29. marts 2019

Helle Degn (S): Vi var enige om ikke at debattere udlændinge – “… det kunne kun fodre ekstremer.”

Det er længe siden jeg sidst har hørt ‘Huxi og det Gode Gamle Folketing’ i fuld længde, for jeg får lynhurtigt en overdosis. Herunder en kort, men meget typisk ordveksling fra seneste udgave.

Niels Ahlmann-Ohlsen (K): … Dansk Folkeparti kan jo risikere at blive halveret.

Bjørn Elmqvist (R): Det har altså også meget med mediedækningen at gøre. Hvilke emner man vælger at kaste sig over. Der er i disse år en voldsom opprioritering, synes jeg. Og har været det på udlændingespørgsmålet.

Helle Degn (S): Jeg synes. Da vi sad, der var vi enige om, at noget så følsomt som de her områder med minoriteter og flygtninge, indvandrere og så videre.

Niels Ahlmann-Ohlsen (K): – det holdt vi os fra.

Helle Degn: – det holdt vi os fra. Det spillede vi ikke op til i valgkampe, for det kunne kun fodre ekstremer.

Niels Ahlmann-Ohlsen: – Præcis.

Helle Degn: – så det var vi enige om. Og den politiske ledelse var vi enige om. At det gjorde vi ikke overfor hinanden. At vi ikke spillede hinanden ud på de der områder, fordi det var for farligt. Og problemet er bare, at med Dansk Folkeparti som voksede og voksede, og kun levede af den forargelse og den foragt og den populisme. …

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99884/trackback

37 Comments »

 1. Ja, det var jo sådan de fjolser gennemførte den værste ulykke i mange generationer hen over hovedet på demokratiet. De skulle retsforfølges allesammen

  Kommentar by BB — 29. marts 2019 @ 04:32

 2. Huxi bach har også fået et talkshow på DR2 der har afløst jonathan spang’s ditto. Det er fuldstændigt samme koncept som jonathans show, at lave satire over ugen der er gået, men han var åbenbart lidt for objektiv til DDR’s ledelse så de skiftede ham ud med huxi og håbede ingen kunne se forskel!

  Det er tåkrummende elendigt, men han har flere gange lovet en hel særudgave om islam, så det er måske værd at holde øje med. Især fordi jeg tror de vil bruge det til at kritisere DF og nye borgerlige mere end islam, men det får vi vel at se.

  Kommentar by Per — 29. marts 2019 @ 05:22

 3. Må være underligt for de troende i “vort dejlige parti”, Socialdemokratiet, ifgl. Nyrup Rasmussen, at få at vide, at dets ledere fuldt vidende har smadret deres såkaldte “velfærdsstat”!
  Og at man fortsætter med at omskabe Danmark til et land stadigt fattigere og fattigere, med race- og religionsspændiger, hvor alt først og fremmest går udover partiets kernevælgere, den såkaldte “arbejderklasse”, på alle områder – boliger, understøttelse, skoler, ældreforsorg osv.

  Kommentar by T. Snorrason — 29. marts 2019 @ 05:30

 4. Ekstremer, Helle Degn?

  Hvad med jer, og jeres “indsats” som enten vil forandre dette land for altid eller kaste det ud i en borgerkrig på et tidspunkt?

  Hvad er i så, Helle Degn?

  Kommentar by Karsten Lund — 29. marts 2019 @ 05:54

 5. Lad mig nu se…
  Udskiftning af oprindelig lokalbefolkning: Godt
  At tale imod befolkningsudskiftning: Ekstremt
  Got it!

  Kommentar by Lider af danskhed — 29. marts 2019 @ 07:06

 6. Og de mennesker kalder sig demokrater?!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 29. marts 2019 @ 07:16

 7. Som en humouristisk læserbrevs skribent, som jeg desværre ikke husker navnet på, engang skrev i JP:

  “Videnskaben har nu opfundet ny en superkort tidsenhed, mange titusind gange kortere end et nanonosekund: En Elmquist. Defineret som tiden fra Bjørn Elmquist viser sig på tv-skærmen til pegefingeren rammer afbryderen på remoten!”

  Vi lader den stå et øjeblik…

  Kommentar by A-mad — 29. marts 2019 @ 07:35

 8. KOMMUNISTER, BØSSER, PLADDERHUMANISTER og radikale feminist-fantaster har overtaget både de borgerlige og de socialistiske partier. Politikerne er holdt op med at være loyale overfor deres eget folk og land. Tværtimod stikker de knive i ryggen og maven på deres egne vælgere og landsmænd i form af alle mulige former for nederdrægtig, forræderisk, tyrannisk og asocial politik.

  Helle Degn synes at det er for farligt at TALE om virkeligheden og de omkostninger der er ved masseindvandring af afrikanere og arabere. Men den livsfarlige kriminalitet som er mangedoblet, den fare og de uhyggelige fremtidsudsigter man har påført danskerne, har Helle Degn fra S det godt med. Bare der ikke bliver talt om det. Og de to radikale Elmqvist og Ahlmann-Olsen er af samme slags.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. marts 2019 @ 07:45

 9. Jamen stik da hovedet i busken kjære Sosser. Stik den så ud igen og råb lidt frem og tilbage om fremmedhad, mangfoldighed, integration og en masse andre tomme klicheer. Og efter valget kan i så indrømme at en masse af de kopi idealer i tog fra DF, desværre kan gennemføres fordi i af en eller anden uransagelig årsag føler i er nødt til at samarbejde i regering med De Radikale, som befinder sig et sted ude i universet med Deres luftige idealer. (Holder nok ferie -pause fra skriverierne). Støt SIAD. God fredag og weekend (og fremover) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. marts 2019 @ 07:46

 10. I JP: “Løkke: Global opvarmning er vores største problem. Både statsministeren og hans udfordrer, Mette Frederiksen, ser klima som det vigtigste, de skal løse.”

  “…det vigtigste, de skal løse.”?? Er Danmarks største partier blevet komplet vanvittige. Prøv at læs sætningen igen. De må være vanvittige.

  Men det, som de reelt kan gøre noget ved, og som de må vide er vigtigt, det vil de etablerede politikere tysse bort og udskamme. Eller som Helle Degn siger det: – det holdt vi os fra. Det spillede vi ikke op til i valgkampe, for det kunne kun fodre ekstremer. Med klovnen Niels Ahlmann-Ohlsens fulde støtte: – Præcis

  Det er til at græde over.

  Kommentar by traveler — 29. marts 2019 @ 08:00

 11. Jamen, hva’ er’et nu de socialdemokratiske vanevælgere plejer at sige? Nå jo: Vi skylder Socialdemokratiet velfærdssamfundet …

  Vi skylder Helle T. Schmidt og Corydon velfærdssamfundet? Vi skylder snarere Socialdemokratiet Det Multikulturelle Samfund. At der var en konspiration i den politiske elite, husker enhver, der levede dengang. Det er der endnu, og den handler fortsat om det virkelige mål, til hvilket multikulti kun er midlet, nemlig Det Nye Europa, den europæiske regnbuerepublik.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. marts 2019 @ 08:03

 12. HELLE DEGN taler om at fodre ekstremer. Men hun er jo selv ekstremist. For hvis det ikke er ekstremt at ville udskifte et lands befolkning – at ville ruinere et lands kultur, velfærd og sikkerhed – at ville udskifte civilisation og fred med kriminalitet, barbari, terror-trusler og elendighed, hvad er det så? Helle Degn er en lusket idiot forklædt som politiker.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. marts 2019 @ 08:03

 13. Uffe Ellemann Jensen har også fortalt, at han som formand for Venstre brugte sin autoritet til at forhindre en debat om indvandringen, for “det bliver let så grimt”.

  Nu blev det i stedet så kønt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. marts 2019 @ 08:04

 14. Statsmedisterens og Mette Frederiksens tåbelige pølsesnak om klimaet og co2, er kun for at bortlede opmærksomheden fra deres partiers katastrofale politik mht. uhæmmet masseindvandring, mangedoblet kriminalitet, Marokko-pagt planer om censur og endnu mere afrikanisering, samt endnu flere forringelser af alt med velfærd og sundhed osv. Begge er fuldstændig utroværdige.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. marts 2019 @ 08:17

 15. På en eller anden måde skulle det kunne glæde ens gamle hjerte, at møgsoen helle degn indrømmer, at man bevidst har udeladt omtale af barbarernes indmarch, men alligevel ladet det ske og ligefrem fremmet denne invasion.
  Denne overfladige glæde kan jeg dog ikke føle, idet vreden og hidsigheden over alle de udskamninger jeg igennem årtier har været udsat for, når jeg har antydet, at vi har været udsat for svindel og bedrag fra de satans politikeres side, så langt overtrumfer en smule glæde over at have fået ret.
  Ligeså bliver jeg også så forbandet, når afdankede politikere må indrømme, at de i årtier har taget fejl af ting, som vi andre har råbt op og advaret om.
  Føj for satan hvor er jeg fortvivlet og desperat.
  Hvor længe kan man blive ved med at pisse på og tirre en befolkning uden konsekvenser?

  Kommentar by Knud Madsen — 29. marts 2019 @ 08:53

 16. De tre gamle stalinister kunne hurtigt blive enige om, hvad “vi” ikke skulle “tale om”.

  Kommentar by Bastardo — 29. marts 2019 @ 09:36

 17. Huxi’s radioprogram har voldsom politisk slagside (som de fleste andre programmer på 24Syv). Han inviterer 3 gamle MF’ere ind, hvoraf de 2 altid repræsenterer venstrefløjen og den 3die som regel er en af journalisternes yndlinglingsborgerlige, dvs. de falske borgerlige, der snarere er Radikale (der har været enkelte undtagelser, som Frank Dahlgaard og salig Mogens Camre). Og så Huxi selv, der ikke ligefrem er til højre. Mindre skarpsindige lyttere vil få et forkert billede af “sandheden”.

  Men nu får vi måske, og forhåbentlig, en “borgerlig” kanal der er mere objektiv , takket være det nye medieforlig. 24Syv har fået som fortjent.

  Kommentar by JC — 29. marts 2019 @ 10:28

 18. Hvorfor nægter Helle Dreng, at forholde sig til ødelæggelserne af sin egen landsskadelige politik.
  De personer, nægter at vedkende sig deres ansvar.
  Helle er bisk – hun er bisk – hun er lesbisk!
  Hvorfor har den slags LBTG’er så stort et death wish?
  Hun ender jo med, at blive stenet, hvis vi bare lade være med at tale om og adressere elefanten i rummet, der bare spiser sig større og større.
  Helledreng, Lalmann, Snotquist og Bach. Vi gider Jer ikke.
  Flet!!

  Kommentar by Knights Templar — 29. marts 2019 @ 10:29

 19. Helle Degn og Niels Ahlmann-Ohlsen bekræfter blot det som vi alle andre godt har vidst. Desværre lykkedes det også disse gamle partier at lukke helt af for medierne og via deres pamper statsstøtte til de mange prostituerede medier helt at dreje temaerne for de mange forgående valg i den retning de ansvarsløse gamle partier ønskede.

  Det er skrækkeligt at Helle Degn og Niels Ahlmann-Ohlsen bekræfter det, at de sammen med hele venstrefløjen og de borgerlige partier har manipuleret med demokratiet på så grov vis.

  Der er tydeligt grundlag for en retslig forfølgelse i de gamle partier og deres ansvarlige medlemmer. Fordi man bevidst har holdt befolkningen i uvidenhed med det formål, at ødelægge sammenhængskraften i vores land. Det er groft og kriminelt.

  Sverige har lidt under det samme og der står det endnu mere galt til end som her i Danmark. Der har man ikke haft så modige mennesker, som vi har haft i Søren Krarup, Ole Hasselbal og Lars Hedegård m.fl. De har om nogen kæmpet for at sætte en dagsorden for hvor galt det vil blive om den uhæmmede muslimske indvandring til vores land. De har også fået tæsk og udstillet i offentligheden som det værste afskum, racister m.m. af Helle Degn og hendes mange partikammerater og den prostituerede presse.

  Historien vil i 2050 fordømme Socialdemokratiet og hele venstrefløjen + Venstre, Konservative m.fl. i den borgerlige lejr, for at de lod alt dette ske uhæmmet og uden at gribe ind. Vi vil på daværende tidspunkt være tæt på at ikke vestlige indvandrere vil være i flertal i Danmark – og med en overvejende muslimsk andel. I 2065 vil det ske endeligt, men omkring 2050, altså om blot ca. 30 år vil vi opleve kaos, komflikter og raceuroligheder i en så voldsom grad, at også Danmark vil være i en konstant undtagelsestilstand med høj risiko for lokale borgerkrige i storbyerne. Der vil vi se tilbage og huske, at Helle Degn og alle hendes kammerater var årsagen til denne splittelse af vores ellers fredelige land.

  Det er dybt rystende at man bevidst vil holde en befolkning i uvidenhed og udsætte dem for alle disse kommende rædsler, kaos og krige.

  Kommentar by Erik Skifter — 29. marts 2019 @ 10:33

 20. Indvandringspolitiken er en varm kartoffel for politikerne. Derfor gør de alt for at feje emnet ned under gulvtæppet, og så håber de at befolkningens opmærksomhed afledes. Forståeligt nok. de kunne jo pådrage sig vælgernes vrede hvis sandheden går op for flertallet. Så hellere tale om trivielle småproblemer eller at appelere til folks egocentrisme ved at tale om sygdom og sundhed, som altid fanger vælgernes opmærksomhed.

  Kommentar by JC — 29. marts 2019 @ 10:36

 21. Nu på deres gamle dage indrømmer de jo blot hvad vi andre altid har vidst: At disse uansvarlige politikere gjorde alt for at holde vælgerne nede i uvidenhed. Kun de klogeste kendte sandheden om indvandringen og dens konsekvenser. Men de blev udskammede og forhindret i at komme til orde.

  I år 2050 er det slut med demokratiet i Danmark, også det teaterdemokrati vi har idag. Når antallet af kulturfremmede nærmer sig 50 %, vil det nuværende system ikke kunne opretholdes. Fordi velfærdstaten er brudt sammen pga. pengemangel, fordi skaffedyrene ikke vil finde sig i at være underlagt en uintegreret underklasse, fordi kriminelle bander vil styre landet med mindre der eksisterer en stærk politistat, og fordi den nye og talstærke underklasse ikke har demokratiske traditioner.

  Kommentar by JC — 29. marts 2019 @ 10:52

 22. > 11: “Vi skylder Socialdemokratiet velfærdssamfundet (siger de selv)”. Det er den største vrangforetilling de gør sig skyldig i. Velfærdssamfundet var kommet under alle omstændigheder. Det baserer sig nemlig på den gode økonomi, som skyldes den tekniske udvikling og de dygtige folk i industri og landbrug. I et overflodssamfund vil de svageste også få det godt. Men nu sætter selvsamme Socialdemokrati velfærdssamfundet overstyr ved at invitere hele verden med til festen ved samfundets bord.

  Kommentar by JC — 29. marts 2019 @ 11:06

 23. Helle Degn, var det ikke hende der var bistandsminister og som en anden dronning lod sig hylde i Burkina Faso? Hun kom med en masse rare, af andres, penge. En klassisk socialistisk manøvre. Rend mig et vist sted, nå men danskerne ønsker helt tydeligt at lade sig narre.
  Ej heller jeg stoler på Mette Frederiksen´s forsikring om at nu skal galskaben stoppes, jeg tænker på kulturberigelsen hhv. den berigelse disse hertil kommende berigere, beriges med, alt imens sundhedsvæsenet, ældreomsorgen, psykiatrien osv. osv. sakker bagud.
  Alle politikere lover og lover op til et valg, men efterfølgende er alt som det plejer. Nu skal Finanstilsynet og andre tilsyn, SKAT mv. styrkes, reglerne skal skærpes. Lur mig om ikke vi sagesløse borgere endnu engang vil opleve at der reelt ingenting sker.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 29. marts 2019 @ 11:14

 24. Helle Degn, der engang blev kaldt “Afrikas dronning”. Som udviklingsminister rejste hun rundt i Afrika, og lod sig hylde af befolkningen og deres korrupte depoter, fordi hun havde pengeposen med og strøede om sig med en mild regn af almisser betalt af danske skatteydere. Pengene fordampede hurtigt uden at give andre resultater end en forøget befolkningstilvækst. Hun var Danmark en dyr dame.

  Kommentar by JC — 29. marts 2019 @ 11:26

 25. Klassisk fortrængning. Helle Degn indrømmer det ovenikøbet uden blusel og skam.

  Nederdrægtige politikere der for længst skulle være stillet for en dommer!

  Kommentar by Santor — 29. marts 2019 @ 11:30

 26. BREAKING: Muhamedaner haderen Rasmus Paludan tiltalt for at sige sandheden om alle beskidte PERKER SVIN OG NIGGERE I DANMARK

  Det sker efter forhånende udtalelser om sorte på YouTube.

  Rasmus Paludan, stifter af Partiet Stram Kurs, er blevet tiltalt med krav om fængsel for forhånende udtalelser om sorte på YouTube.

  Han nægter sig skyldig, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. marts 2019 @ 11:45

 27. Er det at fodre ekstremister, at en dansker går tur på gaden med sin søn?

  Kommentar by k.m. — 29. marts 2019 @ 11:46

 28. Stifteren af partiet Stram Kurs nægter sig skyldig. Han mener at have udtalt sig nøgternt som led i analyse.

  Advokat Rasmus Paludan bør idømmes en fængselsstraf for ytringer delt på YouTube. Det mener anklagemyndigheden, som har rejst tiltale mod Paludan.

  Paludan – stifter af partiet Stram Kurs – er anklaget for i en video på sit partis youtubekanal at have udtalt sig forhånende eller nedværdigende om sorte i Sydafrika.

  Blandt andet har Paludan i videoen sagt:

  – Når man som Bwalya Sørensen og som de fleste negere i Sydafrika ikke er begavede nok til at kunne se, hvordan tingene rent faktisk forholder sig, så er det meget nemmere kun at se i sort/hvid, og som sagt give skylden til de hvide, står der i sagens anklageskrift.

  Den omtalte kvinde, Bwalya Sørensen, er del af gruppen Black Lives Matter Denmark.

  Ud over den nævnte passage taler Paludan i videoen også om IQ70-personer – altså personer med en lav intelligenskvotient i grænseområdet til mental retardering.

  Rasmus Paludan nægter sig skyldig i anklagen mod ham.

  – Det er del af en analyse af de politiske forhold i Sydafrika. Så har jeg udtalt, at IQ70-befolkningsgrupper ikke styre deres egne lande, siger Rasmus Paludan

  – I et hvert land – også i Danmark – gælder det, at IQ70-befolkningsgruppen kan ikke styre landet. Og da jeg bare har udtalt, at en IQ70-befolkningsgruppe ikke kan styre et land, så har jeg hverken forhånet eller fornedret nogen som helst, siger han, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. marts 2019 @ 11:50

 29. Er det her “tyrkeren” som Uriasposten skrev om for et par dage siden?
  https://ekstrabladet.dk/ritzau_new/27-aarig-anholdt-bombetrussel-mod-hovedbanegaarden/7575451

  Kommentar by k.m. — 29. marts 2019 @ 12:14

 30. Kommentar by k.m. — 29. marts 2019 @ 12:14:

  Ja, det den er den pågældende muhamedaner.

  Har du set, at Rasmus Paludan er tiltalt for netop at sige højt al sandhed om niggere og perkere?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. marts 2019 @ 12:17

 31. ENIG MED ERIK SKIFTER og JC om det hele, bortset fra årstallene som er baseret på nogle ret teoretiske beregninger og visse officielle, men upålidelige statistikker.

  Vi behøver ikke at vente til 2O5O på at demokratiet skal brase sammen. Det er allerede et skin-demokrati, et rødradikalt teater-demokrati, hvor de gamle partier forlængst er holdt op med at forsvare og varetage det danske folks interesser. De gør det modsatte, de er i fuld gang med at indføre statscensur, og med at flerdoble indvandringen. Det er hvad Marrokko-pagten går ud på. Desuden har de på utallige måder FORRINGET og UNDERGRAVET danskernes økonomi, velfærd, sundhedsvæsen, familieværdier og personlige frihed og tryghed m.m. Man har ikke ægte demokrati, når medierne vildleder og flertallet af politikerne betragter deres egne vælgere med så stor foragt, at de lyver for dem igen og igen. Så er der nærmere tale om en art mafia-vælde.

  Det med at der vil gå 3O eller 55 år inden vi oplever kaos, konflikter og uroligheder, at komme i mindretal, med mere, er vist også meget optimistiske spådomme. For de uheldige, skadelige og dødbringende konsekvenser af den uhæmmede masseindvandring er her jo allerede. Og med Merkels og EUs nyeste planer om at flytte det halve Afrika til Europa, vil den for nationerne og demokratierne livsfarlige udvikling jo ACCELERERE voldsomt. Hvor man før spadserede eller kørte med biler og små bumletog, vil vi fremover få jumbojetter og kilometerlange eksprestog ladet med asylanter. Europa vil blive oversvømmet af millioner og atter millioner af migranter.

  Men det er selvfølgelig muligt at de fleste danske vælgere aldrig vågner op, og at det aldrig kommer til protester eller uroligheder, fordi danskerne bedøves af medierne Hvis soveriet fortsætter, er det da muligt at det hele dalrer videre en del år endnu. Og så kan de gamle partier jo blive ved med at gøre som de vil.

  Men det kan jo også være at der kommer nogle overraskelser. Det har man jo set mange gange før i historiens løb.

  Men se you tube og black pigeon om Merkels migrant crisis, one year on, se 24nyt.dk og den korte avis ang. overfald, hjemmerøverier, knivstik og mord osv. Se “JEG ANKLAGER” og “Frankrig på vej mod borgerkrig” hos 24nyt.dk. Læs om kommunisternes og nazisternes massemord på uskyldige og fredelige borgere. Læs om hårdkogte BANDER og TERROR i Europa, læs om at franske kirker angribes og præster myrdes. (Snaphanen) Læs Niels Høibys bøger om et sundhedsvæsen i frit fald.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. marts 2019 @ 13:20

 32. Carlo
  Det er en skandale at EB omtaler sagen uden det baggrundsstof som Kim fandt frem til Uriasposten. Læsere af EB får jo indtryk af en banal hændelse der ikke følges op på

  Kommentar by k. m. — 29. marts 2019 @ 13:26

 33. Hørte lige middags-radioavisen på P1: En latterlig og løgnagtig omgang. Bl.a. var der dommedagsprofetier fra FN ang. co2 og klimaet. Men co2 er ikke noget problem overhovedet. Man vil bare bilde os ind at politikerne nu også hersker over vejret, og at vi bør betale endnu mere i skat, for at der kan blive råd til at redde klimaet. Og så skal vi ikke tænke på vores daglige problemer, men kun på hvordan vi får styr på skyerne, blæsten, bølgerne og regnen. GAK-GAK fra først til sidst.

  Kommentar by Ole Jensen — 29. marts 2019 @ 13:34

 34. (Danmark skal åbenbart bære verdensklimaet på sine skuldre, så vi kan få et lille diplom i FN-s klimapanel. Så klare vi det nok. Så ser vi bort fra Kina, Indien, Indonesien, Brasilien og USA etc….. -Danmark skal igen være en grøn stormagt- (Trumf PR strategi kopi) ifølge Mette Frederiksen…Storhedsvanvid i andedammen…..især når vi ikke vil beskytte vores grænser eller tage udfordringen op med Islam) . Helt hen i vejret.Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. marts 2019 @ 13:48

 35. Løbs deltagere mangler til start. Er de stukket af i Danmark?
  https://www.bt.dk/oevrig-sport/fem-vm-cross-atleter-forsvundet-i-aarhus

  Kommentar by p — 29. marts 2019 @ 14:41

 36. Kommentar by Michael Unna — 29. marts 2019 @ 13:48:

  Michael Unna, hvad bliver der egentlig af dine lange pauser og ferie fra skriverier på Uriasposten, som du skriver om flere gang ugentligt, og alligevel skriver du dagligt flere gange i hver tråd herinde?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. marts 2019 @ 14:48

 37. En god grund til ikke at savne 24/7

  Kommentar by Britta Due Andersen — 31. marts 2019 @ 09:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper