16. marts 2019

MSM svælger i New Zealandsk terrorisme, og.. afetnificerer østafrikaner, sigtet for tre drab på Østerbro

“Det kunne ligesåvel have været i Danmark”, for “selvom Rasmus Paludan ikke er terrorist, så er han måske med til at tænde bålet til Danmarks næste terrorist”, lød det fra projektleder Christian Mogensen i gårsdagens Deadline på DR2, i en samtale med en mere end normal blank Niels Krause-Kjær.

Jeg var hjemme ved min kære mor, der insisterede på at se TV2 Nyhederne. Først et indslag om det New Zealandske terrorangreb, herefter et ukritisk indslag om pjækkende gymnasieelever kaldet ‘Klimastrejke’, så er kort indslag om drab på tre ældre danskere på Østerbro, et indslag om et rollespil produceret af Dansk Røde Kors, der skulle få unge til at sætte sig i flygtningens sted, og slutteligt et indslag om en DFI-støttet dokumentar om Vollsmose-barberen Qasim Ahmed.

Der var etnicitet på samtlige i de nævnte indslag, bortset fra et enkelt. Ja, korrekt – ikke på den 26-årige der er sigtet for drab på to kvinder på 81 og 83 år, samt en 80-årig mand. Der er jo snart valg, og danskerne skulle jo nødige få syndige tanker. Fra EB.dk – 26-årig sigtet for tre drab: To ofre blev kvalt.

“En 81-årig kvinde og en 80-årig mand er blevet kvalt, og politiet har sigtet en 26-årig mand for drab på de to ældre mennesker samt en 83-årig kvinde, der allerede er blevet kremeret .

Det er sket i et ejendomskompleks på Vangehusvej på ydre Østerbro fra 7. februar til 7. marts i år. Det fortæller vicepolitiinspektør Brian Belling fra Afdeling for Personfarlig Kriminalitet i Københavns Politi.

den 26-årige, der har østafrikansk oprindelse, men er dansk statsborger og har været i Danmark i mange år, er blevet sigtet for i alt tre drab.”

(Collage: Christian Mogensen, projektleder, Center for Digital Pædagogik; Se evt. Twitter)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99493/trackback

73 Comments »

 1. Måske de skulle være lidt mere informative for igen at påminde om hvilke forholdsregler folk skal tage.

  Kommentar by Winged Hussar — 16. marts 2019 @ 07:53

 2. Christian Mogensen ved enten ikke, hvad han taler om, eller også så taler han bevidst mod bedre vidende.

  Rasmus Paludan er da en begavet mand, som er værd at lytte til.
  Prøv blot, at lytte til dette interview med ham:
  http://www.nordensgraense.com/stram-kurs-en-opdatering-29-06-2018/

  Kommentar by Karsten Lund — 16. marts 2019 @ 07:57

 3. Mon den venstreradikale og rødhårede albino Christian Mogensen er konvertit?

  Han minder en hel del om Hizb ut-Tahrirs såkaldte talsmand i Danmark; den rødhårede albino og konvertit Junes Kock…

  Kommentar by Revisoren — 16. marts 2019 @ 08:08

 4. Jeg undrer mig over hvordan negeren er kommet i kontakt med ofrene.
  Er kommunen indblandet?

  Kommentar by Erik — 16. marts 2019 @ 08:14

 5. Hvad viste DR egentlig i TVavisen, før vi blev oversvømmet af muhamedanere og gutmenschen?

  Kommentar by Bastardo — 16. marts 2019 @ 08:35

 6. Husk nu at hvis man advarer mod barbariet, så står der offentlig forsørgede/ansatte parat til at splitte éns familie ad, for på den måde at true andre til tavshed.
  Danmarkistan anno 2019.
  Jo mindre selvfølgelig at terroren begås mod muslimer. Så er totalt proportionsforvrænget løgnagtig overdreven udbasunering mere end velanset.

  Kommentar by Lider af danskhed — 16. marts 2019 @ 08:40

 7. Vi har en masse muslimer i Danmark. De går tilsyneladende fredelig rundt, men ingen – heller ikke Naser Khader kan skille skidt fra kanel.
  Selv politiet infiltreres af trojanske heste, så på sigt kan ingen danskere vide sig sikker. Det er allerede ved at være livsfarlig at kommentere noget på sociale medier, fordi moralpolitiet lurer, eller røde tæskehold fysisk går efter dig og din ejendom.

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2019 @ 08:58

 8. @5 km, check gab’s nye ‘dissenter’ browser plug-in. Nu er det muligt for alle at kommentere på alt på netttet.

  Kommentar by Simplex — 16. marts 2019 @ 09:03

 9. Simplex 09:03
  Jeg har ikke forstand på IT, og dit tilbud siger mig desværre ingenting

  Kommentar by k.m. — 16. marts 2019 @ 09:23

 10. DANMARK ER VED AT BLIVE FORVANDLET til en diktaturstat, et nyt DDR, en kopi af Sverige/ Balkan/ Libanon. De drivende og mest ivrige kræfter i denne meget uhyggelige udvikling er V, K, S, SF, R, bøssepartiet og enhedslisten. Samt DR, TV2 og papiraviserne.

  Vi er jo ude i noget vanvittigt, råddent og uhyrligt, når systemet skjuler at en masse overfald, hjemmerøverier og mord begås af indvandrere/migranter. Østerbro var tidligere et rart og fredeligt område, nu er der sket adskellige indbrud, røverier, overfald og mord. Det er også råddent når TV og de radikale mv. støtter co2- og klima-hysteriet, som er pisket op ved brug af løgnagtig propaganda. Det er også sygt at røde kors støtter masseindvandringen, der snart kan gøre Danmark til et nyt katastrofe-område.

  Christian Mogensen er vel et af disse rødkålshoveder som elsker det internationale, og hader det nationale. Han vil selvfølgelig ikke kritisere V og K for at tillade at hundredvis af “hellige” krigere og potentielle terrorister fra Syrien og Afrika flytter til Danmark. Nej, så er det meget nemmere at beskylde Paludan for at være til fare for Danmarks sikkerhed. Chr. Mogensen er en nyttig idiot som TV2 gerne er mikrofonholder for.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. marts 2019 @ 09:28

 11. Hvad?? Ikke noget indslag om trumps ubegribelige stupiditet/ ondskab? Men han fik vel skylden for terrorangrebet? Jeg har ikke noget fjernsynssignal, Det kan anbefales: ingen reklamer, ingen politisk indoktrinering, ikke mere ligegyldigt lort = et meget mere glad og lykkeligt menneske. Film kan ses på Netflix og programmer der er interessante kan ses på Youtube.

  Kommentar by Jyden — 16. marts 2019 @ 09:35

 12. DFI-støttet?

  Kommentar by tp — 16. marts 2019 @ 09:40

 13. Ja, muhammedanerne og halalhippierne er ude for fuld kraft disse dage. ENDELIG fik de deres store islamofobiske terrorangreb. Der er gået hele 18 år efter 9/11, tusindvis af islamistiske terrorangreb er sket i mellemtiden, men først nu har vi set et større hævnangreb…. Det er ligegyldigt i deres verden, nu skal “islamofobi”, “højreekstremisme” “tonen i debatten” blæses op til at være et kæmpe problem og en trussel mod demokratiet. De samme mennesker der har kæmpet hårdt for at NEDTONE den islamiske trussel..

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 16. marts 2019 @ 10:33

 14. Christian Mogensen på twitter er en lang snak med sig selv, kun ham selv besvarer sine tweets.

  Kommentar by tavsen — 16. marts 2019 @ 10:59

 15. DFI er her Det Danske Filminstitut.
  https://www.dfi.dk/
  https://www.dfi.dk/omdfi/organisation

  Kommentar by Peter Buch — 16. marts 2019 @ 11:04

 16. https://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=12213358
  Foto og beskrivelse af ofre i New zealand
  Hvorfor udpensle det så detaljeret? hvis ikke for at skabe ekstra medlidenhed med muslimer

  Kommentar by k. m. — 16. marts 2019 @ 11:09

 17. Det er latterligt, at skolebørnene strejker for klimaet. Humanisterne vil straks sabotere en indsats, der hjælper, vi kommer ingen vejne. Hvis der bliver sat loft over, hvor mange der i negernes storfamilier, må købe en flybillet o.s.v., så er temperaturstigningen annulleret.

  Kommentar by Menig 442 — 16. marts 2019 @ 11:23

 18. “Dødsfaldet blev først registreret som naturlig død.
  Men efter de blev kontaktet af bekymrede pårørende, der mente, at den ældre kvindes dankort blev misbrugt, og hørte fra beboere i området, der var bekymrede over andre dødsfald i området, indledte de en analyse af alle dødsfald i boligkomplekset.”
  Man tror det er løgn.Men det er jo rigtigt gamle mennesker dør, det er naturligt. Vorherrebevares!!!

  Kommentar by Glenn Madsen — 16. marts 2019 @ 11:42

 19. Enig i at “Det kunne ligesåvel have været i Danmark”.
  Det undrer mig at der ikke er mere. Vi er vildt bagud på point?
  “26.000 døde pga muslimsk terrorisme i 2017″ ifølge ‘Our World in Data’.

  Kommentar by A-mad — 16. marts 2019 @ 11:56

 20. https://cfdp.dk/person/christian-mogensen/

  Endnu bare en graduant fra humanistisk fakultet…og en idiot staten har betalt uddannelse til.

  Kommentar by jrp — 16. marts 2019 @ 12:05

 21. østafrikaner = Somalier?

  Kommentar by kenneth — 16. marts 2019 @ 12:06

 22. 19:
  Sandsynligvis somalier. Sandsynligvis muhamedaner.
  Send ham hjem til afsoning.

  Kommentar by Bastardo — 16. marts 2019 @ 12:10

 23. Modsat Christian Mogensen så besidder Rasmus Paludan den ægte Danske ånd der har skabt riget Danmark igennem godt og vel tusind år, Dansk Film Institut udretter ingenting der gavner landet tværtimod så nedgør man de mennesker der bidrager til velfærdsstatens opretholdelse, der er alt for mange højtråbende uduelige akademikere der er ansat i diverse beskyttede skatteyderbetalte værksteder til ingen verdens nytte, luk de overflødige værksteder og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. marts 2019 @ 12:18

 24. Skal vi gætte på, at den rødhårede albino også er veganer, væmligbo og feminist?

  Kommentar by Revisoren — 16. marts 2019 @ 12:23

 25. Det undrer mig at der tilsyneladende ingen interesse er for at skaffe flere læsere til Uriasposten, den korte avis, 24nyt.dk og snaphanen. Hvis alt for mange nøjes med de gamle medier, er det jo sandsynligt at det valg vi er tæt på, bliver et valg der bringer Danmark endnu tættere på svenske tilstande og undergang. Er det for besværligt at uddele løbesedler?

  Kommentar by tp — 16. marts 2019 @ 13:00

 26. Det er altså ikke spor “naturligt” at Østerbro og mange andre områder er blevet omdannet til steder hvor importerede gangstere, røvere og mordere kan boltre sig. Det er tværtimod udtryk for at pladderhumanisternes politik er pervers og menneskefjendsk.

  Kommentar by tp — 16. marts 2019 @ 13:05

 27. Sikke mange fine indlæg.
  Jeg sendte et kl 8:14 i dag og det afventer stadig moderation selvom det hverken indeholder uartige ord eller link.
  Jeg forstår det ikke.

  Kommentar by Erik — 16. marts 2019 @ 13:15

 28. Hvordan kan man få Dansk Statborgerskab??? Han skulle aldrig have haft et. Naive Danmark

  Kommentar by IES — 16. marts 2019 @ 14:16

 29. En alternativ hypotese til hypotesen om at Rasmus Paludan skaber terrorister ved at bruge ytringsfriheden, som han gør, fremført i Deadline af Christian Mogensen, projektleder, Center for Digital Pædagogik- som altid stærkt dirigeret i den rigtige retning af Deadline ordstyrer Niels Krause-Kjær!

  Min hypotese:

  Når/hvis den antimuslimske kristne/’hvide’ terror engang griber om sig, kan det skyldes, de løgne de altdominerende dagsordens-sættende offline medier (=løgnemedierne=fjernsyn og aviser), kolporterer.

  Løgne om alt fra islamisk terror, illegal muslimsk EU-indvandring over Middelhavet og den muslimske kriminalitet, der skaber frygt for at færdes i det offentlige rum hos alle. Som vi ved tør kvinder ikke længere færdes alene især ikke om natten. Især ikke uden tørklæde hvis de ikke vil risikere at bliver ofre for islams kvindesyn.

  Desuden løgnene om præsident Trump i almindelighed og specielt løgnene om hans forsøg på at stoppe indvandringen til USA over grænsen til Mexico. Dvs ‘Karavanen’ af illegale indvandrere fra Honduras, Guatemala og El Salvador.

  Desuden de manglende oplysninger i løgnemedierne om befolkningsudskiftningen, der – ifølge demogafiens ubønhørlige love – medfører, at danskerne kommer i mindretal i deres eget land i 2065*.

  *Selv en højt kvalificeret juraprofessor er bandlyst fra fjernsyn og aviser, fordi han siger sandheden (som selv en blind mand i øvrigt kan føle med sin stok!) Han må ty til udenlandske online medier på engelsk for at få lov til at ytre sig. Her fra Gatestone Institute 14. marts 2019:

  *”Denmark in a State of Unreported Collapse
  by Ole Hasselbalch March 14, 2019

  The official statistical definition of “descendants” includes only the first generation after the person who migrated to Denmark. So the official figures do not show the real picture. If the population statistics continue to follow that pattern, ethnic Danes — whose birthrate is far lower than that of non-Western immigrants — will become a minority sometime around the year 2065.”

  Kommentar by A-mad — 16. marts 2019 @ 14:35

 30. Bandemedlemmer møder talstærkt op for at sørge over ofrene fra terrorangrebet i NZ, og premierministeren iklæder sig hijab.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6815983/Rival-gangs-console-Christchurch-terror-attack-Jacinda-Ardern-meet-victims.html

  Vi har endnu til gode at se muslimske kvinder ære ofrene for muslimske terrorangreb ved at tage hijabben af.

  Det er både fint og rigtigt, at premierministeren kommer og deltager i sørgeceremonien, men hvorfor skulle hun skifte religion på grund af det? Her giver ordet “senseless” for en gangs skyld mening.

  Kommentar by Sådan er det jo — 16. marts 2019 @ 14:43

 31. 24 Erik

  Hvis der er mere end et link i indlægget, sendes det somme tider til moderation, fordi det ligner spam.

  Kommentar by Sådan er det jo — 16. marts 2019 @ 14:45

 32. Der var ingen links, iflg. kl. 13.15.

  Kommentar by tp — 16. marts 2019 @ 14:55

 33. Jeg prøver igen.
  Jeg undrer mig over hvordan negeren er kommet i kontakt med ofrene.
  Er kommunen indblandet?

  Kommentar by Erik — 16. marts 2019 @ 08:14

  Kommentar by Erik — 16. marts 2019 @ 15:05

 34. Prøvede at kopiere og gensende.
  Røg også til modulation.

  Kommentar by Erik — 16. marts 2019 @ 15:06

 35. Hvad enten det er bevidst eller ej, lægger Chrborg op til Danmarks totale ødelæggelse som demokratisk samfund, som dansk nation, som velfærdsstat, som folkehjem. Dermed er Chrborgs politikere sammen med journalisterne ved at skabe tilstande som kan føre til at Danmark besættes og overtages af afrikanere og arabere. Sidste fase bliver at danskerne fordrives eller etnisk udrenses.

  Udskiftningen er begyndt. Og danskernes hånes, nedgøres, bedrages og diskrimineres af de gamle partier. Og ulykken, forbrydelsen, uretten, elendigheden og døden sendes ind i tusinder af danske hjem, ved brug af nedskæringer og asocial, hensynsløs, fascistisk og folkefjendsk
  politik. Flere og flere danskere får deres tilværelse smadret af V og K, S og SF osv.

  Længe, længe før 2O65 vil Danmark være i kaos. For opløsningen af vores samfund er i fuld gang.

  Kommentar by tp — 16. marts 2019 @ 15:11

 36. På samme måde som indenfor naturvidenskaben, har man på det sociale og psykologiske område nogle uomgængelige naturlove. F. eks. loven on aktion og reaktion. Når politikere undertrykker en befolknings frie selvbestemmelsesret og ret til at have deres eget folkehjem, og påtrykker dem en invasion af fjendtligtsindede besættere, så kommer der på et tidspunkt en reaktion. Det er det vi ser nu i New Zealand: Civilisationers sammenstød, som Huntington kalder det. Det vil vi nok komme til at opleve mere af i Europa i fremtiden. Politikere kan ikke hævde at de ikke har været advaret. De burde tage udgangspunkt i hvordan virkeligheden er, og ikke i hvordan den burde være ifølge utopiske drømme. Udviklingen er bestemt ikke ønskværdig, men den er realistisk.

  Kommentar by JC — 16. marts 2019 @ 15:35

 37. Den New Zealandske premierminister, gavner ikke fredens sag ved at underkaste sig Islam ved at bære tørklæde. Tværtimod bringer hun brænde til islamofobiens bål ved denne symbolske underkastelse (Islam betyder underkastelse).

  Kommentar by JC — 16. marts 2019 @ 15:43

 38. Anton Lundin Petterson.– Ære være hans minde.– Tosseliberalismen er så udbredt på NZ. at om en generation er polyneserne/malayerne i flertal. Og de er absolut ikke tilhængere af muslimsk indvandring. Et paradoks der gør muslimerne chanceløse.— Danske liberale fanatikere , som udvandrer dertil knokler sig alle til en tidlig død. Kun for den liberale ideologis skyld.

  Kommentar by Dansker — 16. marts 2019 @ 15:56

 39. Nu ser de hvide, ikke-muslimske terrorister overalt. Det er for at kunne retfærdiggøre mere stats censur
  https://www.focus.de/politik/ausland/genauso-gefaehrlich-wie-islamisten-anschlaege-von-einzeltaetern-sorgen-fuer-zulauf-bei-weissen-nationalisten_id_10463636.html

  Kommentar by k. m. — 16. marts 2019 @ 15:58

 40. Perverst at iklæde sig Jihab…..hen over hovedet på alle de ofre, der har søgt at blive fri for Jihab (som helt sikkert langt overstiger 40 dræbte muhammedanere). Støt SIAD. Go weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. marts 2019 @ 17:25

 41. Michael unna
  Jeg ved ikke hvor tæt Tyskland er på 40 æresdrab, men det er der opad. Det bliver ikke blæst op til en katastrofe

  Kommentar by k. m. — 16. marts 2019 @ 17:54

 42. At inviterede/importerede LYST-, ROV- og SERIEMORDERE myrder løs på danskerne, rager selvfølgelig V og K, S, SF, R og enhedslisten en høstblomst. Ja, de mener vel nærmest at det er positivt, fordi det fremmer udskiftningen af befolkningen. Og så kan man jo også forære de tomme lejligheder væk til indvandrere.

  Vi lever nu under et DDR-agtigt fascistisk regime. Ihvertfald er Venstres, Konservatives, Sossernes, SFs og de radikales politik så udemokratisk, landsskadelig og folkefjendsk, at vi om lidt vil blive udsat for statscensur, flerdoblet indvandring og et mylder af FORRINGELSER, SPAREKRAV, LUKNINGER og FYRINGER. Resultatet bliver endnu flere overfald, hjemmerøverier og mord, samt endnu flere sociale tragedier og hospitalsdødsfald etc.

  Alt hvad partierne i denne tid lover af forbedringer, bør betragtes som valgflæsk. Læs om Marokko-traktaten.

  (hos Berlingeren og Politiken mv. er Somalieren blevet til “en ung mand”)

  Kommentar by tp — 16. marts 2019 @ 18:05

 43. Antallet af migrant-mord på tyskere, svenskere og franskmænd er langt, langt over tusinde.

  Kommentar by tp — 16. marts 2019 @ 18:08

 44. Sådan noget her plejer vi ikke at høre, når der er sket terror.

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/familie-til-mand-mistaenkt-moskedrab-hjaelper-politiet
  Familien til den australske mand, som er sigtet for at stå bag drab i to moskéer fredag i Christchurch i New Zealand, samarbejder med australsk politi.

  Kommentar by tavsen — 16. marts 2019 @ 18:12

 45. Mogensen. Er det blot en massebetegnelse for rødgardister?
  Christian, Lars Trier, Peter fortsæt selv….
  Ham hér er tilmed gennemgarvet og rød helt op til hårrødderne.
  Hvorfor H…… er der ingen der spørger til; hvorfor folk ikke må få oplyst at det primitive bæbrune møgdyr er nigga’?
  Nu man har så travlt med at etikettere andre voldsmænd.
  Regner ikke med, der kommer et svar.

  Kommentar by Knights Templar — 16. marts 2019 @ 18:20

 46. Wauw har i læst “24nyt.dk” -ofrenes religion, og en slap udlændingepolitik er skyld i massakren- Australsk senator. Wauw….Kunne ud fra overskriften ikke være mere enig. Læs det selv (Åh hurra….Politikere med fornuft og hjerte). Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. marts 2019 @ 18:28

 47. Fortsat. “Når den religion selv laver terror og massakre, kan det ikke undre at nogen slår tilbage engang imellem” Wauw Wauw wauw. Lige fra mit hjerte og min hjerne fra en anden mund. Hurra Hurra Hurra. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. marts 2019 @ 18:30

 48. Vestens politiske ledere bør nok meget snart komme med en god forklaring på hvorfor deres lande skal kolonialiseres af folkeslag, der intet ønsker at have med os at gøre, holder sig for sig selv, ikke interesserer sig en tøddel for deres nys lands historie, kultur og traditioner og som ønsker at leve efter grundlæggende vidt forskellige værdier. Blandt andet at deres religion er hævet over diskussion, endsige kritik, og at kvinder, hedninge og homoseksuelle er anden- eller tredierangsmennesker!

  Forklaringen skal være noget bedre end kulturberigelse (jeg har stadigvæk ikke set noget som helst om hvad det konkret er, kebab!??), diversitet (disse folkeslag ønsker ikke selv diversitet!) eller at vi for mange årtier kom til at underskrive nogle konventioner, som var udtænkt i en helt anden verdensorden. De kommer nok også til at forklare hvorfor denne påståede lykkelige «sammensmeltning» af vidt forskellige folkeslag skal ske lige netop i Vesten og ikke i de lande hvor de kommer fra og hvor kristne og andre minoritetsgrupper mildt sagt mistrives; what’s in it for us?

  Flere og flere områder i Danmark er totalt ukendelige og forældre taler tyrkisk til deres børn som gik de rundt i en forstad til Ankara og man ser personager, som man ikke med sin vildeste fantasi kan forestille sig have noget som helst tilhørsforhold til DK eller noget som helst andet vestligt land.

  Og det blir kun værre, befolkningseksplosionen kommer til at udradere Danmark og alt vi kommer fra og med hvis ikke vanviddet stoppes nu. 50 millioner flere i Egypten inden 2050.

  Imens er vores unge hjernevaskede til at tro at klimakrisen er det største problem og at Danmark, der udleder 0,2% af Verdens samlede co2 kan og skal løse det problem.

  Vores ledere må slå i bordet i de internationale fora og få disse landes ledere til at forstå, at det er gået for vidt og strømmen af sharia-tilbedere MÅ og SKAL vendes. Fred være med om det koster et par pct af BNP, det skal vi nok klare og det må vi ofre for fremtidige generationer.

  STOP VANVIDDET, STOP DET NU!

  Kommentar by Stopdetnu — 16. marts 2019 @ 18:43

 49. Der er ingen der kan døje islamister.
  Storsnudede, ugidelige, storhedsvanvittige, børnemishandlere, socialbedragere, uopdragne, primitive, kvindeundertrykkere, økosvinske, ressourcefrådsere, ..
  Ingen kan lide islamister.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. marts 2019 @ 18:46

 50. Tak for nyheden – jeg tænkte nok at gærningsmanden ikke var dansk.

  Kommentar by Borger — 16. marts 2019 @ 18:52

 51. Formodentligt, uden sammenligning i øvrigt, vil de gå dem ligesom jøderne i Polen.
  Før 2 verdenskrigs = ca 10% på landsplan-
  Efter 2 verdenskrig = ca 0,2%
  Igen, uden sammenligning, fyldte de for meget for resten af Polens befolkning.
  Heldigt for dem at der altid er plads til en til i Mekka.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. marts 2019 @ 18:52

 52. Fuldstændig ensidig venstreideologisk tv-transmition. Intet nyt under solen.

  Kommentar by Borger — 16. marts 2019 @ 18:55

 53. Et bedste gæt: Den neger, der måske står bag drabene på ældre mennesker fra ydre Østerbro (nå ja, meget tæt på ambassaderne, der ligger som perler på en snor) op mod Hellerup, Vangehusvej med meget høje boligpriser, kunne jo tænkes at være sosu-hjælper?

  Ellers er det en anelse vanskeligt at forklare, hvordan han kunne få adgang til de ældre i deres boliger og dræbe dem i deres senge, muligvis med en pude, så døden ser naturlig ud.

  Hvilket Kling & Klang fra politiet da også først gik ud fra i betragtning af de afdødes høje alder.
  Indtil det viste sig, at de afdøde havde anvendt deres kreditkort efter døden…..

  Ovenstående sammenstykket fra meldinger gennem msm.

  Aaaahrg, en million svært indoktrinerede skoleelever, der har lært, at jorden går under i morgen, spærrede hele indre København i går, fordi de ikke gad gå i skole og blive lidt klogere. Men med de forældre og lærere skal det jo gå galt.

  Sjovt, at ingen – som i ingen – taler om elefanten i rummet: De ekstreme fødselsrater blandt især negre i subsahara. Var det ikke for disse, ville de menneskeskabte klimaforandringer formentlig være beskedne. Giv noget mere ebola til Afrika og red klimaet!

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. marts 2019 @ 19:17

 54. Her enig Henrik, red en isbjørn, skyd en Negerfamilie

  Kommentar by redneck — 16. marts 2019 @ 19:44

 55. Terroren, udført af en hjernedød white trash voldssociopat (så vidt sagen nu er oplyst), gavner udelukkende venstrefløjen, venligboerne og perkerelskerne.
  Vi er forlængst oversvømmet af vrøvl fra diverse statsministre og bla-bla om fredens religion.

  Javist, det er uhyre let at gribe til whataboutism i forhold til muslimers enorme terror og endnu større terrorpotentiale, men selv de mest uduelige skribenter herinde burde kunne begribe, at det ikke tjener flertallets sag at juble over terroren.

  Da muslimer efter 9/11 kørte dyttende og jublende rundt på især Nørrebro, førte det til en naturlig modreaktion fra normale etniske danskere.

  Med fare for at hænge især én debattør ud: Han skriver aldeles ulæseligt, hans grammatik er mildest talt elendig, og hans vrøvl fortjener faktisk ikke denne opmærksomhed.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. marts 2019 @ 19:54

 56. MEGET ENIG MED “STOP DET NU”, kl. 18.43. Men man bør gøre sig klart at vores egne ledere og pladderhumanister ikke har tænkt sig at løfte så meget som en lillefinger for at beskytte Danmark og danskerne mod invasion, kolonisering og udslettelse. Tværtimod. Pol Pot Lars skrev gladeligt under på Marokko-traktaten som kræver flerdoblet indvandring og censur af al debat, og Mette Frederiksen er også tilhænger af mere indvandring, ligesom Pia Olsen Dyhr, Jelved, Zenia, Pernille Skipper, Sofie Carsten Nielsen, Pape, Elbæk, Samuelsen, Østergaard, Johanne Stalin S-N, Stine Bosse og hvad de røde europater ellers hedder.

  Alle ønsker de Danmark omdannet til en afrikansk/arabisk bananstat med sharialovgivning og etnisk udrensning af danskerne. Ihvertfald er det hvad deres politik er gået ud på i årevis. Vi danske er allerede 3. rangs borgere på mange punkter.

  Kommentar by tp — 16. marts 2019 @ 20:04

 57. “En 26-årig mand (ham negeren fra østAfrika, sandsynligvis Somalia, hp), som er sigtet for drab på tre ældre i et boligkompleks på Østerbro, er tidligere dømt for voldtægt og drabsforsøg.

  Det skriver Ekstra Bladet lørdag.

  Ifølge mediet har han tidligere fået én lang straf for voldtægt af en ung pige samt drabsforsøg på en kvinde, som han forsøgte at kvæle.”

  Hvorfor er han så stadig i Danmark???

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. marts 2019 @ 20:58

 58. Er pt. uden for landets grænser (DK). Har ikke set nyhederne på TV2 i snart mange år, men fik på hotelrummet zappet ind på kanalen. For hullans det er overflødige nyheder og journalistisk bullshit en masse. Forstår mere og mere at danskernes IQ er for nedadgående (og det er dælme ikke kun på grund af indtaget af hjernekiruger/raketforskere fra alibabbaland).

  Og ellers.
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Stem D, som D-dag.

  Kommentar by Neuhammer — 16. marts 2019 @ 21:13

 59. Et groft overfald og et mordforsøg, men stadig gratis bolig, gratis forsørgelse og ingen effektiv udvisning. Og nu seriemord. Retsvæsnet og medierne holder danskerne for nar, og retfærdigheden er en by i Rusland eller EUSSR. Retsstaten er ved at gå i opløsning. Nok mest fordi politikerne og journalisterne er ligeglade med danskernes liv og helbred. Ja, de arbejder jo nærmest på at udlevere os til alverdens fanatikeres og forbryderes forgodtbefindende.

  Kommentar by tp — 16. marts 2019 @ 21:20

 60. Kommentar by Henrik Petersen — 16. marts 2019 @ 20:58

  Og andre….

  I England er straffen for vold og især drab over 20 år…ja 25-30 år!!!

  Her i landet nogle få måneder/år for vold og nogle få år for drab, selv om dommen lyder på 10-12-16 år. De kommer hurtigt ud efter 5-6-8 år.

  Derfor ser vi de samme mennesker igen forøve vold og drab i virkeligheden og i statistikkerne.

  Det danske politi og retsvæsen er en joke…indfør dødsstraf igen!

  Kommentar by Black Watch — 16. marts 2019 @ 21:38

 61. Center for digital pædagogik – tja man forstår godt at trods manglende varme hænder, at den offentlige sektor gennem de sidste 40 år alligevel har fordoblet deres antal af ansatte.

  Kommentar by Erik Øhle — 16. marts 2019 @ 21:47

 62. Og her er noget MSM skulle svælge lidt mere i:

  https://hodjasblog.one/loegnepressen-er-ligeglad-muslimer-myrder-titusindvis-af-kristne-i-nigeria/
  16. marts 2019

  Løgnepressen er ligeglad: Muslimer myrder titusindvis af kristne i Nigeria

  Fanden i helvede med den Somalier. Der er vigtigere ting at tage sig af.

  Nigeria rækker som det 12. værste land i verden, når det kommer til kristen forfølgelse, ifølge Open Doors USA’s 2019 World Watch List.

  Hvilken Muslimsk land ligger så på nr 1, 2, osv.

  Kommentar by Sindsro — 16. marts 2019 @ 22:06

 63. Whites: On The Chopping Block
  https://www.youtube.com/watch?v=kbqq5JHUolk

  Kommentar by Jake Sorensen — 16. marts 2019 @ 22:37

 64. Kneppe-affaldet på arbejde for Løkke-Fondens arbejdsgivere. 3 danskere på Østrebro er faldet for fjendens angreb på os.
  Globalist/NWO/Satanist – svinene har mange navne/titler.

  Er det påfaldende, at “verdenspressen” sender 24/7 om “massakren” i NZ? Når “verdenspressen” ikke nævner tusindevis og atter tusindevis af ofre for dødskulten de kalder islam?

  Hvad sker der i USA? Satanisternes tid rinder ud, men de kæmper beskidt til sidste mand er hængt, skudt eller låst inde.
  Og de har mange strenge at spille på.
  Merkel, Macron og May gør deres i Europa.

  Kommentar by Iznogut — 17. marts 2019 @ 00:03

 65. Jeg har haft en del andre gøremål i dag og derfor ikke haft tid til, at søge svar på det, men mine tanker går på, hvor mange indvandrende muslimer der i Neu Zealand / Christchurch, i forhold til landsegne/vestlige? Det må være ret så mange, siden der er hele/mindst 2 moskeer alene i Christchurch og så går mine tanker på, om der har ulmet et forventeligt/håbet oprør mod muslimernes (Fandens Tilbedere) kendte pligt/adfærd?

  Et svar på dette, kunne, med mit inderligste ønske, give vore egne FATSVAGE politikkere, MED FLERE, et vink med en vognstang om, hvornår en eller anden knap så selvbeherskende sjæl, som vi der ytrer os demokratisk, får nok af den iSlamiske hærgen omkring sig og beslutter sig for “den new-zealandske udgave”.

  Jeg må ærligt stå ved, at jeg ikke vil kunne fortænke dem i det, for det er et nærmest umuligt og livsopslidende arbejde, at holde sig på den demokratske vej, for at få stoppet den politisk domminerende accept, af den dagsorden som enhver, med islamisk tro, er livsforpligtet på og som vi etniske/kristne/vesterlands danskere, dagligt, i kontinuerligt stigende omfang, mærker følgerne af, såvel på både gader og stræder, som i samfundsvigtige organer, tillige med, at vi, UDEN adspørgsel, er tvunget til, hver især, at betale MINIMUM 33 milliarder divideret med 6 millioner, til forsørgelse af de har omtalte!

  Ps.
  Jeg undskylder de lange sætninger og min uformåenhed ud i tegnsætning, men enhver som vil revse mig for det, er i stedet, hermed og for altid, opfordret til, i stedet selv at gøre arbejdet og foreslå mig den korrekte tegnsætning i det jeg skriver.
  Jeg arbejder i mellemtiden på egne fremskridt ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. marts 2019 @ 01:10

 66. Negeren sigtet for mordene på Vangehusvej påstod politiet på et pressemøde har vestafrikansk oprindelse, men muligvis har politimanden ikke tjek på geografien, hvis det er korrekt som Den korte avis skriver at han er fra Sudan.

  Kommentar by perhag — 17. marts 2019 @ 02:24

 67. De fatter ikke at de medvirker til at kaste ved på bålet. Tosserne er blot bedre betalte slaver end os andre. Læs The Creature From Jekyll Island. Og nej vi ved udmærket hvem som sidder på “sociale medier”.

  Kommentar by Nielsen — 17. marts 2019 @ 06:07

 68. >62 Sindsro 22:06
  https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/world-watch-list/

  Kommentar by Nielsen — 17. marts 2019 @ 07:10

 69. Hvorfor er det ikke terror?
  Dræbt flere åbenbart. Bare over en tid i stedet for på en gang.
  Margrethe, Pia. Begræd dette.

  Kommentar by p — 17. marts 2019 @ 07:25

 70. Naturlig død?!
  Var vagt læge og diverse fra Afrika også?!

  Kommentar by p — 17. marts 2019 @ 07:28

 71. Morderen fra Østerbro burde have været sendt UD langt tidligre:

  http://www.lokalavisen.dk/112/2019-03-17/-Sigtet-for-uhyggelige-rovmord-mod-tre-ældre-Tidligere-dømt-for-voldtægt-og-drabsforsøg-4423654.html

  HVEM skal vi anklage for, at have handlet MOD almen danskers sikkerhed?
  Og kan vi?

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. marts 2019 @ 11:31

 72. NR. 55, Henrik Petersen. Jeg har gransket min hukommelse, og jeg kan ikke mindes, hvad der skete den 9. november, selvom jeg går tilbage i årene. Så altså: hvad specielt er der ved datoen 9. november, og hvilket år?
  Og hvad er while trask?

  Kommentar by Asger Brøgger — 18. marts 2019 @ 13:43

 73. Typisk, idiotiet kender ingen grænser. (Christian Mogensen).

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. marts 2019 @ 21:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper