22. marts 2019

Holm: Moskéangreb var en del af et ‘politisk kontinuum’ – NB ‘mener omtrent det samme’ som Tarrant

Der er intet hyklerisk i at blive mere påvirket af terror, der rammer folk vi identificerer os med, end terror der rammer ‘de andre’. ‘Dem & Os’-tækning er et førpolitisk grundvilkår, og Verden bliver ikke et bedre sted, blot fordi velmenende debattører forsøger at tale et humanistisk verdensborgerskab frem. Når krisen kradser og konflikter tilspidses, så ved alle hvilken gruppe de tilhører.

Det Adam Holm skriver om højrefløjens manglende afstandtagen til Christchurch-massakren er usandt, og så er det i øvrigt useriøst at sammenligne muslimsk terror (Utrecht, mandag; Aleppo, tirsdag; Bahawalpur, onsdag; Kabul, torsdag) med enkeltstående modsatrettede angreb såsom Breivik (2011) og Tarrant (2019).

Kommentar af Adam Holm hos Altinget – Hvad terroristen i Christchurch har lært os

“Det er ikke muligt bare at affeje den australske terrorist som en galning, der gik bersærk. Isoleret set vil en mentalundersøgelse måske påvise, at manden slæber rundt på en psykisk diagnose eller to. Og han gik bersærk i den forstand, at han dræbte på må og få. Men han vidste, hvad han gjorde, ja, han filmede ugerningen, kommenterede undervejs og kom sågar med opfordringer til seerne om selv at komme ind i kampen.

I årevis har vi kunnet læse nationalt sindede kommentatorer, der påpeger, at terror er et logisk udspring af muslimernes angiveligt voldsforherligende religion. De islamistiske terrorister er faktisk loyale mod deres hellige bog, hvorimod de muslimer, flertallet, som giver udtryk for forfærdelse og tager afstand fra de blodige handlinger, i virkeligheden er på galt spor.

Sådan lyder den grove fordom. Men hov! Se blot; nu, hvor en ikkemuslim har massakreret muslimer, så er der, nøjagtigt som i tilfældet Breivik, tale om en mentalt forstyrret mand, som måske føler sig stærkt presset af indvandringen til hans land og nu bare ikke kan tage mere.

Volden forklares som en afvigers desperate og syge handling, ikke som del af et politisk og ideologisk kontinuum. Glem, at etablerede og fremadstormende politiske partier som Fidesz i Ungarn, Alternative für Deutschland, Nye Borgerlige og Lega i Italien mener omtrent det samme om indvandring og islam som gerningsmanden.

Der lyder rutinemæssige opfordringer fra selvsamme korps af islamkritikere, om at muslimer som minimum skal tage afstand fra terror udført i Koranens navn. Nu, hvor terroristen dræbte og lemlæstede muslimer, er der ingen af disse kommentatorer, ej heller politikere, som husker deres eget glimrende råd.”

(‘Mandagens Breivik’ blev Gökmen Tanis, der myrdede tre i en sporvogn i Utrecht, Holland, ; Foto: DS)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99653/trackback

18 Comments »

 1. Ævle-bævleren Adam Holm som kalder sig historiker og journalist er medieluder og linselus ligesom resten af de islamleflende ansatte på de statsstøttede beskyttede værksteder kaldet medier og nyhedsformidlere, de er alle en sammensmeltet klump af idiotiske bezzerweisserer og selvudnævnte eksperter, på den måde bliver de sammensat i paneler hvor meninger og konklusioner kun peger i en retning, og det er i samme retning hver gang nemlig at skafferne er underbegavede og racister, selv om skafferne lever i virkeligheden blandt importerede indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, men det er den sandhed eksperterne benægter, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 22. marts 2019 @ 11:02

 2. Han har ikke funderet over det faktum at det tog 18 år(!) efter 9/11, før vi fik set et stort hævnangreb (med et to cifret antal ofre) mod muslimer. Når man holder det op mod de tusinder af dræbte i islamisk terror hvert år, siger det en hel del om forskellen mellem os og dem. Nej, det er ikke det samme. Ja, islam er en terrorreligion.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 22. marts 2019 @ 11:13

 3. Den virkelige hykler er selvfølgelig Adam Holm. Han har som jeg husker det altid forsøgt at underspille og tale islams terror ned, godt nok uden at forherlige det alt for meget/sarkasme kan forekomme, hver eneste gang han har rapporteret om det på flimmeren.

  Kommentar by Santor — 22. marts 2019 @ 11:26

 4. Vold er ikke legitimt i et retssamfund, med det er vel legitimt at mene hvad de etablerede og fremadstormende politiske partier Fidesz i Ungarn, Alternative für Deutschland, Nye Borgerlige og Lega i Italien mener. Hvad er meningen ellers med demokratiet. Adam Holm er måske ikke demokrat?

  Terroren fra begge sider er den yderste og alvorligste konsekvens af det kultursammenstød, der uvægerligt sker ved en sammenblanding af så forskellige kulturer. Det er jo ikke et nyt fænomen. Se bare på eksempelvis Kashmir i Indien, og mange andre steder i verden for den sags skyld (Libanon, Bosnien, Thailand, Kina, Cambodja). Er det ikke racisme at tro at disse sammenstød ikke kan ske i Vesten? Problemet kan ikke løses ved fordømmelse, afstandstageri, fakkeltog, bønnemøder, afsyngelse af “Kringsat af Fiender” og andre besværgelser.

  Kommentar by Anonym — 22. marts 2019 @ 12:11

 5. Det såkaldte “Altinget” er bare en CNN filial. 99% af deres “artikler” og “debatindlæg” er ren EU og islamslikkeri.
  Og Adam Holm er, ja Adam Holm..

  Kommentar by Hul igennem? — 22. marts 2019 @ 12:24

 6. Det er nemlig helt rigtigt set, Adam Holm. Og derfor: Du mener ‘omtrent det samme’ om stram udlændingepolitik som ham senegaleseren, der forsøgte at brænde 51 italienske skoleelever levende i hans skolebus. Du og han er del af det samme ‘politiske og ideologiske kontinuum’. Tyg lidt på den, din tåbelige lille dreng!

  Kommentar by RonaldR — 22. marts 2019 @ 12:31

 7. ADAM HOLM er en tomhjernet rød propagandist, ligesom alle de “danskere” eller dumrianer som propaganderer for de radikales godheds”humanisme”, for EUs fjerndiktatur og for afrikaniseringen og islamiseringen af Europa. Vi vil få det som de har det i Libanon, Sverige og Congo osv., hvis Adam Holm og hans slags får lov til at bestemme udviklingen. Se de glimrende og OPLYSENDE FILM som dokumenterer rædslerne i Libanon, Sverige og Congo etc. Film om at både befolkningerne og migranterne har fået nok. Libanon er måske på vej mod sin tredje borgerkrig pga. konflikterne mellem de oprindelige indbyggere og indvandrerne. Op mod en halv million mennesker er omkommet i store blodbade i Libanon i de senere år. Andre steder på nettet klargøres det at Afrika og hele Vesteuropa kan være på vej mod kaos og massemord pga. hovedløs politik.

  Kommentar by Ole Jensen — 22. marts 2019 @ 12:59

 8. Mit indtryk er at Adam Holm kæmper med sin egen indre svinehund. Det er derfor han af og til lader den slippe ud, så den kan springe på andre.

  Adam Holm tilhører dagbladet Politikens og Det Radikale Venstres politiske segment.

  De salvede der hånede Winston Churchill og roste Adolf Hitler den 9. april 1940.

  De leflede for sidstnævnte, som de troede skulle bestemme i Europa.

  De fik travt ved håndvasken og stod i kø ved gadesælgere, der solgte frihedskæmperarmbind den 5.maj 1945.

  Kommentar by A-mad — 22. marts 2019 @ 14:02

 9. https://jyllands-posten.dk/international/ECE11270557/new-zealands-kvinder-tager-toerklaede-paa-i-solidaritet-med-muslimer/

  Det er det jeg hævder….vores vestlige kvinder er i gang med at afskaffe os alle…De er efterhånden den største fare…fordi de er rigtig mange og mange af dem er bimlende skøre!!!

  Suffragette-stadiet i fuld scala!

  Kommentar by Black Watch — 22. marts 2019 @ 14:15

 10. Det går da ellers meget godt Adam, med at bortforklare sagernes rette sammenhæng. Når bare det ikke er en af de ahemm “forhudsudfordrede”. Så er der de facto ALTID en sindslidende tosse, der ikke har forstået det RIGTIGE islam, er det ikke sådan det hænger sammen Adam?
  Guud nej, ondskuld Adam, det havde jeg næsten glemt. Du leder vist stadig efter din.
  Du behøver ikke igen igen at bekende kulør.
  Dén kender vi allerede, kæmpe tendentiøse suicidalsmovs.

  Kommentar by Knights Templar — 22. marts 2019 @ 14:35

 11. Nu vi har smovsen fremme.
  Imponerende at Lisbeth Davidsen stadig tør stå fremme som nu på Slotspladsen i dag.
  Dén var sgu ikke gået i Malmoe.
  Men bare rolig. Det skal nok komme, ikke Alfons Lusk?
  Og NU vi har ALFONSEN fremme:
  Er det Solgryn der har beordret, TV2 til at benytte det mindst 10 år gamle foto af dig (før politiet udsendte en permanent efterlysning – af din hals). Eller fordi det snart er valgkamp?
  Problemer med at nå ned på (valg)kampvægten som du plejer, ved den slags begivenheder. Hvor du “skal ku’ sælge på en plakat”?
  Glem det Lars. Den er og bliver væk.

  Kommentar by Knights Templar — 22. marts 2019 @ 14:53

 12. Adam Holms pointe er at “vi” ikke har taget offentlig afstand til Tarrants terror, men at “vi” omvendt forlanger at muslimer tager offentligt afstand til muslimsk terror. Det finder han hyklerisk.
  Men bemærk at Holms parallel i bund og grund er racistisk: “Vi” bør tage afstand fra Tarrants terror fordi terroristen er…. hvid!
  Men vi forlanger ikke at muslimer tager afstand fra terror begået af brune mennesker. Eller sorte, Eller gule. Men terror begået af deres TROSFÆLLER. Muslimer bør tage afstand fra terror begået i Islams navn – hvis de altså mener at terror er u-islamisk…
  Hvis Tarrant havde begået sin afskyelige gerning med udgangspunkt i mine værdier, så ville jeg være den første til at tage afstand. Men jeg tror ikke på “white supremacy”. Jeg er ikke “fascist”. Jeg har kun foragt og afsky til overs for Breivik. Ergo har Tarrant intet med mig og mine værdier at gøre. Og derfor har jeg på intet tidspunkt følt mig kaldet til at tage offentligt afstand til hans ugerning.
  Mon Adam Holm selv kan se det? Han virker jo ellers kvik nok…

  Kommentar by Thomas — 22. marts 2019 @ 15:23

 13. Apropos angreb.

  https://www.bt.dk/udland/tysk-politi-mener-at-have-forpurret-stort-islamistangreb-0

  Kommentar by p — 22. marts 2019 @ 16:40

 14. Gad vide om den også gælder den anden vej: Om der er et kontinuum mellem danske muslimer og den konstante og allestedsnærværende terror.

  Kommentar by Winged Hussar — 22. marts 2019 @ 19:44

 15. Adam Holm er ikke værd at høre på. Tarrant er og var pissehamrende venstreorienteret. Det eneste, der gør ham “højreorienteret” er hans angreb på muslimer, der har bosat sig i kolonier i Vesten.

  Denne type terror mod muslimer er pr. definition “højreorienteret” alene derved, at den er rettet mod muslimer i Vesten. Eller deres sympatisører. Ikke ved, at gerningsmanden bag den enkelte udåd er højreorienteret.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. marts 2019 @ 06:59

 16. – Morten

  Onde handlinger er højreorienteret per definition. Venstrefløjens akademikere har ødelagt sproget og tænkningen.

  Kommentar by Kim Møller — 23. marts 2019 @ 07:04

 17. Det er de herskende magtpartier og de toneangivende medier der er blevet radikaliserede. Det er de nye oppositionspartier DF og NB der er de moderate, konservative og samfundsbevarende partier, der står vagt om de traditionelle danske værdier.

  De store medier og de gamle partier S, RV, SF, V og K, er udartet til det ekstremistiske overdrev og er blevet voldført af kræfter der vil ødelægge det danske samfund. De vil udskifte befolkningen med fremmede folkeslag, der har en voldelig kultur og helt andre værdier end de gamle danske.

  Adam Holm er en typist eksponent for de samfundsødelæggende kræfter der har tilranet sig magten i vores samfund.

  Kommentar by JC — 23. marts 2019 @ 09:24

 18. Går spelttossen Adam Holm efter en sikker opstillingskreds for enten De Radikale eller Gøglerpartiet?

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2019 @ 10:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper