKKE lader forskel på om en vantro er socialist, nationalist, kristen eller ateist.
  Ellers er der vist ikke den store forskel?

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. marts 2019 @ 23:15

 9. ¤ Morten kl.23.O7….. Vi er da allerede ved at drukne i multi-kulti, korruption, kommunisme, uduelighed, uretfærdighed og politisk magtmisbrug. Så hvad er det du mener?

  Kommentar by tp — 6. marts 2019 @ 23:21

 10. Ot
  Paludan har været udsat for vold, so man må sige: det strammer til.

  https://youtu.be/RNCE3cGBwOQ Den første rigtige vold.
  Paludan slået i ansigtet af kriminel samfundstaber (Tårnby, 5.3.2019)

  Kommentar by Sindsro — 6. marts 2019 @ 23:29

 11. Sverige retsforfølger pensionister, der kritiserer udviklingen, og regeringen byder IS-terrorister velkommen. (24nyt.dk)

  Kommentar by tp — 7. marts 2019 @ 00:04

 12. Mærkeligt. Selv snaphanen bruger det officielle tal på 33 milliarder kr. om året, brugt til indvandring og hvad deraf følger. Selvom alt tyder på at udgifterne løber op i over 15O milliarder kr. (læs om statistik-fup mv. på nettet)

  Kommentar by tp — 7. marts 2019 @ 00:17

 13. En sur twitter eller FB besked til Zenia Stampe omtales vidt og bredt i medierne, men regulær vold mod Rasmus Paludan nævnes ikke med eet ord. Ligesom man i store artikler reklamerer gratis for anti-danske Klaus Riskær, mens man ignorerer og fortier Stram Kurs. Mediernes manipulerer som det passer dem.

  Kommentar by tp — 7. marts 2019 @ 01:23

 14. DR er blevet så venstreagitatorisk, at jeg undgår det helt. Tidligere var jeg ikke sikker på, vi skulle afskaffe public service. Det er jeg blevet nu.

  Kommentar by Snaphanen — 7. marts 2019 @ 04:31

 15. Bare rolig der Michael Bolton gør sig store anstrengelser for at udbrede demokratiet til Sydamerika, som hans forgænger Cheeney også udviste stor succes med at udbrede til Afghanistan, Iraq og Libyen. War will prevail. Takket være demokratiforkæmpere som Bush og Hayden. Socialisme indfører USA’s regering helt af dem selv. Og almindelige amerikanere lider under det hver dag. Til pengeejernes store tilfredshed.

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2019 @ 05:06

 16. >14 Snaphanen
  Tjah hvad med: The worst thing about public service are the public.

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2019 @ 05:09

 17. >5 Morten
  Det virker oprigtigt talt på mig som om du har vendt verden på hovedet.
  Det bemærkede tp også i 9 – 23:21

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2019 @ 05:50

 18. >4 Santor 22:32
  Del,ikke dels og så oven i købet i din rettelse. Fy fy skamme.

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2019 @ 05:56

 19. @ #9 tp

  At vi har en svækket stat, som følge af politikernes føderalistiske projekt, som de ikke drøfter med vælgerne, og på grund af umodne vælgere – men at det kan blive værre, hvis vi tilmed giver køb på strukturen og organisationen.

  – Vi er ikke Rige
  – Vi er Lige

  Det indser vi snart, hvis vi ikke sikrer os en stærk og beskyttet økonomi, der gør, at vi alle besidder vores valuta. Det er det, der gør vores lille land til et forholdsvist attraktivt marked. Danmark er et lidet, fattigt land i en karrig og kølig del af verden.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. marts 2019 @ 06:39

 20. DR er en pilrådden kulturradikal og marxistisk sump, der vedvarende får lov til hæmningsløst at sprede deres cancer og hæslige stank.

  Se dog at få lukket det lort.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 7. marts 2019 @ 06:46

 21. ¤ MORTEN, du har jo tidligere været ude for at forsvare omskæring og den muslimske tørklæde-tvang, så er dit udgangspunkt enhedslisten eller hvad? Er statsmagten svækket? Eller er det nærmere demokratiet, familieværdierne og danskernes indfødsret og borgerrettigheder?

  Kommentar by tp — 7. marts 2019 @ 07:04

 22. “Der kunne have været historien om en vellykket socialistisk revolution”. Ja, rent teoretisk set, for hvis socialismen ikke havde været socialistisk og vulgærmarxistisk, og sygeligt optaget af skatteplyndring, lighed/ensretning, feminisme/ligestilling, verdensredning, “racisme” og brutal bekæmpelse af produktion og handel og “forkerte” meninger osv., så kunne socialismen nok have været vellykket.

  Det er som at sige, at hvis pest, ebola og kræft havde været sygdomme som gjorde folk raske, sunde og lykkelige, så kunne sygdomshistorier have været beretninger om smitsomme og vellykkede sundhedsforbedringer.

  Sandheden er at det ikke er socialisme kontra kapitalisme, det drejer sig om. Hvad der er afgørende er om man har et ægte og direkte demokrati bakket op af ærlige og fornuftige medier. Har man det kan både kapitalistiske og kommunistiske/fascistiske udskejelser langt hen ad vejen forhindres.

  Desværre er Chrborgs flertal holdt op med at være på danskernes side. Derfor er vores demokrati på vej til at blive en illusion, og kan snart blive til et fjernstyret Merkel diktatur. Og de gamle medier er heller ikke på vores side.

  Kommentar by tp — 7. marts 2019 @ 07:29

 23. “Et fattigdomspræget humanitært kaos”, plus svenske tilstande, det er også hvad der venter vi danskere, hvis Lars Q og Mette F osv. kommer igennem med deres Marokko-traktat.

  Kommentar by tp — 7. marts 2019 @ 07:39

 24. Vi skal ikke være lige rige.
  Vi skal alle være lige fattige.
  Som min salige far altid sagde.
  ER dét, man kæmper så indædt for.
  Det var allerede fremme ved sidste valg, at med den grotesk ensidigerøde slagside hos vore MSM, var det højst sandsynligt sidste gang vi var i stand til, at undgå en rødradigal regering. Grundet den ensidigt røde promovering og valgdækning.
  Hvad skal de røde overhovedet med et valgbudget. Når de har DR og hele de samlede MSM?
  Og som Asger Aamund har været ude og sige: Vil den dag oprinde ,hvor et flertal af sociale klienter vil (kunne) stemme sig til flere af de langt færre, hårdtarbejdende folks penge.
  Velkommen til Danzuela!

  Kommentar by Knights Templar — 7. marts 2019 @ 07:42

 25. Igen er det dokumenteret at DR, uanset om det er DR TV eller DR radio, at journalisterne ikke har styr på tingene. Husker I ham teen-ageren der efter 11. september, i DR TV, udtalte at: Det har amerikanerne godt af?? Der er utallige eksempler, et andet kunne være at da Danmark trak sig ud af Irak,hvilket blev vist i DR TV, oplyste DR TV journalisten at man så danske styrker på vej ind i Irak. Begge d´herrer er stadig ansat i DR.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 7. marts 2019 @ 08:41

 26. Enig Santor 6. marts 22:30 “Vi er nødt til at bruge virkeligheden som rettesnor for vores handlinger”

  Men virkeligheden er ubehagelig at se i øjne. Religion og anden virkelighedsflugt og dagdrømmeri giver lindring fra ubehaget sammen med den daglige bedøvelse med ’stimulanser’ fra kaffe og alkohol til anden bedøvelse fra medicinalindustrien og fri gadehandel plus TV og radio med alskens underholdning herunder kæmpe doser af sport og hvad har du? Socialistisk frelse vha Enhedslistens eller anden politisk utopi? Nada.

  Indimellem er det dog alligevel muligt at se virkeligheden i øjnene ved en metodisk og disciplineret indsats. Især burde øvelsen være mulig for danskere, der tilhører verdens meste veluddannede og rigeste uanset hvor fattige og undertrykte, de føler sig.

  Der er nu 7.688.629.173 mennesker i verden og om alle faktisk kan se virkeligheden i øjnene, kan jeg ikke skønne, men teoretisk burde det være muligt? Jeg giver ordet til His Bobness’ fri medicin over disken:

  “Hey! Mr. Tambourine Man, play a song for me!
  Then take me disappearin’ through the smoke rings of my mind
  Down the foggy ruins of time, far past the frozen leaves
  The haunted, frightened trees, out to the windy beach
  Far from the twisted reach of crazy sorrow
  Yes, to dance beneath the diamond sky with one hand waving free
  Silhouetted by the sea, circled by the circus sands
  With all memory and fate driven deep beneath the waves
  Let me forget about today until tomorrow”

  Kommentar by A-mad — 7. marts 2019 @ 09:15

 27. Vel talt, hr. Bjørn Sørensen.

  Kommentar by Crass Børsting — 7. marts 2019 @ 10:10

 28. Lande med diktatorer. Korruption.
  Nogle sidder på pengene, resten fattige.
  Oprør, revolution. Ned med kongen, tsaren.
  Kommunisme. Præstestyre, islam.
  Udryddelse, krig.
  Nogle fik chancen, valgte mere islam.
  Er der ikke altid steder at bruge våben og nødhjælp. Der er penge i det hele.

  Kommentar by p — 7. marts 2019 @ 10:17

 29. Global kapitalisme er svaret for ulande, ikke for vesten.

  Kommentar by Sløruglen — 7. marts 2019 @ 10:43

 30. KAN MAN STEMME sig til flere penge, bedre sociale ydelser? Det kan man næppe!! Medmindre man stemmer for politisk fornyelse. Hvis man stemmer på de gamle røde partier, de liberale eller borgerlige partier, bliver man slemt snydt. De lover allesammen bedre velfærd osv., men det er løgn og bedrag. Fordi de allesammen tilbeder EU og allesammen har accepteret Merkels Marokko-traktat og dermed endnu mere og meget mere indvandring, besættelse og afrikanisering. Det betyder at udgifterne til at forsørge og betjene migranterne og islamisterne vil blive helt enorme, vil komme til at koste så mange milliarder, at endnu flere sparekrav, nedskæringer, fyringsrunder, lukninger og forringelser bliver nødvendige. Det vil gå ud over alle de menige danskere som fremover vil blive endnu mere til grin for deres egne penge, samtidig med at de vil diskrimineret groft og gjort til undermennesker i deres eget land.

  De røde og radikale partier er i realiteten så kommunistiske/socialistiske, at de foragter demokratiet, fædrelandet og vælgerne/borgerne. De borgerlige partier er nu domineret af skabsradikale politikere, som også betragter vælgerne som stemmekvæg og malkekvæg.

  Derfor bør ingen vælger sluge det valgflæsk der lægges ud af de gamle hykleriske partier. Rædselsfulde og blodige svenske tilstande venter os, endda i ret nær fremtid, hvis de gamle partier får lov til at fremture.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 7. marts 2019 @ 11:43

 31. Se foregående blog ang. aktuel video-deling/Marokko-sag.

  Kommentar by tp — 7. marts 2019 @ 12:40

 32. “- Den socialisme, som de troede var død, er genopstået. Sydamerikas og Caribiens revolution vil blive spredt mod Europa, mod Danmark. Det bliver livets revolution! Kærlighedens revolution! Det 21. århundredes revolution! Og det er en absolut nødvendig revolution, som menneskehedens fremtidige liv afhænger af, erklærer den revolutionære præsident fra Venezuela.”

  Dansk-Cubansk Forening/
  Reportage fra ALBA-mødet i Dagbladet Arbejderen, 19. dec. 2009:

  “Omkring 4000 begejstrede tilskuere fylder den 5000 kvadratmeter store hal med slagråb, trampen i gulvet, faner og flag fra Venezuela og Cuba. Langs væggen lyser fem meter lange bannere fra Kommunistisk Parti, Arbejderen, Kommunistisk Parti i Danmark og Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening op.”

  Så vidt jeg husker blæste DR også i jubel-trompeten da Hugo Chavez besøgte København i 2009?

  “Chávez hyldet som rockstjerne i Valby
  Venezuelas præsident Chávez modtaget som en rockstjerne ved folkemøde i Valbyhallen. (…)
  Chávez taler denne torsdag ved et folkemøde sammen med en række fremtrædende politikere fra Latinamerika. Heriblandt den bolivianske præsident Evo Morales.(…)”

  (Klip fra DR NYHEDERs omtale 17. DEC. 2009)

  Kommentar by A-mad — 7. marts 2019 @ 14:31

 33. Der har været meget stille omkring de to yndige ejendomsspekulanter Johanne og Skipper her på det seneste.

  Har de mon afhændet deres københavnske besiddelser, og emigreret til det kommunistiske paradis i Venezuela?

  Kommentar by Revisoren — 7. marts 2019 @ 19:49

 34. #30
  Det mener jeg , som udtalt af Asger Aamund, er virkelighed.
  Forstået som de stramninger/ nedskæringer/ ydelser implementeret af blå stue. Straks efter Margrethe Vesta..sorry Hellepigen i 2011 havde indtaget statsministerkontoret, så godt som alle blev rullet tilbage.
  Og med SF på bagsmækken sidst, der så fattig Karina’er allevegne, kan jeg forsikre dig for, at det føltes som at stemme sig til flere penge/ ydelser.
  Har ingen grund til at tro, samme IKKE vil gentage sig, efter næste valg med en Mette Scheißerichsen ved roret.

  Kommentar by Knights Templar — 7. marts 2019 @ 20:48

 35. #25
  Ja, det var drengen Jens Blauenfeldt, der frydede sig over, at amerikanerne endelig fik een over snuden.
  Flot Jensemand.
  Blauenfeldt?
  Endnu endnu en rødradigal suicidalsmovs?
  Nu apropos snudeskafter:
  Du ER godt klar over, antallet jøder, der kastede sig ud fra de brændende tårne, eller brændte ihjel?
  I 40’erne blev de dog trods alt ombragt inden.
  Rødlatterlige klaphat

  Kommentar by Knights Templar — 8. marts 2019 @ 02:28

 36. “…Vellykket socialistisk revolution…”
  Det er lige så meningsløst et udsagn som “glædeligt trafikdrab”.

  Socialisme/kommunisme fører altid til hungersnød, kz-lejre og massegrave.
  100 mio. døde i det 20. århundrede taler sit eget sprog.

  Og ja, Hitler var socialist.

  Kommentar by Jern Henrik — 8. marts 2019 @ 07:46

 37. Når socialisme fejler er det altid fordi, i følge socialisterne selv, at det ikke var RIGTIG socialisme man udøvede. Dem der sad i toppen var ikke RIGTIGE socialister, osv, osv.

  Det er jo sådan set rigtigt. Socialisme er jo grundlæggende en god idé, som desværre tiltrækker alt for mange metalt retarderede og afstumpede typer, som har deres helt egen dagsorden.

  Kommentar by TT — 8. marts 2019 @ 10:50

 38. @TT
  Socialisme er grundlæggende en rigtig dårlig idé.
  Det viser al erfaring. En idé, der ikke klarer mødet med virkeligheden, duer ikke.
  100 mio. ofre vil gerne erklære sig enige…

  Kommentar by Jern Henrik — 8. marts 2019 @ 19:12

 39. Enig
  Socialismen, der på papiret ser ideelt ud. Stiller helt åbenlyst utopiske krav til folks redelighed.
  Og SÅ gode er menneskene ikke, taget over en kam. Vi er ALT for forskellige. Selv blandt danskete i dette lille land(så tænk på bare på fremmede fra andre kulturkredse!)
  Spørg bare alle “kollektivisterne”. De allerfleste der har levet i et kollektiv – et mini socialistisk eksperiment – vil ku’ berette om svigt, bedrag og egoisme. At det i sidste ende var de samme der gang på gang måtte trække læsset. Og se de samme typer smyge uden om. Hver gang.
  “Væk!” “Dur ikke” Sagde prinsessen.

  Kommentar by Knights Templar — 9. marts 2019 @ 11:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper