20. marts 2019

Poul Schlüter om den lempelige udlændingepolitik: “… vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan.”

Indvandring er et af de få politiske emner, hvor den førte politik ikke baserer sig på ‘trial and error’. Man gør det samme igen og igen, og håber naiv på et andet resultat. Det kan være svært at gætte på reformers effekt ift. landbrugets udledning af kvælstof, men befolkningsfremskrivning er ikke raketvidenskab. Hvis der bliver færre danskere, og flere ikke-danskere, så diskuterer vi blot datoen for hvornår Danmark ikke er dansk mere. En statsminister, for hvem demografien ikke er hjerteblod, bliver aldrig en statsmand. Poul Schlüter gjorde sikkert sit bedste, men det var ikke godt nok. Interview med Schlüter i BT – Vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan.

“Da Schlüter overtog magten, havde Danmark den mest lempelige udlændingepolitik i verden. Den var dikteret af De Radikale og prisen for statsministerposten. Han erkender i dag, at man nok tidligere skulle have gjort ‘noget ved det problem,’ som han siger.

‘Men vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan. Det er nødvendigt, at EU får bevogtet den ydre grænse. Det bliver meget dyrt, men der er ingen vej uden om,’ lyder hans bud på en af tidens store udfordringer.”

(Statsminister Poul Schlüter, 1992; Foto: Youtube)

“Jeg ved godt, at mange danskere er ængstelige for at åbne grænser kunne føre til, at Danmark bogstaveligt talt blev oversvømmet af f.eks. en halv eller en hel million mennesker udefra. Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke.” (Poul Schlüter, 4. august 1985)

Oploadet Kl. 01:23 af Kim Møller — Direkte link74 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99606/trackback

74 Comments »

 1. Det er reelt en indrømmelse af medvirken til massedrab på alle de danskere der er blevet slået ihjel på grund af deres himmelråbende inkompetence og grove pligtforsømmelse dengang og i mange år efter, og som de nu forsøger at nedtone til en simpel fejltagelse hvilket bare er at pisse på ofrenes grave.

  Udover de døde har deres “lille fejltagelse” kostet samfundet hundreder af milliarder kroner, og vil gøre det i årtier, fremover, måske for evigt, men fordi de er politikere kan de bare trække på skuldrene, velvidende at de aldrig vil blive præsenteret for regningen. Hvis jeg kunne få 1 ønske opfyldt skulle det være en konsekvens for politikere de kunne mærke lige så hårdt som ofrene for deres politik. Havde jeg været efterladt til en voldtaget eller dræbt kæreste/kone kom ideen slet ikke til afstemning, den blev bare indført. Det er jeg ikke, men der må statistisk set sidde en del derude efterhånden der mener at de slipper alt for billigt for hvad de har gjort.

  Kommentar by Per — 20. marts 2019 @ 02:17

 2. “Vi troede jo ikke” – Hvad er det dog for et ynkeligt statement? – Hvad fanden i helvede, bilder du dig egentlig ind Poul Schlüter? – I var advaret, I var i den grad advaret! – Brave folk som Mogens Glistrup, Søren Krarup, Lars Hedegaard, m.m. fl. – Har, fra dag ét, skåret problemet ud i, centimeter tykke stålplader, for jer – Så hold nu, i det mindste, din kæft, det begynder at blive trættende at høre på dine flæbende undskyldninger.

  Kommentar by T. Flodur — 20. marts 2019 @ 05:32

 3. Det er præcis sådan et udsagn, man har frygtet – og i og for sig regnet med, man ville komme til at høre en dag.
  Igen med de reelle radigaliserede som skadeforvoldere.
  Det første tudedumt og naivt, grundet alle Skt. Glistrups advarsler.
  Det andet direkte landsforædderisk.
  Må det radi-gale parti og dets ideologi en dag blive fjernet fuldkommen, for aldrig mer’ at dukke op. De har gennem hele deres lumpne historie, ikke bestil andet end at sælge Danmark til fremmede magter
  .

  Kommentar by Knights Templar — 20. marts 2019 @ 05:38

 4. T.Flodur
  To sjæle een tanke.
  Vi postede simultant.

  Kommentar by Knights Templar — 20. marts 2019 @ 05:40

 5. Fratages alt og tvangsplaceres i shariaghetto…
  For om muligt at skabe lidt eftertænksomhed og ansvarsfølelse hos nuværende og fremtidige politikere.

  Kommentar by Lider af danskhed — 20. marts 2019 @ 05:52

 6. Knights Templar — 05:40

  Ja, jeg bemærkede, og glædede mig, over ligheden da jeg læste dit indlæg – Især nød jeg din karakteristik af De Radikal Landssvigere; kan ikke udtrykkes meget bedre.

  Kommentar by T. Flodur — 20. marts 2019 @ 05:58

 7. Der bliver travlt ved håndvasken. Ja hvis den er stor nok. Nærmere badekarret.
  Lad os nu få retsopgør for at hjælpe fjenden. Og intet skal fejes under noget gulvtæppe! Og giv glistrup en undskyldning.

  Kommentar by p — 20. marts 2019 @ 06:33

 8. Schlüter var EN TYPISK POLITIKER, uduelig og fuld af løgn. Han er skyld i den lægemangel vi har i dag. Han sparede en stor del af uddannelses-systemet væk. Han påstod op til et valg, at “unionen er stendød”. Han er en asocial bums, en landsforræder, en usling.

  Kommentar by tp — 20. marts 2019 @ 06:43

 9. FOR FØRSTE GANG I VERDENSHISTORIEN, prøver regimer at UDRYDDE deres egne befolkninger.

  Se til Sverige. Der er de politiske lede gået fuldstændig amok, iflg. Snaphanen. De vil nu invitere 13 millioner kinesiske muslimer og islamister til at slå sig ned i Sverige. Som i forvejen hærges af mangedoblet kriminalitet og mord-rater man aldrig før har set. Der er klart tale om en slags kollektiv sindssyge hos de blodrøde svenske ministre og deres kyniske medsammensvorne i de svenske medier.

  Men hvis man kender verdenshistorien, véd man jo i forvejen at kommunisme altid og hver gang ender i tyranni, idioti og massedød. Kan godt forstå at de radikale havde travlt med at afskaffe historie-undervisningen. De radikale er jo kommunister der har forklædt sig som “humanister”.

  Det rabler fuldstændig for både de røde socialister og de “borgerlige” i denne tid. Det bevises af deres tilslutning til Merkels vanvittige Marrakech-traktat. Som er en patologisk plan for Europas omdannelse til et afrikansk og arabisk område med kaos, velfærds-kollaps, sygdomme, gangstervælde, terror og borgerkrig. Og pludselig død overalt.

  Ja, Schlüter og de øvrige politikere var grundigt advarede. Alligevel fremturede de. Så dumt, korrupt, skummelt og sindssygt, at man mangler ord.

  Men vælgernes flertal lod sig jo også trække rundt ved næsen af journalisternes flertal. Det er horribelt, mystisk og nærmest okkult eller psykedelisk som udviklingen er forløbet. Hvordan kan mennesker dog frivilligt sige ja til at udskifte civilisation med barbari? Og jatak til deres egen skrækkelige og pinefulde ødelæggelse og etniske udrensning??

  Kommentar by tp — 20. marts 2019 @ 07:21

 10. Rettelse: se til Sverige. Der er de politiske ledere…..

  Kommentar by tp — 20. marts 2019 @ 07:32

 11. Man savner ord !! “Vi troede jo ikke det ville udvikle sig sådan”.
  Man tager en bus,fylder den med skolebørn og skubber den ud over en bjergside. Når så alle børnene ligger lemlæstede og døde i det pulveriserede vrag 200 meter nede i kløften, så stiller man sig op og siger ” jeg troede jo ikke det ville ende sådan, men nu må børnenes forældre altså også se at få betalt for at der bliver sat et autoværn op”. OG så går man ellers hjem og fortsætter sit luxusliv i sin herskabslejlighed.

  Kommentar by Danskeren — 20. marts 2019 @ 07:34

 12. Der er grund til at gå på Youtube og mindes Glistrup, og gå til Den Danske Forenings netarkiv og links. I leflede løs, selv efter 11 september 2001 for Islam og vendte totalt det blinde øje til dens modbydeligheder. I solgte jeres børns fremtid i frihed og demokrati med fejhedsdiplomati og billig olie, med jeres stik hovedet i busken , og i overlod alt ansvar til jeres landsmænd for jeres urealistiske- integrationsprojekt- med tomme floskler som -mangfoldighed- og -fremmedhad- selv efter vi sendte soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af den religion I leflede for. Hvad kan man kalde det andet end -landsforræderi-? Nuvel. Støt SIAD. Trods alt. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. marts 2019 @ 07:47

 13. Det er ingen undskyldning, Schlüter. Du vil for evigt stå som den landsforrædder, der lod de endnu værre landsforræddere, de Radikale, splitte og ødelægge vores land. Sådan vil du gå i graven, ligesom Merkel forresten

  Kommentar by BB — 20. marts 2019 @ 07:50

 14. Det kunne han have sagt til statsministeren, da de kom væltende op ad sønderjyske motorvej. Sandheden kommer først frem dagen før de lægger sig i graven, så har de ikke noget at miste.

  Kommentar by k.m. — 20. marts 2019 @ 08:03

 15. Hvis en person som Poul Schlüter overhovedet vil blive set på som relevant for historien af fremtidens beboere af det geografiske Danmark – så bliver det i hvert fald ikke ‘kartoffelkuren’, man husker ham for. Han bliver ‘den store mand’, føderalisten, der underminerede sit lands fundament for en drøm om et Storeuropa. Et mål, der syntes bedst nået via multikulti.

  Selvfølgelig var det ikke hensigten, at Danmark skulle dø. Men det var faktisk prisen, mange omkring ham var villige til at betale. På Schlüters tid talte man netop højt om den vision, at ‘danskerne skal være Danmarks største mindretal i et majoritetsløst samfund’. Man talte om, at skilte og offentlige dokumenter også skulle være på engelsk, i visse områder sågar på andre sprog, og at engelsk skulle indføres som alternativt ‘modersmål’ i Danmark. Og man talte om Det Nye Europa, i hvilket ikke indvandrerne, men vi alle sammen, skal integreres. Dengang talte man mere ligefremt om disse ting, end i en senere tid.

  Det var Schlüter ikke uvidende om. Men denne ‘konservative’ havde ikke nogen alternativ politik til den føderalistiske, hvis middel var, og for såvidt fortsat er, multikulti. Han var tværtimod stolt af ikke at være ‘nationalromantiker’ – hans ord for nationalbevidst.

  “Der er intet alternativ til EU” – vel, Poul?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. marts 2019 @ 08:05

 16. Tilføjelse: Det er første gang i verdenshistorien at regimer der officielt og udadtil er civiliserede, oplyste, borgerlige/liberale og demokratiske….. går efter at fordrive, udskifte og etnisk udrense HELE befolkningen ved brug af importerede kulturfremmede fra fjerne lande, samtidig med at de arbejder på at udskifte og udrydde deres egen avancerede kultur med primitiv, fjendtlig og barbarisk “kultur”. De radikale og deres medløbere i medierne og andre partier må være bindegale eller totalt korrupte.

  Marokko-pagten er en politisk kæmpebombe under Europa og Danmark.

  Kommentar by tp — 20. marts 2019 @ 08:09

 17. NEJ, Poul Schlüter.
  Den går ikke!!!

  Du ved jo godt, at såvel du som alle de andre “ansvarlige” politikere gratis fik tilsendt Den Danske Forenings medlemsblad “Danskeren” hver anden måned.

  Den 31. maj 1994 var du i Århus, og jeg husker tydeligt, at jeg indirekte nævnte en begivenhed for dig, som netop stod at læse i Danskeren uden, at jeg nævnte det.

  Og jeg husker tydeligt dit svar til mig: “Jeg tror, det er en and, du har fra det blad”.
  Ergo har du jo fulgt med i Danskeren, og derfor var også du blevet informeret/advaret om den truende misudvikling.

  Det er ganske enkelt usselt, hyklerisk, løgnagtigt og ynkeligt at læse din kommentar her i 2019.

  Ved at bruge nedennævnte link kan alle interesserede se, hvad Poul Schlüter og alle andre fra syndens Christiansborg fik tilsendt:
  http://www.dendanskeforening.dk/side538.html

  Kommentar by Karsten Lund — 20. marts 2019 @ 08:11

 18. Det minder mig om Gammeltoft-Hansen, som forudsagde, at det kom til at dreje sig om mellem 500 og 1.000 personer, der ville komme til Danmark efter den nye udlændigelov i 1983. Han fik delvist ret, for der kom 500.000 (indtil videre).

  Kommentar by Larsen — 20. marts 2019 @ 08:34

 19. “Du skal ikke tro, du skal vide!” som min gamle historielærer i skolen skældte ud, hvis man ikke kunne dagens lektion på fingrene og begyndte at bruge “jeg tror” i sine svar. Vi frygtede ham, men “jeg tror” ærlig talt, at havde hans type været standarden ude i folkeskolen, så havde vi haft et radikalt anderledes dansk folk, der sad sikkert i sadlen som danskere…

  Kommentar by Margrethe — 20. marts 2019 @ 08:38

 20. Jeg tager alligevel hatten af for Schlüter at han i den erkendelse at der blev begået fejltagelser mht. import af 3 verdens uduelige befolkninger. Det er vigtigt historisk at en politiker fra dengang fortæller hvordan situationen var. Det beskæftiger jo at en masse kritikere af udlændingepolitikken dengang nu får en fjer til hatten og berettigelsen af Glistrup og senere DF. Poul Nyrup og de Radigale er gjort til skamme og afsløret i deres mangelende indsigt i demografi og befolknings sammensætning. Eddike-drikker Marianne Helvede har jo påstået i mange år de Radigale ikke stod bag den fejlslående udlændingepolitik, hvilket igen bekræfter hun lyver og de vi mistænkte de Radigale for var sandt.

  Kommentar by jrp — 20. marts 2019 @ 08:55

 21. Hov! De Radikale var ikke uvidende om konsekvenser! Og de aldrende radikale, der er med endnu, er fortsat ikke uvidende, men dyrker stadig fantasien om et multikulturelt Europa, et mægtigt, grænseløst folkehjem, et fristed for de forfulgte, guidet af De Europæiske Idéer. En sangvinsk fantasi som mest dyrkes af æstetikere i gode kår.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. marts 2019 @ 09:10

 22. Do toejt o do taent , do sked saa’et staent , do veest ikk’ hva do gjor’e til ‘et rendt dig nier a’ ae laar…

  Kommentar by krassisten — 20. marts 2019 @ 09:20

 23. Schlüter så kun de nærmeste problemer – økonomien og betalingsbalancen. Mildt sagt ikke en statsmand

  Der var faktisk én politiker i 1983, der sagde “hov, hov, tænk lige udlændingeloven tyve år ud i fremtiden.” Mærkeligt nok var det Birthe Rønn Hornbech. Det forstår man jo ikke i dag

  Kommentar by BB — 20. marts 2019 @ 09:44

 24. Ang. FN migrantpagt

  Den blev offentliggjort så sent at ingen havde tid til at sætte sig ind i stoffet og danne en effektiv modstand mod projektet.

  Poul Schlüter siger “vi troede jo ikke”

  Den gentager Lars Løkke ikke, for han ved jo godt hvordan det vil gå. Han arbejder oven i købet ihærdig på at Danmark forsvinder som selvstændig demokratisk stat.

  Lars Løkke påstår migrantpagten ikke er juridisk bindende ! er han ikke uddannet jurist? enten ved han ikke hvad han skriver under på, eller også lyver han bevidst.

  De siger hele tiden vi ikke afgiver suverænitet. Jo, vi bestiller ikke andet, f.eks. det sidste nye om dagpenge. Den fik EU også tromlet hen over Folketinget.

  Kommentar by k.m. — 20. marts 2019 @ 09:48

 25. Kommentar by Karsten Lund — 20. marts 2019 @ 08:11

  Kan du fortælle lidt mere om, hvilken historie det var og hvor i “Danskeren” man kan finde den? (årgang, nummer).

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 20. marts 2019 @ 10:14

 26. Viser bare at politikanter er spinsvin til det sidste. Poul var og er en idiot. Modsat trump der spinner med åbne kort og er sjov. Invasionen elsker poul dumskernar..

  Kommentar by Gaflen — 20. marts 2019 @ 10:15

 27. Der kan ikke være nogen som helst tvivl om, at Poul Schlüter samt de andre landsforrædere på tosseanstalten christiansborg er fulde af løgn når de siger ““… vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan.”” for de og deres vælgere havde sammen med de dumske medier fandens travlt med at kaste Sankt Glistrup i spjældet blot fordi han advarede os sine landsmænd om den landsskadelige import af muslimske tosser og bjergbønder fra tyrkiet pakistan og andre muslimske lande som vil ende med at blive Danmarks undergang.

  Kommentar by Piphans — 20. marts 2019 @ 10:19

 28. 9.48, Det er classic eu operandi, det spidserne kan lide forhastes igennem og det de ikke kan lide syltes i 5 år. Skyggediktatur for islam..

  Kommentar by Gaflen — 20. marts 2019 @ 10:24

 29. Er han ikke glad for udsigten til at blive passet af en Uganda-neger på plejehjemmet?

  Er han rigtig heldig får han måske en somalier med en klaverstreng i kittellommen…. som en dag lige napper pengene til børnebørnenes påskeæg og derefter ekspederer hr Schlüter hinsides

  Kommentar by redneck — 20. marts 2019 @ 10:24

 30. “der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet”… ha ha, stadig gangbar 30 år efter

  Kommentar by redneck — 20. marts 2019 @ 10:25

 31. Kommentar by Per — 20. marts 2019 @ 02:17

  Ja hævnen kunne være sød..at de blev retsforfulgt af “folkets domstol” og fik straffe de aldrig ville glemme…de har alle hænderne fulde af blod og er i lige linje personligt ansvarlige for al den ulykke de har påført landet og dets etniske befolkning.
  De har for flertallets del gjort det med vilje, bevidst og med fuldt overlæg.
  Forløbet med og fakta omkring islams og senere de østlige banders hærgen, har været kendt i årtier og de har let kunnet sætte sig ind i dette her, men har ikke villet og i stedet nedgjort befolkningen og dem der sagde fra og advarede mod udviklingen og dermed gjort sig skyldige i landsforræderi!!!

  Og nu skal vi inden for et par måneder, igen se dem bræge i TV og medier – se dem fylde os med løgn og bedrag og modbydeligheder!!

  Stemme på nogen som forlængst er hinsides reelt demokrati, for der er ingen andre at stemme på…det hele er et stor sammensurium af løgn og bedrag, korruption og nepotisme…orkestret af medierne og et utal af medløbere på alle planer.

  Det kommende valg vil blive lige så virkningsløst at se og høre på og der vil ikke ske en hujende fis på det grundlag…det vil bare fortsætte og danskerne og landet forsvinder bid for bid….

  Kommentar by Black Watch — 20. marts 2019 @ 10:28

 32. Er det ikke et ungdomsbillede? Han er vist blevet ældre og tænker nu på syndernes forladelse.

  Kommentar by Ole Madsen — 20. marts 2019 @ 10:31

 33. Det her må være resultat af “vi troede ikke” eller rettere-vi lyttede ikke til fornuft
  http://www.lokalavisen.dk/112/2019-03-19/-Politipatrulje-standsede-bil-Pludselig-var-de-omringet-af-10-15-aggressive-unge-4442381.html

  Kommentar by k. m. — 20. marts 2019 @ 10:39

 34. Problemstillingen, der afgør Danmarks fremtid, er, som den altid har været: Hvordan undgår vi, at de, der tror på marxismens enfoldige staveplader, får lov til at bruge dem til at køre Danmark i sænk? Som de gjorde med Rusland efter 1917 og f.eks med Tjekkoslovakiet efter 1948 og med oprettelsen af DDR i 1949.

  Marxismens enfoldige staveplader har vha Danmarks Radios massive propaganda og skolers og videregående uddannelsers ditto, hjernevasket danskerne i snart 100 år.

  Selv borgerlige er ramt og må tage hensyn til marxismens enfoldige staveplader.

  Også Poul Schlüter, der var Danmarks statsminister fra 1982-1993.

  Hans fortjenester ufortalt, var der dengang masser af muligheder for at kende konsekvenserne af indvandringen og den demografiske udvikling og af umuligheden af at integrere fjendtlige og fremmede religioner og kulturer især islam.

  Poul Schlüters justitsminister, Erik Ninn Hansen – æret være hans minde – indså det for sent og blev dømt ved en politisk skueproces i form af en dommerundersøgelse foranstaltet af socialisterne vha et flertal i Folketinget skabt efter en klagekampagne over Erik Ninn Hansen af Dansk Flygtningehjælp og ombudsmand Hans Gammeltoft-Hansen.

  Sagen fik den konservativt ledede regering til at gå af efter Tamilrapporten af leder af undersøgelsesretten Mogens Hornslet i januar 1993. 11. juni 1993 blev en rigsretssag imod daværende justitsminister Erik Ninn-Hansen indledt ved en folketingsbeslutning.

  Den 22. juni 1995 blev Ninn-Hansen fundet skyldig i overtrædelse af ministeransvarsloven og idømt fire måneders betinget frihedsberøvelse med 1 års prøvetid. Efter dommen klagede Ninn-Hansen til Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Han klagede blandt andet over, at Rigsretten ikke var en upartisk domstol. Menneskerettighedsdomstolen afviste klagen d. 18. maj 1999.

  Den internationalt anerkendte professor i demografi ved København Universitet, dr.polit Poul Christian Matthissen, advarede mod konsekvenserne af indvandringspolitikken allerede inden den fatale Udlændingelov

  af 1983 blev vedtaget af Folketinget den 3. juni 1983. 155 medlemmer stemte for, mens kun Fremskridtspartiets 12 medlemmer stemte imod lovens vedtagelse. Den vedtagelse startede for alvor befolkningsudskiftningen.

  I Den Danske Forenings medlemsblad konstaterede Poul Christian Matthissen i 1990 at danskerne er blevet stigmatiseret som »racister« (jf. Danskeren nr. 1. /1990).

  Stillet over for spørgsmålet om, hvorvidt P.C. Matthiessens ønsker om »drastiske forholdsregler« imod indvandringen implicerer et Fort Europa med »pigtråd og krigsskibene ude for at stoppe flygtninge i gummibåde«, svarer han i et interview: »Jeg synes, man skal gå i gang med at tænke i disse nye, meget ubehagelige, baner fremfor at bruge så ufattelig megen tid og så mange penge på at diskutere et asylsystem, der på et eller andet tidspunkt alligevel ikke kan holde.« (Ekstra Bladet, 25. marts 1995).

  Næsten ingen vil tænke ‘de ubehagelige tanker’, men siger som på tysk “Wir schaffen das” og så sover de videre og drømmer søde drømme.
  For at konkludere på mere godt tysk: “Dänemark schafft sich ab” !

  Kommentar by A-mad — 20. marts 2019 @ 10:55

 35. Bemærk spørgeskemaet i artiklen. Næsten dødt løb mellem ja og nej til ordningen. Så lad da for helvede araberne overtage Danmark og få det overstået. “vi troede ikke” må blive et citat der går over i historien hvis der er overlevende til at skrive den.
  https://www.bt.dk/samfund/tusindvis-foelger-apotek-paa-arabisk-politiker-frygter-glidebane

  Kommentar by k.m. — 20. marts 2019 @ 10:58

 36. @24 k.m.
  “De siger hele tiden vi ikke afgiver suverænitet. Jo, vi bestiller ikke andet, f.eks. det sidste nye om dagpenge. Den fik EU også tromlet hen over Folketinget.”

  Argumentet for at aceeptere det (dvs. ikke nedlægge veto) var, at der jo ikke vil være så mange fra andre EU-lande, der vil udnytte denne mulighed for at malke det danske dagpengesystem.

  Logisk kunne man så stille det spørgsmål, at hvis folk fra andre EU-lande ikke vil udnytte den mulighed, hvorfor så overhovedet ændre det. Det eneste svar må være, at EU ændrer det, fordi EU kan, ikke fordi der er behov for det.

  Det ændrer givetvis heller ikke på, at danske arbejdsgivere fortsat vil være vilde med at hente arbejdtagere ind fra lande uden for EU.

  På sigt kan man skrive denne nekrolog: Dagpenge startede egentlig som en privat forsikring imod arbejdsløshed, men som staten kaprede gennem lovgivning. Målet må nu være at lade dagpengesystemet sygne hen til ingenting, og så må folk selv forsikre sig helt privat uden om staten og EU. Det er en ødelæggelse af den solidariske danske model, men det er jo igen igen den ødelæggende konsekvens af EU.

  Kommentar by traveler — 20. marts 2019 @ 11:07

 37. ATT.: Nr. 25 – Asger Baunsgaard

  Ja, det både kan og vil jeg.

  Det drejer sig om artiklen “Muslimsk terrortrussel i Frankrig og Sverige”, som findes nederst på side 10 i “Danskeren” – Nr. 3 – juni 1994 : http://www.dendanskeforening.dk/files/files/DK-3-1994%20.pdf

  Jeg oplyst Poul Schlüter, at jeg næsten dagsaktuelt havde læst, at bl.a. Frankrig havde bedt flere andre lande i Europa og USA om hjælp mod fundamentale muslimer.
  På den baggrund spurgte jeg ham, om det var tænkeligt, at Danmark ville komme i en lignende situation en gang ud i fremtiden.

  Kommentar by Karsten Lund — 20. marts 2019 @ 11:08

 38. Han lyver.
  Det er ikke en tilfældighed at europa ser ud som det gør nu.

  Kommentar by Hagmann — 20. marts 2019 @ 11:09

 39. Kommentar by Karsten Lund — 20. marts 2019 @ 11:08

  Takker.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 20. marts 2019 @ 11:11

 40. Ja, Silkeaben (nogen der husker udtrykket?) solgte DK til de Radi-gale og Slammet for 30 sølvpenge og et Statsministerkontor.
  Statsminister-fristelsen blev alligevel for stor – trods massive og utvetydige advarsler om historiens fremtidige gang fra (den gale utilregnelige) Glistrup, der så spøgelser ved højlys dag.
  Parfumsælger. Et andet af hans nicks. Solgte ikke bare duftevand, men også den ene store løgn efter den anden. Det vi blev bildt ind var et tættere handelssamarbejde i EU. Viste sig senere at være et “all inclusive” ophold, på den helt ufede måde – eller rettere et diktatorisk møghelvede.
  Købte desværre selv alle løgnene, til engang i midten af 90’erne. Hvorefter den betændte tand uigenkaldeligt blev trukket ud.
  O.T.
  At Silkeaben på 90, er “hulsvoger” til “unge” Xander Kølpin, gør ikke tilfældet Schlüter mindre absurd.

  Kommentar by Knights Templar — 20. marts 2019 @ 11:12

 41. ALLEREDE i 197O-75 var det INDLYSENDE for ret mange danskere, at der var noget muggent ved iveren efter at skaffe billig arbejdskraft til landet, og ved at vi absolut skulle underkastes Rom-traktaten. Derfor stemte 47% nej til EU-unionen.

  Men man kan læse aviser, bøger og se TV på to måder. For at blive underholdt, eller for at få viden om hvad der foregår i samfundet og bag det politiske skuespil. Søger man viden kan man let finde ud af hvad der er op og ned, sandt eller usandt, ude i virkeligheden.

  Hvis man læser net-aviserne får man et væld af oplysninger, som de gamle medier skjuler eller forvansker. F.eks. er de radikales og skabsradikales “humanisme” ikke andet end hykleri, fascisme, ondskab og psykopati indpakket i guldpapir.

  Men desværre er det stadig en meget stor del af befolkningen som stadig henter størstedelen af deres “viden” fra DR og Pollertiken og Berlingeren osv. De har stadig ikke forstået at disse medier manipulerer dem med fortielser og løgnepropaganda.

  Men det er jo også svært eller umuligt at reagere på impulser man ikke får. Og læser man ikke Uriasposten og Snaphanen osv. går man jo glip af en masse impulser og væsentlige oplysninger.

  Derfor begår dem som har forstået at Danmark er i en kritisk situation, også en stor fejl ved ikke at uddele løbesedler (med opfordring til at bruge net-aviserne) til postkasserne og bilernes vinduesviskere mv. Man kunne hurtigt uddele titusindevis af løbesedler hvis der var vilje til det rundt om.

  Kommentar by tp — 20. marts 2019 @ 11:18

 42. #40 : Gud ja, det er da rigtigt, han ligner en silkeabe. HAHA – den var go :)!

  Kommentar by Margrethe — 20. marts 2019 @ 11:19

 43. Her er mere af, hvad politikkerne FOR LÆNGST burde have set komme og har ansvaret for NU SOM FREMOVER:

  https://nordjyske.dk/nyheder/morsoe/politiet-jagter-mistaenkelig-varebil/1b30f174-9e03-4708-9dec-6bdafdad7efa

  Og hvad godtroende vælgere OG politikkere udskammer os for at råbe vagt i gevær overfor!

  Hændelserne her, fra Nykøbing Mors, hvor en blå varevogn assisteres af unge mænd af anden etnisk herkomst, i jagt på vantro danskeres børn, ligner meget starten på det som vi bl.a. har set i England, men som vore egocentrerede politikkere fortsat nægter, at værne danskerne mod: ISLAM med Fandens Tilhængere i bogstavtro tjeneste!

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. marts 2019 @ 11:28

 44. Pølle fortjener en skamstøtte for ikke at tage et “flygtningevalg” som konsekvens af “Tamilsagen”

  Kommentar by Træt — 20. marts 2019 @ 11:28

 45. PS

  HUSK at agiterer for X ved NY Borgerlige !!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. marts 2019 @ 11:30

 46. PS: Iøvrigt var det jo heller ikke helt nemt at være vælger, når hædersmænd som Ninn-Hansen og Glistrup blev hetzet og politisk forfulgt af både de røde politikere og de røde journalister. Og når enhver der var kritisk overfor EU, indvandringen og feministerne mv. blev stemplet som skimlede kældermennesker, fascister, racister og svinehunde.

  Men i dag bør det være krystalklart for enhver tænkende dansker, at et folkemord er begyndt i Sverige, og at nogen prøver at anstifte noget lignende i Danmark.

  Kommentar by tp — 20. marts 2019 @ 11:39

 47. Schlüter går ikke herfra som en værdig statsmand, han sagde unionen var stendød. Han vil nødigt kaldes konservativ, hellere socialkonservativ, og han kan ikke lide “Groft sagt” fra Berlingske. uha. Han var med til at ødelægge Danmark med den udlændingepolitik. Jeg har tabt alt for de politikere der ikke kan se det.

  Kommentar by IES — 20. marts 2019 @ 11:59

 48. Jeg husker med stor tydelighed, da skvadderhovedet stod på FT talerstol og proklamerede: “Unionen er stendød!”. Det gav mig lidt ro i mit unge sind, dog helt uden grund, har det senere vist sig. Ham og Uffe tog i den grad røven på mig.

  Kommentar by Knud Madsen — 20. marts 2019 @ 13:08

 49. Og han overgav frivilligt Statsministeriet til Nyrup efter Tamildommen, i stedet for at udskrive valg. Var han bange for vælgernes dom?

  Udlændingeloven af 1983 blev vedtaget af Folketinget den 3. juni 1983.
  155 medlemmer stemte for, mens kun Fremskridtspartiets 12 medlemmer stemte imod lovens vedtagelse.

  http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/udlaendingelove-1983-2002/

  Blandt udlændingelovens tiltag var:
  Såkaldte “de facto” flygtninge fik ret til asyl (§ 7). “De facto” dækker over de flygtninge, der ikke er medregnet i Geneve-konventionen fra 1951, men som af lignende eller tungtvejende grunde ikke bør sendes tilbage til hjemlandet.

  Familiesammenføring blev et retskrav for de personer, der var tilkendt asyl (§ 9).

  Asylansøgere kunne opholde sig i Danmark, mens asylansøgningen blev behandlet (§§ 2-4).
  Afviste asylansøgere kunne anke deres sag i Flygtningenævnet, der oprettedes samtidigt. (§§ 53-58)

  Udlændinge var sikret mulighed for “spontan” indrejse, det vil sige, at der ikke var krav om hverken pas eller visum i forbindelse med asylansøgning i Danmark (§ 3)

  Kommentar by tavsen — 20. marts 2019 @ 13:26

 50. O.T.
  Nu vi har de konservastive fremme:
  Mette Debilgaard søger febrisk at toppe stuntet med Bager-Ali, der atter vil ku’ bringe hende frem af glemslen, og gi’ hende endnu en tur rundt i manegen i Cirkus Chr.borg.
  Pia K. måtte således bede hende forlade fjolsetingssalen med sit nyerhvervede yngel. Debilgaard havde ikke ku få vidunderet passet.
  Men hør Mettepigen:
  Hva’ med din perleven Ali. Ku’ han ikke have taget over i denne nødsituation? (To avisfluer med eet smæk)
  HAN har erfaring med, dagligt at have boller i ovnen.

  Kommentar by Knights Templar — 20. marts 2019 @ 13:28

 51. Nøjagtigt ligesom alle de radikal og venstreorienterede tosser vi er belemret med i dag.

  Kend dine begrænsninger, DU er ikke speciel og din mening er ligegyldig hvis DU ikke er i stand til at regne konsekvensen af dine handlinger ud og kan DU ikke det så lad være med at handle overhovedet.

  Det er i vores fælles interesse!

  Kommentar by Santor — 20. marts 2019 @ 14:08

 52. Ninn-Hansen var ingen helt. Han burde have kæmpet for sin sag med åben pande. I stedet forsøgte han i det skjulte at luske sin særlige tolkning af loven igennem. Og så stod vi med en Justitsminister, der blev dømt for at overtræde Regeringens egen lovgivning. Hvad der kunne have været en vindersag blev hermed vendt til en tabersag af format.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 20. marts 2019 @ 14:40

 53. Sdøt op om borgerforslaget som har konsekvenser for personer som bedriver landsforræderi i.e. læger uden grænser, røde kors. red barnet med mange flere organisationer bestående af mange velbetalte befolkningsudskiftere. Det er nok især rettet mod medlemmerne af Dansk Flygtningehjælp. Kan findes på borgerforslag eller via landsforraederi DE KÅ

  Kommentar by Nielsen — 20. marts 2019 @ 14:43

 54. P.S. Glem alt om Bullshit Tidende og luderavertissementet, de er ikke det papir vær de er trykt på eller den tid du bliver lokket til at bruge på deres cookie- og reklamefyldte hjemmesider.

  Kommentar by Nielsen — 20. marts 2019 @ 14:50

 55. Hvem er “vi”? Han skal sgu’ ikke tælle os andre med.

  Kommentar by Arne Torp — 20. marts 2019 @ 15:01

 56. Det har altid været en kilde til stor undren for mig, hvorfor Poul Schlüter er så respekteret som statsminister.

  Ideologisk set var han et selv-erklæret nul.
  Økonomisk set afleverede han en økonomi i værre tilstand, end den han overtog fra Anker Jørgensen.
  Og som regeringschef prioriterede han ministertaburetter frem for Danmarks interesser, både i sikkerheds- og udlændingepolitikken.

  Kommentar by Morten Andersen — 20. marts 2019 @ 15:33

 57. Da Nielsen i kommentar nr. 53 ikke gav noget direkte link, søgte jeg, for at se om der skulle have været borgerforslag jeg havde overset*. I henhold til Nielsens antydninger til forslaget, fandt jeg kun sammenhæng til forslaget: “Straffelovens Kapitel 12 moderniseres så det bliver landsforræderi at hjælpe fremmede etniske folkegrupper til varigt ophold i Danmark.” Det skrev de fleste af os under på allerede i de første dage, da vi flittigt genpostede linket her på UP. Men det er da vigtigt, at få det ud til de borgere, der ikke er så velinformeret som vi herinde; Altså gennem de medier som folk flest læser.

  Jeg så til genså gængæld et andet borgerforslag, som jeg også har underskrevet, der, mig bekendt, ikke har været bragt her på UP, men dog måske af interesse:

  “Borgerforslag om folkeafstemninger”
  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02238

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. marts 2019 @ 15:51

 58. Sandsynligvis gjorde Ninn-Hansen bare sit bedste. Han har nok været klar over at det var håbløst at gå imod strømmen. dvs. alle de korrupte idioter der var vildt begejstrede for indvandring. Hans fortolkning af loven var fornuftig og til gavn for Danmark. Sagen mod ham var mest juridisk humbug, han blev hetzet og bagtalt af DR og TV, og dommen var en skandale. Så Ninn-Hansen var nok alligevel en helt. Ihvertfald en hæderlig mand der var på danskernes side. Iøvrigt medvirkede både Schlüter og Mimi Jacobsen fra CD til Ninn-Hansens modgang.

  Kommentar by tp — 20. marts 2019 @ 17:16

 59. Vanviddet når nye højder.
  Mette Debilgaard får nu støtte fra alle fi$$eletterne på tinge i den fertile alder.
  Jamen hvorfor stoppe hér?
  Tine Schmedes instruerer glad gerne i hvordan man lige svirper patværket ud i det fri, til en baby-snack under debatterne.
  Så har vi både et embedsværk og et patværk bestående af überfeminister helt uden situationsfornemmelse og jordforbindelse.
  Jamen hvorfor standse hér, nu vi har lagt så godt fra land?
  Gad vide om ikke FT har en fingernem snedker, der hurtigt kan banke en pottestol sammen?
  Så har vi både en talerstol og en pottestol på tinge.
  Med tanke på vi snart er nede og hente FT-medlemmer i folkeskolen. Varer det ikke længe for fremmelige babyer beklæder poster på Tinge.
  Så ka’ de betræde pottestolen i stedet for talerstolen.
  Var det ikke noget?

  Kommentar by Knights Templar — 20. marts 2019 @ 18:48

 60. Man husker især Pølle for disse oneliners:

  “Ideologi er noget bras.”

  “Jeg er ikke så konservativ, at det gør noget ”

  “Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet.”

  Indrømmelse:

  På grund af Pølle og den nye borgerlige “firekløverregering” iførte jeg mig skjorte og slips, og meldte mig ind i KU i
  1984.

  Ak ja, det var dengang, men det gav da lidt fjams indimellem…

  Kommentar by Revisoren — 20. marts 2019 @ 19:07

 61. #58
  Nej, N-H gjorde ikke sit bedste. Han gjorde det nemmeste. Ironien er, at det kostede ham dyrt at vælge den nemme løsning frem for den rigtige.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 20. marts 2019 @ 19:59

 62. Knights Templar — 18:48

  Ha, ha! – Så enig, så enig! Alvor fulgt til dørs med fed humor. Så afgjort en god dag på Uriasposten!

  Kommentar by T. Flodur — 20. marts 2019 @ 20:10

 63. Nej, ingen vidste at det ville ende galt, men det gjorde det altså. Samtidigt med at man, på den mest kujon agtige måde svinede de mennesker til, bl.a. Glistrup, som advarede os i mod vanviddet.
  Jeg beskylder ikke på nogen måde Poul Schluter for være ene om dette. Tænk på den forenede venstrefløj og alle de tåber som ikke ville se kendsgerningerne i øjnene.
  Schluter fik, på det tidspunkt, nok at gøre med at “rette” landet op efter Anker Jørgensens, og før ham Hilmer Baunsgaards økonomiske mis regimente.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. marts 2019 @ 20:13

 64. Jeg takker tidligere tiders lovgivere for spærregrænsen på 2%. Alle rød-grønhakkerne blev holdt ude af Folketinget, indtil Enhedslisten kom ind 21. september 1994 med 6 pladser.

  Kommentar by barfbag — 20. marts 2019 @ 20:23

 65. Ninn Hansen var jo del af en gammel magtkamp, der endte med Schlüter som vinder, så man kan vel antage, at de ikke var de bedste venner. Jeg kan godt lide, at Ninn Hansen insisterede på, at den slags var en administrativ beslutning, for det var da det helt logiske: Om der var fredsproces nok på Ceylon til at suspendere familiesammenføringerne VAR jo ikke et politisk spørgsmål, men en temmelig faglig vurdering som rimeligvis burde kunne foretages af ministeriets embedsværk.

  Kommentar by Kim Poulsen — 20. marts 2019 @ 20:30

 66. T.Flodur #62
  Tak.
  Vanvid imødegåes bedst (synes jeg) med vanvidshumor.
  Til udstilling af selv samme.
  Vi er længst forbi al sund fornuft herhjemme. Det vil være som vand på en gås.

  Kommentar by Knights Templar — 20. marts 2019 @ 20:32

 67. Forh. statsminister Anker Jørgensen advarede både mundtligt og skriftligt i 1967-68-69- 70-71 -72 meget voldsomt mod de overvældende samfundsmæssige,sundhedsmæssige,økonomiske,kriminelle,sociale udfordringer som blev påført den danske befolkning af det kaotiske og uoverskuelige FREMMEDARBEJDERPROBLEM påført af kyniske arbejdsgivere og smarte agenter. ( skriftlig doku haves )

  Kommentar by dansker — 20. marts 2019 @ 21:47

 68. 65 Kim Poulsen ) Ifølge den indiske ambassade i København: VAR DER FRI ADGANG FOR SAMTLIGE TAMILER FRA CEYLON TIL DEN INDISKE DELSTAT TAMIL NADU. DE fleste benyttde sig også af dette.- De tamiler som kom til Dk blev inviteret kvit og frit af indvandringsindustriens parasitter som LUXUSIMMIGRANTER- Takket være udlændingeloven af 1983. Doku kan du få ved at henvende dig til ældre tamiler.

  Kommentar by dansker — 20. marts 2019 @ 22:02

 69. Hans søn er endnu mere gak-gak, stakkels gamle idiot.

  Kommentar by LarsB — 20. marts 2019 @ 23:37

 70. @69 LarsB
  Enig, jeg har også kendt til ham.

  Kommentar by Piphans — 21. marts 2019 @ 00:29

 71. >57 M.S. Carstens 15:51
  Jeg vil jo mene ALLE lovforslag skal til folkeadstemning.
  Linket er landsforraederi.dk som jeg bogstaverede og erstattede dk med de kå. Jeg skulle vel have skrevet dé kå for at det ville lyde helt rigtigt.

  Kommentar by Nielsen — 21. marts 2019 @ 18:15

 72. >62 Flodur 20:10
  Helt enig.

  Kommentar by Nielsen — 21. marts 2019 @ 18:25

 73. Vi troede jo ikke…ak, ja.
  Men det var jo forudsætningen for EU!

  Tillad mig derfor – at anbefale den tidligere statsminister og andre (ikke mindst de grønlandske FT-medlemmer), at bruge lidt tid på at få læst bogen “De nye silkeveje”!

  Kommentar by Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD — 18. juni 2020 @ 18:48

 74. Vi troede jo ikke…ak, ja.
  Men det var jo forudsætningen for EU!
  Tillad mig – at anbefale den tidligere statsminister og andre (ikke mindst de grønlandske FT-medlemmer), at bruge lidt tid på at få læst bogen “De nye silkeveje”!

  Kommentar by Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD — 18. juni 2020 @ 18:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper