24. marts 2019

“… om små 25 år vil der i Danmark blive født flere børn med udenlandsk baggrund end med dansk.”

Forleden dag røg jeg i debat på Facebook, fordi jeg dristede mig til at konkludere det indlysende relateret til ‘den store udskiftning’: At der bliver færre danskere, flere ikke-danskere, og man reelt kun kunne diskutere skæringsdatoen. En RUC-skolet Steffen Groth, forklarede at det var helt forkert, og udelukkende baseret på ‘frygt, fantasi og løsrevne fakta’ der verserer på den yderste højrefløj. Jeg trak mig fra debatten, for livet er simpelthen for kort til at diskutere hvorvidt vand er vådt.

Meget apropos. Velskrevet kronik af Nye Borgerliges Poul Højlund i Jyllands-Posten – Det er vores land – endnu da.

“I de seneste 50 år har indvandringen til Danmark har været så massiv, at der aldrig før i vores årtusindlange historie er sket noget lignende, ikke engang tilnærmelsesvis. Det skete, mens politikerne fra de etablerede partier havde travlt med at skælde ud på dem, der advarede mod udviklingen.

Ikke overraskende har indvandringen og politikernes håndtering af den skabt konflikter og dybe kløfter af mistillid i vores samfund – mellem befolkning og politikere, mellem højre og venstre og mellem danskere og indvandrere. Mistillid er gift for vores samfund, der bygger på tillid til medborgerne.

Massiv indvandring har massive konsekvenser for demografien. Den oprindelige befolkning i Danmark fortrænges langsomt, men sikkert. Det er en gammel nyhed, men det lader ikke til at bekymre magtens mænd og kvinder.

Faktum er, at allerede om små 25 år vil der i Danmark blive født flere børn med udenlandsk baggrund end med dansk.
Når der fødes flere med udenlandsk baggrund end dansk, vil den oprindelige befolkning komme i mindretal. Det sker ikke om 25 år, heller ikke om 50 år, men inden for de næste 70-100 år.
En prognose fra Danmarks Statistik viser, at i 2060 er en fjerdedel af indbyggerne i Danmark udlændinge eller børn af udlændinge.

Kan Danmark stadig være dansk, hvis et flertal af befolkningen ikke er det? Eller er det lige meget, om Danmark er dansk? Danmark er danskernes land. Altså helt bogstaveligt som i danskernes ejendom. Det er både lige ud af landevejen og samtidig international folkeret. Fordi det er vores land, har vi retten til at lede landet. Det følger af ejendomsretten. I folkeretten hedder det territorialhøjhedens grundsætning. Det er et indlysende princip.
Hvem er så det folk, der ejer Danmark? Straks begynder hele diskussionen om danskhed, sprog, hjerte og alt muligt andet. Men folkeretten gør det meget enkelt: Det er Danmarks statsborgere, der er folket. Kort og godt. …

Ingen af os har skabt Danmark – det er arvegods. Det er ingen almindelig arv, og det, vi som statsborgere forvalter, kan aldrig gøres op i penge. Vi forvalter den samlede arv fra hele den enorme kæde af forfædre, som skabte Danmark. Vores fysiske omgivelser og langt vigtigere: vores kultur. Vores sprog, vores historie, vores tillid til hinanden og vores fredelige og højtudviklede samfund. Vores stærke sociale omsorg. Vores foreningsliv, vores folkestyre, vores måde at drive et samfund på. Vores frihed og vores ret til selv at skrive loven – fri af fremmedherredømme og religiøse autoriteter.

Det er summen af det hele, der er vores danske kultur.”

(Horne kirke, 6. juli 2018)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99781/trackback

47 Comments »

 1. “udlændige” er stadig et vidt begreb, for det handler jo om, om udlændigen er muslim eller ej.

  Danmark kan sagtens bestå hvis andelen af børn med etnisk svenske, tyske hollandske, estiske eller en hvilken som helst anden vestlig baggrund stiger. Ja vidst bliver det ikke helt det samme, men disse børn er 95% som danske børn…. i hvert fald dem i mine 4 børns klasser.

  Hvis vi taler andelen af muslimske børn derimod…. nej, så ophører Danmark med at bestå i mine børns levetid.

  Kommentar by redneck — 24. marts 2019 @ 21:31

 2. Det ser jeg heller intet problem i, hvis jeg altså havde tillid til dem der kommer hertil og det har jeg så ikke. havde det f.eks været fjern asiater, japan vietnam myanmar kina og den slags lande så ville der ikke være det store problem , er jeg overbevist om.

  Kommentar by Flaskeposten — 24. marts 2019 @ 21:59

 3. — VI ( etniske danskere ) forvalter den samlede arv osv. Tja. Halland, Skåne, Blekinge er foræret til Sverige. 60% af Sønderjylland blev i 1945-46 foræret til Tyskland som tak for 5 års besættelse og udnyttelse. Og de tyske kolonister og deres efterkommere fik fik lov at blive.- Dk statestik tager fejl. Matematisk udregnet ud fra nuværende danske etniske alderssammensætning og fødselstal vil c 50% af Dks befolkning o år 2050 være ikke etniske danskere. – Eks. 1946 blev der født 96000 danske børn. I 1983 c51000 (48000 danske) Ajourfør så med den indvandring, der har været efter år 2000 og med hele indvandringsgruppens gennemsnitsalder c 20. Danskerne 41,5.- 32 årige Niels Ebbesen og hans 4 yngre brødre og deres fæller gjorde det rigtige 1. april 1340.Tyskernes danske medløbere blev dengang også dræbt.

  Kommentar by danskertomsor — 24. marts 2019 @ 22:10

 4. @redneck skrev: “det handler jo om, om udlændigen er muslim eller ej.”

  OK, så du har altså intet imod, hvis vi (etniske danskere) bliver skiftet ud (erstattet) med ikke-muslimske arabere og afrikanere …hmm

  Kommentar by HN3 — 24. marts 2019 @ 22:16

 5. RAGNAROK VENTER DANSKERNE I RET NÆR FREMTID!!!

  For det første kan man slet ikke stole på Danmarks statistik eller de forskellige officielle tal og udmeldinger. Vi er blevet fyldt med halve og kvarte sandheder de sidste 3O år, og rendyrket løgn har også været brugt til at skjule at partierne og medierne var ved at forære Danmarks værdier og danskernes fremtid væk til krævende, utaknemmelige, stridbare, erobringslystne, agressive, voldelige, fanatiske og fjendtlige kulturfremmede indvandrere fra Afrika og Mellemøsten.

  For det andet vil Marokko-pagten flerdoble indvandringen, udgifterne, problemerne og kriminaliteten…. og vil føre til store tab af velfærd, tryghed og sundhed. Og den vil ACCELERERE befolkningsudskiftningen. Vi går fra 7O km/t til 16O km/t.

  Alle hidtidige beregninger er lige til papirkurven. Det hele vil gå meget hurtigere end hidtil forventet. Som en netavis skriver: Danmark er allerede i en urapporteret tilstand af sammenbrud. Vi er nu lige i hælene på Sverige. Hvad det kan ende med, viser Libanon os, hvor konstante konflikter gennem flere år har kostet over en halv million døde og lemlæstede.

  Et BLODIGT VANVID venter forude, hvis de gamle partier ikke går stærkt tilbage ved det kommende valg.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 22:17

 6. Flot billede af Horne kirke ;-)

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. marts 2019 @ 22:18

 7. “Det er Danmarks statsborgere, der er folket” … Dette princip er dog ikke helt det samme som kronikørens realistiske påpegning af, at rødder her generelt er et andet uomgængeligt aspekt. Som altid, når der tales om større mængder. Det forekommer mig, at også NB snakker lidt for let forbi denne gordiske knude og glider mellem to definitioner for at få det til at glide ned. Og i øvrigt er folket jo ikke bare defineret som noget ikke-islamisk, men netop positivt dansk. Vi behøver ikke gå længere væk end Letland, der havde knap 9% russere for 80 år siden, i dag ca. 1/3, og er blevet en ret dysfunktionel stat pga. stadig konflikt eller manglende samfølelse. For ikke at tale om Ukraine. Odelsret er intet odiøst, men reel slægtskabsfølelse mellem de fleste borgere er samfundets grundvold.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 24. marts 2019 @ 22:32

 8. Same same, but different :)
  https://www.visitfaaborg.dk/svanninge-kirke-gdk613772
  https://www.visitfaaborg.dk/horne-rundkirke-og-mausoleum-gdk613774

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. marts 2019 @ 22:32

 9. Jeg skulle bruge noget typisk dansk, og fandt albummet fra min tur til Svanninge Bakker, sidste sommer. Selvom Horne er en rundkirke, så ligner tårnene lidt hinanden. Tak for rettelsen.

  Kommentar by Kim Møller — 24. marts 2019 @ 22:36

 10. Du kan bare slette mine kirke-bemærkninger.
  God aften.
  Mvh.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 24. marts 2019 @ 22:38

 11. DER VIL selvfølgelig gå nogen tid inden hele Danmark er væk som dansk nation, og inden danskerne er helt udskiftet og etnisk udrenset, men for den enkelte danske familie eller borger kan det blive imorgen, i næste uge eller om nogle få måneder, at den personlige katastrofe rammer! Ja, tusinder af danskere har jo allerede mærket KONSEKVENSERNE af masseindvandringen. I form af en forbrydelse mod en eller flere i familien, i form af forringelser af sundhedsvæsnet og patientsikkerheden, i form af massefyringer og kraftige nedskæringer af den sociale velfærd, i form af lukninger af skoler, hospitaler, skadestuer, motorkontorer, posthuse, busruter og meget, meget mere. Infrastrukturen er slet ikke hvad den har været.

  Katastrofen er begyndt, og vi kommer til at gå planken ud, hvis der ikke satses på at få noget fornuft ind i folketingets politik.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 22:41

 12. Både V, S, K og småpartierne LA, SF, de Radikale, Enhedslisten og bøssepartiet bør vælgerne holde sig langt fra, hvis de ønsker at Danmark skal overleve. Alle disse partier er tilhængere af Marokko-pagten, statscensur og masseindvandring. De hykler løs om velfærd, men vil hellere bruge penge på migranter og asylanter end på danskere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. marts 2019 @ 22:52

 13. Poul Højlund fra NB, lader sig desværre narre lidt af DK Statistik, selvom Alexander B´s forudsigelse er uden videnskabelig evidense (fint ord!)er hans forudsigelse langt mere realistisk end
  DK Statistik´s.

  Jeg tænker desværre på den kommende besættelse som en bakterie der breder sig i et syltetøjsglas.
  Først går det meget langsomt, så tager det fat og inden man for set sig omkring, er det exploderet!

  Den indvandring vi har været vidne til de sidste par år, er bare en lille “teaser”, det der venter bliver ikke for børn!

  Vi stadig en chance! Imidlertid desværre, tror majoriteten af dansken ikke på at det kommer til at ske.
  Gad vide, om de stadig syntes Horne Kirke er smuk, når muslimerne har brændt den ned eller bruger tårnet, til at kalde til bøn 5 gange om dagen?
  SIAD. Ud af EU/FN, Stem NB! Direkte Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 24. marts 2019 @ 22:54

 14. @1 redneck,
  Lige præcis.
  Og det handler kort og godt om, at dem som vi har importeret i hundredtusindvis af er uforenelige med dansk mentalitet da islam ikke er foreneligt med noget som helst anstændigt og til alle tider har været en trussel på livet for kristne(og for den sags skyld også for alle andre især papbøssen).
  Danmark og danskerne er helt færdige og det er kun et spørgsmål om tid inden, at vi må flygte eller underkaste os islam for at bevare livet.

  Kommentar by Piphans — 24. marts 2019 @ 23:36

 15. Jeg funderer ofte, om i hvor stor grad vi har bragt det hér helvede ned over os selv.
  Hvis vi var vedblevet med, at føde børn nok til, at reproducere os som folk. Havde staten, virksomhedsejere og andre der udelukkende tænker i markedet, så foretaget denne import i forsøget på at fylde det tomrum efterladt af fler og fler etnisk danske barnløse familier. Følgerne af et ændret familiemønster, hvor fler og fler børn bliver født af gl forældrer, der først skulle ha’ færdiggjort lange uddannelser.
  Sidstnævnte i stærk kontrast til de mange arabiske “barnebrude”. Der starter avlen meget tidligt.
  Læg dertil en fertilitet, af en hel anden verden. En primitiv verden uden samme miljømæssige negative påvirkning på forplantningsevnen. Som den vore industrialiserede lande er ramt af???

  Kommentar by Knights Templar — 24. marts 2019 @ 23:39

 16. Kommentar by Piotr — 24. marts 2019 @ 22:54

  Horne Kirke vil om nogle få år ikke være en kirke, men måske et lokalt museum over den lokale kristendom og dens hedengangne menighed.

  Der vil ikke være en lokal menighed og der vil være så få medlemmer af folkekirken, at den vil blive nedlagt eller sammenlagt med andre sogne og måske få en anden fælleskirke for resterne af den kristne ældre befolkning i området.

  Kirken kan dog komme til at virke som en rituel platform for sporadiske barnedåbe, bryllupper, jule-tam-tam og urneplads for nogle få døde, som de efterladte vil have et sted at gå til…resten vil blive som aske, der spredes rundt omkring og i havet…eller på den ukendtes gravområde. De gamle dør ud og de unge har ikke tid…måske kun som et sted de kan tage nogle selfies af dem selv og dødens kortvarige virak…måske kan billederne blive delt på de “sociale” medieplatforme – hallelujahaaaa!

  Danmarks kirker står for en stor dels vedkommende reelt tomme, som vartegn for religionens forfald og menneskernes tiltagende dårskab og forfald.

  Kommentar by Black Watch — 24. marts 2019 @ 23:44

 17. Jeg fatter ikke hvor der er så stor virak omkring Muslimer. Send dem til Ærø. Der er efter troværdig forlydende ca. 3000 af indbyggerne der er helt vilde med dem. På Ærø kaldes de godt nok krammebamser. Så hvad er problemet ?

  Kommentar by John sch — 25. marts 2019 @ 00:05

 18. Øh, skal vi ikke bare sende fremmede tilbage til deres egne lande? Den store del af dem skulle aldrig have heft opholdstilladelse.

  Kommentar by Nielsen — 25. marts 2019 @ 00:14

 19. Jeg når heldigvis ikke selv at opleve det, men det gør mine børnebørn og måske også mine børn. Det er åbenlyst klart for en hver, at den udvikling med muslimske borgeres indvandring og deres enorme familieforøgelser dels via deres store formering og dels via talrige familiesammenføringer, ja så vil vi blive et delt samfund inden for en ganske overskuelig tid. Da muslimer – de fleste – ikke vil eller kan leve efter vestlige normer eller vil tage den vestlige kultur til sig, ja så kommer vi uvilkårligt til at leve adskilt. Dermed vil tilliden til hinanden og til vores fælles samfundsmodel smuldre og konflikterne vil tårne sig op. Disse konflikter vil langsomt udvikle sig og vil ende i en borgerkrig. En borgerkrig som vi vil se starte i storbyerne, hvor den muslimske koncentration vil blive massiv. En borgerkrig vil vi se opstartet som en kædereaktion på en sympatitilkendegivelse for andre muslimer som fører borgerkrig i andre europæiske storbyer. Der skal blot et enkelt angreb rettet imod nogle franske eller svenske muslimer, hvorefter hele den vestlige del af Europa vil antænde i muslimske hævnaktioner og i direkte krige imod myndighederne i de respektive lande. Det kommer og det vil ske inden for en overskuelig årrække. Mange efterretningstjenester i Europa ved det men befolkningerne holdes i uvidenhed. Politikerne ved det, men de fleste fornægter det og vil ikke se virkeligheden i øjnene.

  Frankrig, Sverige, Belgien og England vil blive de første som kommer til at mærke de lokale borgerkrige. Danmark vil blive ramt senere, men vi vil se spæde reaktioner i ghettoerne, hvor der vil blive skudt direkte imod politiet. Der findes i dag et stort våbenlager i de fleste ghettoer i Danmark og vi vil se disse lagre blive større og større i fremtiden.

  Vi når desværre ikke at stoppe denne udvikling. Befolkningerne i den vestlige del af Europa holdes i uvidenhed og fyldes med fake-news fra deres statsstøttede medier. Det vil komme som et chock for befolkningen i Danmark, når det går op for dem om 5-10 år, at den oprindelige etniske danske befolkning er ved at blive udskiftet af en fjendtlig muslimsk befolkning. Der vil vi se politikere fra de gamle partier, dem som i dag intet gør og intet tør, som vil medvirke til at handle og de vil stå ved håndvasken og erklære, at de tog fejl osv. osv. Vi vil da se dem tigge befolkningen om at undlade at tage loven i egen hånd, fordi der på dette tidspunkt vil være flere danske befolkningsgrupper som vil yde modstand imod den forrykte udvikling der sker i vores land. Vi vil se modstandsgrupper, men desværre også vanvittige mennesker som vil tage våben i hånd og begå forfærdelige forbrydelser imod den stigende muslimske befolkning, ligesom vi så det med den gale kristne mand i Chrischurch.

  Jeg frygter fremtiden for mine efterkommere i det vestlige Europa. Den østlige del af Europa vil være fremtiden for et fredeligt Europa. Så vil du fortsat sikre din familie en tryg og sikker fremtid, ja så skal du orientere dig imod de østlige lande i Europa.

  Kommentar by Erik Skifter — 25. marts 2019 @ 00:21

 20. Er der monstro een eller anden, der kan fortælle mig, hvordan man kan komme uden om “korrekturen” på JP.dk ?

  Kommentar by John sch — 25. marts 2019 @ 00:53

 21. Men det er stadigvæk interessant hvorfor de mener at vand ikke er vådt.
  “I think the subject which will be of most importance politically is mass psychology. Mass psychology is, scientifically speaking, not a very advanced study, and so far its professors have not been in universities: they have been advertisers, politicians, and, above all, dictators. This study is immensely useful to practical men, whether they wish to become rich or to acquire the government. It is, of course, as a science, founded upon individual psychology, but hitherto it has employed rule-of-thumb methods which were based upon a kind of intuitive common sense. Its importance has been enormously increased by the growth of modern methods of propaganda. Of these the most influential is what is called “education.” Religion plays a part, though a diminishing one; the press, the cinema, and the radio play an increasing part.
  What is essential in mass psychology is the art of persuasion. If you compare a speech of Hitler’s with a speech of (say) Edmund Burke, you will see what strides have been made in the art since the eighteenth century. What went wrong formerly was that people had read in books that man is a rational animal, and framed their arguments on this hypothesis. We now know that limelight and a brass band do more to persuade than can be done by the most elegant train of syllogisms. It may be hoped that in time anybody will be able to persuade anybody of anything if he can catch the patient young and is provided by the State with money and equipment.
  This subject will make great strides when it is taken up by scientists under a scientific dictatorship. Anaxagoras maintained that snow is black, but no one believed him. The social psychologists of the future will have a number of classes of school children on whom they will try different methods of producing an unshakable conviction that snow is black. Various results will soon be arrived at. First, that the influence of home is obstructive. Second, that not much can be done unless indoctrination begins before the age of ten. Third, that verses set to music and repeatedly intoned are very effective. Fourth, that the opinion that snow is white must be held to show a morbid taste for eccentricity. But I anticipate. It is for future scientists to make these maxims precise and discover exactly how much it costs per head to make children believe that snow is black, and how much less it would cost to make them believe it is dark gray.
  Although this science will be diligently studied, it will be rigidly confined to the governing class. The populace will not be allowed to know how its convictions were generated. When the technique has been perfected, every government that has been in charge of education for a generation will be able to control its subjects securely without the need of armies or policemen. As yet there is only one country which has succeeded in creating this politician’s paradise.”
  Bertrand Russell, The Impact of Science on Society, Chap. 2 General Effects of Scientific Technique, pp 63-65, (1953)

  Kommentar by Jake Sorensen — 25. marts 2019 @ 01:48

 22. ..Og til sidst vil hele bakteriesuppen dø i sit eget lort.. og sådan vil det også gå her. Rotter, fugle og insekter vil mutere og overleve- menneskerne er døde i deres eget lort.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. marts 2019 @ 03:42

 23. Kan vi ikke bekrige dem, kan vi overbefolke dem.
  Hvad med når de bliver danske statsborgere, falder de så ud af statistik og tæller som danskere!
  Ikke noget at sige til, at vi skal blive længere på arbejdsmarkedet.

  Kommentar by p — 25. marts 2019 @ 06:55

 24. Kun få danskere interesserede sig for Islam, da de første tyrkiske gæstearbejdere kom til Danmark. De var få i antal, og udgjorde derfor ikke den store trussel.
  Som rettroende muslimer er de selvfølgelig blevet en samlet del af de snart 1 million fremmede, og da det er mængden der gør det, ser de at tiden er inde til at lægge maksimal pres på Danmark.

  Plejehjemspladser hvor de kan snakke arabisk sammen, og blive betjent af arabiske kludedukker. De har været her i en menneskealder og gider heller ikke tilbringe deres sidste tid sammen med etnisk danske ældre.

  Jeg tror ikke det var meningen at løse et arbejdsmarkedsproblem ved at importere muslimer. De er i hvert fald den sværeste gruppe at få i arbejde. Nej, de er her fordi de kan se hvor let det er at snyde danske politikere til gratis bolig og sociale goder.

  Så længe det står på, formerer de sig som programmeret i deres DNA
  og venter tålmodig på at indlemme Danmark i Kalifat.

  Vi ville ikke stå i den ulykkelige situation hvis der kom 1mio fra Thailand eller Filipinerne. Det er venlige og arbejdsomme mennesker. Kan lære fremmedsprog på ingen tid, og tilpasse sig her, selv om klima og kultur er meget anderledes.

  Kommentar by k.m. — 25. marts 2019 @ 07:48

 25. Der vil aldrig blive enighed om, hvornår danskerne kommer i mindretal i deres eget land og slet ikke, hvornår der kommer muslimsk flertal.
  Venstrefløjen og deres allierede samfundsforskere på universiteterne samt DR og TV2, vil fortsætte med at kaste folk blår i øjnene.

  Masseindvandringen af muslimer og andre uintegrerbare fra ulande er venstrefløjens projekt, der skal sikre socialistisk flertal i al evighed. Fordi masseindvandringen sender langt de fleste indvandrere på livslang offentlig forsørgelse, hvilket vil betyde at de stemmer socialistisk for at få maksimal offentlig støtte. Allerede i dag kæmper venstrefløjen for højest mulig offentlig støtte til indvandrere. De er socialisternes fremtidige trofaste vælgere.

  Befolkningsudskiftningen er blevet det primære politiske tema i næsten alle vestlige lande. Venstrefløjen støtter den, mens højrefløjen er imod.

  For eksempel er den amerikanske præsident Donald Trump imod masseindvandringen bl.a vil han stoppe karavanen fra Honduras, Guatemala og El Salvador, der illegalt vil indvandre til USA. Derfor vil han sikre grænsen til Mexico med et sikkert hegn/mur.

  Det Demokratiske Parti ønsker ikke denne illegale indvandring stoppet effektivt, fordi det er deres fremtidige vælgere. De skal sikre dem vælgerflertal og præsidentposten fremover. Hvis den illegale indvandring til USA ikke stoppes, vil en Republikaner aldrig igen kunne blive USA’s præsident.

  Den samme udvikling er igang i andre vestlige, der ikke har villet stoppe masseindvandringen af muslimer og andre uintegrerbare fra ulandene. Her forsvinder landene, som vi kender dem og bliver en slags ‘New Lebanons’.

  Kommentar by A-mad — 25. marts 2019 @ 08:41

 26. Enig i at det ikke ser godt ud.. Fremtiden kommer ikke til at ligne fortiden. Måske en opdeling af landet bliver en realitet..

  Kommentar by Morten — 25. marts 2019 @ 08:50

 27. Socialister forstår ikke, at der i fremtiden ikke er arbejdsduelige danskere til at forsørge en befolkning af dovne, voldelige, religiøse tosser.

  Historien viser at socialister og muslimer ikke kan opbygge et velfungerende land.

  Kommentar by k.m. — 25. marts 2019 @ 09:25

 28. Lad bare 12årige piger gå i demonstration for klimaet. Det skal nok hjælpe.
  De får fandme et uhyggelig liv, fordi rød/radikale forældre og pædagoger har frataget dem evnen og mulighed for at tænke selv.

  Kommentar by k.m. — 25. marts 2019 @ 09:28

 29. # 15 kl. 23.39….Ja, staten og DI, dansk industri og en del virksomheder ignorerer DEN SOCIALE OG MENNESKELIGE KATASTROFE som indvandringen er for danskerne. Men det har nok aldrig været tanken at udfylde noget tomrum eller at afbøde andre negative konsekvenser af den kommunistiske familiepolitik. Hvad mange ikke forstår er at ignoranterne er ligeglade med fædrelandet, og at de rødradikale er så fanatiske og skruppelløse KOMMUNISTER, at de konstant arbejder på at nedbryde, undergrave og ødelægge samfundet, ud fra den gamle doktrin om at når først samfundet er smadret og ligger i ruiner, kan det genopbygges og blive til et mønstersamfund, et jordisk kommunist-paradis.

  En del af deres perverse plan er at ødelægge splitte familierne, familieværdierne, familiemønstret, familietraditionerne. Når familierne er gjort svage og splittede, når husmødrene er drevet hjemmefra, når børn er aflivet inden de nåede at se dagens lys eller er anbragt på institutioner i årevis, når antallet af skilsmisser er i aldrig før sete rekordhøjder, når mændene er gjort retsløse og børnene faderløse (eller er blevet tvangsfjernet), når de to køn er blevet til 25 køn og når ægteskaberne er blevet så “rummelige” at man kan blive gift på kryds og tværs, mænd med mænd, kvinder med kvinder, eneboere med sin bil, sin traktor, sin hund eller kat, når pædofile kan adoptere deres egne værgeløse småbørn, når splittede og psykisk nedbrudte familier er det normale …. først da er de rødradikale tilfredse.

  Det lyder vanvittigt og det ER vanvittigt. Men ikke desto mindre er det hvad man har gennemført i BIG-MOTHER-STATEN Sverige, hvor kønnet er udråbt til en “social konstruktion”, hvor alt er gennemsyret af løgn og fortielse, kommunisme og feminisme, hvor mændene nedgøres eller feminiseres, og hvor de gamle partier har indledt et racerløb for at komme først i mål med at afskaffe og udslette den svenske velfærd, kultur, fred og sikkerhed. Og nu arbejder V, K, R, S og SF osv. på at det samme skal ske her hos os. (Marokko-traktaten)

  Verdenshistorien viser at kommunismen er en ideologi som altid og hver gang ender med at ødelægge samfundet indefra. Det er en ideologi som har millioner og atter millioner af mord og andre forbrydelser på “samvittigheden”. Det er egentlig utroligt at nogen stadig er så uvidende, forvirrede eller naive, at de tror at kommunismen er vejen til noget godt.

  De radikale og rødsocialistiske betonhoveder er ikke rigtig kloge eller bindegale. Dertil kommer at de er korrupte. Hovedårsagen til at masseindvandringen er så populær i visse kredse, er nok korruption kombineret med pladderhumanisme.

  (Kortsynede er de røde også. I Iran blev de tortureret og henrettet i tusindvis da først islamisterne var kommet til magten)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. marts 2019 @ 09:39

 30. Hvis man ikke tror på at det er rigtigt hvad jeg skriver ovenfor, bør man se de film hos you tube som dokumenterer at der er noget helt galt med EUs, frau Merkels og diverse partiers og mediers politik. Se “Kalergi planen”, “Marrakech pagten”, “Merkels migrant crisis, one year on”, se black pigeon om Europas mulige undergang, se Snaphanen og “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. marts 2019 @ 09:50

 31. Et aspekt er også hvad sker der den dag pengene reelt er brugt op, og der ikke er midler nok til at betale for alle overførselsindkomsterne?
  Manglende penge vil jo blive et problem på et eller andet tidspunkt inden danskerne bliver i mindretal, og det vil naturligvis føre til ”uoverensstemmelser”.

  Den gavmildhed som alle politikerne udviser i denne tid før valget, med store projekter og penge til alt, forekommer som panikhandlinger, som jo også skal betales. Og vokser de betalendes antal i fremtiden ikke i forhold til befolkningstilvæksten, så vil det selvfølgelig give problemer.

  Bliver det alle de u-arbejdende der skal bo på Lars Løkkes “nye ø” med de planlagte 35.000 beboere? Eller er ”Lars Løkkes Ø” snarere en gigant-ghetto der er ved at blive skabt?
  Hvor i alverden forestiller man sig at alle disse mennesker skal arbejde i hovedstaden? Industrien skriger ganske vist på arbejdskraft, men forestiller man sig virkelig at 35.000 nye borgere i det inderste København vil kunne afhjælpe det?
  Satser man på at disse nye skal leve af at “klippe hinanden”, og vil de nøjes med det?
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/loekke-afsloerer-gigaprojekt-der-skal-bygges-en-ny-oe-i-koebenhavn-med-plads-til

  Kommentar by Henning Jensen — 25. marts 2019 @ 09:55

 32. Tilføjelse til 5 kl. 22.17: En film “Både migranterne og befolkningen har fået nok” viser et Libanon i opløsning. Konstante konflikter har kostet næsten en halv million dræbte, og over en million sårede, lemlæstede, hjemløse og syge.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. marts 2019 @ 10:00

 33. I Venezuela bruger de kaffebønner som møntfod.

  Landet er brudt fuldstændig sammen, og “vores udsendte” reporter forsøger febrilsk at finde en grimasse der kan passe.

  Kommentar by k.m. — 25. marts 2019 @ 10:01

 34. IKKE OM 25 ÅR, ikke om 5O år, men indenfor de næste 7O-1OO år. Hvad er det dog for noget at skrive? Som om den store krise først indtræffer om 7O-1OO år. Krisen er her allerede, den er allerede i gang med at ødelægge tusinder af danskeres liv, katastrofen vil være ustoppelig om et par år. Dette valg er antagelig sidste chance for at redde Danmark, i betragtning af at Marokko-traktaten kræver både statscensur og en voldsom acceleration af indvandringen. PHs spådomme/gætterier om hvad der vil ske om 7O-1OO år kan vi ikke bruge til ret meget.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. marts 2019 @ 10:23

 35. Den rigtige…

  “Befolkningsfremskrivning
  I 1960 var Danmarks befolkningstal 4.580.708. Antallet er i dag 5.768.712. Væksten ser ud til hovedsageligt at skyldes indvandring.

  I 2016 foretog Danmarks Statistik en fremskrivning, ifølge hvilken, landet i 2060 vil have 507.000 “ikke-vestlige” indvandrere og 342.000 “ikke-vestlige efterkommere“.

  “Efterkommere” omfatter dog kun den første generation efter den person, der indvandrede til Danmark. De officielle tal er derfor ikke retvisende.

  I 1989 udgav den private organisation “Den Danske Forening” en alternativ fremskrivning i en særudgave af foreningens tidsskrift Danskeren (september 1989, s. 3, ikke tilgængelig på nettet). Artiklen blev udgivet anonymt (hvilket viser graden af politisk korrekthed og påkrævne selvcensur i Danmark selv dengang), og den forudså, at indvandringen ville forblive relativt statisk – uanset forudsigeligt utilstrækkelige forsøg på at stramme lovgivningen. Forudsigelsen har hidtil vist sig at være stort set korrekt.

  Artiklen forudsagde omkring 1,1 million indvandrere omkring år 2020, hvilket er i overensstemmelse med, hvad der kan ses i aktuelle statistikker, hvis man medregner 3. generation af nytilkomne såvel som det sandsynlige antal af uregistrerede udlændinge.

  Hvis befolkningsstatistikkerne fortsætter med at følge dette mønster, vil etniske danskere – hvis fødselsrate er langt lavere end ikke-vestlige indvandreres rate – komme i mindretal omkring år 2065. Det vil med stor sandsynlighed ske, da indvandrere defineret som “flygtninge” fortsætter med at komme ind i landet, mens andre, såsom familiesammenførte og “tilvandrere” sjældent kan tilbagesendes til deres oprindelsesland.”

  Af professor jur.dr. Ole Hasselbalch – Oprindeligt udgivet af Gatestone Institute. Her citeret 23. marts 2019 i 24NYT

  Kommentar by A-mad — 25. marts 2019 @ 10:24

 36. Har nu læst Poul Højlunds kronik i sin helhed i JP, og må indrømme at det er en fornuftig kronik. Og det er fint at JP har tilladt at den blev trykt. Bortset fra det med teorien om 7O til 1OO år, som ligesom tager opmærksomheden væk fra at vi allerede i dag står i en meget farlig og livstruende krise, så er det en udmærket artikel som forhåbentlig vil blive læst af mange vælgere. Artiklen forklarer ihvertfald at indvandringen er en trussel mod liv og velfærd m.m.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. marts 2019 @ 14:14

 37. PS: For de danskere som allerede er blevet overfaldet, har fået en søn eller datter myrdet eller lemlæstet, har oplevet et hjemmerøveri, er blevet sat bagerst i boligkøen, er blevet diskrimineret mht. pension, job, dagpenge eller lægehjælp/hospitalsplads, må det være træls at læse om at engang i 2O65 spidser situationen til. Udskiftningen og “udrensningen” (udryddelsen) af danskerne har de gamle partier jo forlængst sat i gang. Situationen her og nu er yderst alvorlig. Stor-katastrofen er under hastig udvikling.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. marts 2019 @ 14:24

 38. I 2003 kørte jeg jordemodervagten hjem efter hun havde været på arbejde hele natten. Hun sagde, at hun havde leveret en dansker, hvilket var mere undtagelsen end reglen.
  16 år siden. Og i dag?

  Kommentar by Iznogut — 25. marts 2019 @ 16:48

 39. Enig ALEXANDER BEAUMONT 14:14. Poul Højlunds tal i kronikken er forkerte fordi de er baseret på Danmarks Statistik fremskrivninger, hvor “Efterkommere” kun omfatter den første generation efter den person, der indvandrede til Danmark.

  De ‘officielle’ tal, som Poul Højlund bruger er derfor ikke retvisende (som professor jur.dr. Ole Hasselbalch redegør i sin artikel oprindeligt udgivet af Gatestone Institute og citeret 23. marts 2019 i 24NYT citeret ovenfor i A-mad 10:24:

  Hvis befolkningsudviklingen fortsætter med det nuværende mønster, vil etniske danskere komme i mindretal omkring år 2065.

  Inden befolkningsudviklingen når så vidt, vil der nok opstå nogle problemer med danske modstandere af befolkningsudskiftningen og måske endog borgerkrigslignende episoder. Det er imidlertid svært at forudse hvornår.

  Kommentar by A-mad — 25. marts 2019 @ 16:57

 40. Vi har i årtier kunnet tørre os rektalt med alt der kommer fra Dansk Stalinik….sorry Statistik. Alt der påviser den negative virkning af 40 års fatal indvandringspolitik fordrejes og forfalskes glad og gerne. Alle beregninger og overslag på hvornår vi når “break even” er pure guesswork.
  Ingen véd det med sikkerhed.
  Gætter på, vi for længst har rundet det tocifrede ukrudt, der er føget over hegnet, eller fremavlet her i landet.
  De tal vi præcenteres for er renset for ALT man i en håndevending kan holde uden for.
  F.eks ALLE det djævleyngel, der er blevet fremdrevet hér i landet.
  Der er jo danskere, ikk’?!
  Det sker lige pludselig. Som en tyv om natten.
  Husker stafig den radigale pjalt, har fortrængt hvilken. Der i start 00’erne ynkeligt chokeret og overrasket udbrød:
  “Gud jow, vi ER sørme blevet et mutietnisk samfund. Dét havde jeg aldrig troet ville ske”.
  Flot ondskabsfulde retardo. Og tak for lort.
  Nu har du jo heller ikke brugt alle dine vågne timer på, at udskamme alle dem, der var af den modsatte overbevisning. Og tilmed tillod sig den uforskammethed, at påpege det over for dig. Moron.
  Oooh proud land of “The Emperors New Clothes”.

  Kommentar by Knights Templar — 25. marts 2019 @ 17:30

 41. # 18 Nielsen.

  Det ville være den mest ønskværdige løsning, men desværre vil venstrefløjen kæmpe med næb og klør, både på ærlig og ikke mindst uærlig vis, for at forhindre den løsning.

  Derfor er det “borgerkrig” der bliver løsningen, men det gode ved den løsning er at til den tid vil kun meget få Danskere være i tvivl om hvilken side de skal kæmpe!

  Det vil koste langt flere døde og langt flere unødige lidelser på begge sider men det er konsekvensen af venstrefløjens stupide indstilling til islamisk indvandring.

  Kommentar by Santor — 25. marts 2019 @ 18:22

 42. Selv her i Udkantsdanmark på det ellers så skønne Sydsjælland vrimler det overalt med shariauniformerede fødemaskiner og deres indavlede kneppeaffald.

  Så hører man de røde svin; “Jeg betaler min skat med glæde.”

  BULLSHIT!

  Kommentar by Revisoren — 25. marts 2019 @ 18:26

 43. “Det er Danmarks statsborgere, der er folket.”

  Staten er IKKE lige med folket.

  “Statsborger” er IKKE lig med “Dansker”.

  Kommentar by HN3 — 25. marts 2019 @ 19:18

 44. Meget er allerede skrevet, så jeg vil blot gentage et uddrag fra en af mine tidligere kommentarer:

  Hvis udviklingen skal stoppes og vi ikke mere vil lade os pisse på, så tror jeg, at vi skal SAMLE OS. Vi har til næste valg “kun” NB at stemme på, men det er nødvendigt, at SAMTLIGE iSlamkritiske partier/organisationer/… går sammen, for at vi får alle med. Mangt en menig borger, på tværs af partier, er imod iSlamiseringen af vort land, en pga. mange forskellige faktorer forbliver de ved de gamle partier og har derfor brug for en bredere referenceramme at stemme efter.
  Igennem en sådan bred iSalm-modstands-samling/anden betegnelse, vil vi langt bedre kunne gøre MSM-bedøvede-borgere det klart, at uanset hvad man måtte have, af ønsker til sit private behov for brug af samfundsnyttige indretninger (skoler, sygehuse, …) eller privat forsikringer, så står e´n ting klart:
  Både den venstreorienterede (ideologiske?) styring af samfundet OG iSlams ideologiske nærværelse SKAL STOPPES FØRST, for ellers er både samfundsnyttige og private initiativer tabt på gulvet på forhånd.
  Når så dette vanvid er stoppet totalt, kan vi så begynde, at se på, HV-ordene om vor fremtidige samfundsindretning.
  Jeg mener, at vi drevne iSlammodstandere, bl.a. her på UP, har en stor forpligtelse til at gå foran i overordnede tanker og handling og så andre steder henvise til de fore/medier som har fortrolighed til i det “almene” oplysningsarbejde, hvis vi fremover vil være fri for, at blive pisset på, som KM så præcis dokumenterer det i blogoplægget her.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. marts 2019 @ 22:20

 45. DF har tjent som en sovepude for os nationalsindede.

  Det skal vi huske, og tage med os som dyre lærepenge, NB og Stram Kurs må aldrig blive det samme. Vores politikere skal holdes til ilden, og kan de ikke det, så skal de kasseres!

  Kommentar by Polka — 25. marts 2019 @ 22:40

 46. JFK21 har et udmærket forslag at politikere der lyver ikke kan fortsætte som politikere.

  Kommentar by Nielsen — 26. marts 2019 @ 05:22

 47. Piphans skrev. “Og det handler kort og godt om, at dem som vi har importeret i hundredtusindvis af er uforenelige med dansk mentalitet …”

  Ok, så du ville ikke have noget imod at danskerne blive udskiftet med fremmede, som ER forenelige med dansk mentalitet …hmmm …

  Kommentar by HN3 — 28. marts 2019 @ 02:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper