29. marts 2019

Lektor støtter politibetjent Jeppe Nyboe: ‘En form for aktiv vold, som ganskevist ikke er fysisk, men…’

Personligt kunne jeg ikke drømme om at gøre mine børn til en del af kulturkampen her på Uriasposten, ikke blot fordi børn skal have lov til at være børn, men også fordi det tit får den omvendte effekt. Indpoder man dem med sund apolitisk skepsis før de rammer gymnasiet, så kan de selv forbinde punkterne, der drejer dem til højre.

Jeg har mere respekt for politibetjenten Jeppe Nyboe Jensen end den citerede lektor. Politimanden indrømmer i det mindste, at han ikke (kun) var bekymret for drengens anti-islamisme, men for voldelige repressalier fra herboende muslimer. Det kunne eksempelvis være islamisten, der til ære for trosfæller hoppede i kanalen for at forsvare Koranen, mens han patetisk viser ‘tawheed’-fingeren: “Wallah, I ska’ ta’ koranen fra ham!”.

(Korantro islamist med uanfægtet forældreevne…)

Lektor Ole Henrik Hansen vil ikke forholde sig til hvorvidt Hizb-ut-tahrirs fredagsbøn var acceptabel eller ikke, og hermed falder hans ord om ‘forældreevne’ til jorden med et brag. Hvad der er ‘et ‘ondt’ budskab’ er i sidste ene subjektivt, og argumentationen vil han næppe acceptere fra sine studerende: “… en form for aktiv vold, som ganskevist ikke er fysisk, men”. Fra Berlingske.dk – Lille dreng kastede med koranen – så skred politiet ind.

“Videooptagelsen fra demonstrationen viser, at en betjent fra den kriminalpræventive sektion i Københavns Politi tog kontakt til drengens far…

Ole Henrik Hansen, der er lektor ved Institut for Pædagogik og Dannelse på Aarhus Universitet, roser imidlertid betjenten fra Københavns Politi for at gribe ind:

‘Jeg forstår politimanden, og jeg synes, det er positivt at han reagerer. Han anfægter i virkeligheden forældreevnen, og det synes jeg er positivt,’ siger han.

‘Det er voldsomt for et barn at deltage i en sådan konfrontation, som den her type demonstration er, når man er otte-ni år. Det er voldsomt. Der er tale om en slags demonstration, hvor der er en form for aktiv vold, som ganskevist ikke er fysisk, men som alligevel handler om at gøre andre ondt. Det er ikke sundt for et barn, og barnet vil heller ikke forstå, hvorfor man vil ønske at gøre de her mennesker ondt’.

Lektor Ole Henrik Hansen siger, at man sagtens kan tage børn med til demonstrationer, især hvis andre børn deltager, og hvis budskabet et ‘positivt’, for eksempel hvis der er tale om en klimademonstration, men børn skal ikke deltage i demonstrationer, der virker ‘vrede’ eller har et ‘ondt’ budskab.

Han ønsker dog ikke at forholde sig til, hvorvidt det er sundt for børn at deltage i en fredagsbøn, arrangeret af Hizb ut-Tahrir…

(Politimand Jeppe Nyboe Jensen kommenterer episoden på Youtube, 29. marts 2019; Se evt. her)

“Grunden til jeg reagerede var udelukkende fordi drengen kastede og sparkede til koranen og derved tog aktiv del i et så sprængfarlig religiøst statement. Det er en dreng på 8 år, som ikke skal tages til ‘gidsel’ i had, som ikke skal risikere at blive genkendt af modparten i fremtiden, som ikke skal risikere at være midt i et kæmpe slagsmål eller overfald på sin far. Ville i sætte jeres børn i samme situation, velvidende, at modparten bl.a. bestod af unge som filmede det hele og som ville reagere aggressivt, hvis de fik chancen? … Håber dog, at nogle af jer kan se, at jeg ikke er ude efter Rasmus og hans følgere, men udelukkende var bekymret for de konsekvenser der i yderste tilfælde kunne ramme den dreng og hans familie. Jeg ville i øvrigt gøre nøjagtig det samme, hvis en muslimsk dreng stod og kastede med biblen eller brændte Dannebrog af!” (Jeppe Nyboe Jensen, Københavns Politi)

“Jeg har aldrig oplevet, at betjente går hen til forældre til de 11-12 årige muslimske drenge, der råber, at de ‘vil kneppe mig’, og siger, at de drenge skal indberettes. Og hvorfor går politiet ikke over til Hizb ut-Tahrir-demonstrationen, hvor masser af børn sidder – kønsopdelt med deres mødre – og får at vide, at religiøse love står over Grundloven og opdrages i, at et islamisk Kalifat er bedre end et demokrati.” (Stram Kurs’ Rasmus Paludan til Berlingske)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99905/trackback

16 Comments »

 1. Barn deltager i demonstration mod klimaforandringer: Nobels fredspris!
  Barn deltager i demonstration mod islam: Tvangsfjernelse!

  Kommentar by Winged Hussar — 29. marts 2019 @ 21:55

 2. Den pågældende betjent viser på Facebook ganske tydeligt, at multikuralisme er vejen frem. I hvert fald i vedkommendes socialliberale overbærende åsyn. (det husker vi alle når vi igen bliver overfaldet af islamister eller møder deres vanvidskørsel, internetbedrageri, tyveri, trusler og ja, fortsæt selv…). Den tåreperser-kommentar på Youtube bør man derfor kun grine af. Ikke bare i uddannelsessystemet og i medierne er modstanden mod “sandheden om islams fornedrelser” tilstede. Selv hos samfundets vogtere i politiet er der tilsyneladende kræfter som ikke ønsker vort land det godt. Desværre.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 29. marts 2019 @ 21:57

 3. Ser vi begyndelsen på en ny taktik her? – Når magthaverne tager børn fra deres forældre, fordi disse har ‘forkerte’ tanker (jfr. Jaleh Tavakoli) så tror jeg man forregner sig. Jeg kan ikke forestille mig ret meget andet, der i den grad vil kunne få én til at miste besindelsen. Fortsætter ‘myndighederne’ ad det spor, ligger vigilantismen lige for…

  Kommentar by Voldposten — 29. marts 2019 @ 22:20

 4. Fandens Tilbedere må gerne. Vi må IKKE. Og fra børnehave til Uni bliver vore børn indoktrineret af iSlamforherligende typer som Lektoren her. Derefter tager MSM over og holder fortsat det danske folk underkuet af det Venstreradikale vandvidsprojekt, som nu er nået helt ind i ALLE nuværende partier på Borgen!

  Vi har, til videre, “kun” NB at stemme på denne gang, så SELVFØLGELIG skal krydses sættes der!
  Fremadrettet, mener jeg, vi skal arbejde på, at få e´t fælles, tværgående, parti, med e´t klart krav: NUL iSlamisme/tolerance herfor i Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. marts 2019 @ 22:54

 5. 5 Koran er obligatorisk til alle børnefødselsdage fremover.

  Kommentar by Winged Hussar — 29. marts 2019 @ 23:01

 6. Wannabe burka-krammer der er vild med Zenia og Anna Mee Allerslev, og hader NB, DF, …

  “Kunne ha været mig…”

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155422192255684&set=a.10150224494520684&type=3&theater

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. marts 2019 @ 23:07

 7. Kommentar by Winged Hussar — 29. marts 2019 @ 21:55

  Den sad lige i pletten af skiven!!!

  Kommentar by Black Watch — 29. marts 2019 @ 23:35

 8. Det reelle problem er ,at politikerne konstant lader politiledelsen agerer politisk antidansk.– Traditionerne fra sidste tyskerkrig skal åbenbart holdes ihævd.

  Kommentar by dansker — 30. marts 2019 @ 00:07

 9. Hvad med når pædagoger udnytter dit barn til demonstration imod lukning af institutioner. De tager børnene med ned til rådhuset og demonstrerer. Og den dag hvor børn sendtes ud for at samle affald op. Hvorfor ikke bare blive og få undervisning.

  Kommentar by p — 30. marts 2019 @ 06:27

 10. Jeppe-drengen drømmer om at blive æresmedlem af Hizb ut-Tahrir…

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2019 @ 06:31

 11. Er det en migrant, der er svømmet hertil fra Syrien?

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2019 @ 06:35

 12. Ad 1):

  Teorien om klimaforandringer har så vidt vides ikke slået nogen ihjel endnu.

  Teorien om Allah og Muhammed har så vidt vides slået 200-300 millioner ihjel.

  Kommentar by Bastardo — 30. marts 2019 @ 11:07

 13. LektorOle er en ynkelig pjalt, en pudseklud og grødbonde.
  Det dér, er en gratis omgang Ole Bole.
  Hvad med at forhokde dig til Fandens djævleyngel også. Nu du er i gang med hang til, at moralisere?
  Og hvad dine kvababbelser angår vedr. den danske drengs alder og handlinger, bassemand. Hvad så med at perspektivere lidt – eller bliver det for abstrakt, besværligt – og farligt – ved at koncentrere dig lidt mere om djævleaffald der helt ned til DEN HALVE ALDER foretog VIRKELIG VOLDELIGE handlinger?
  Jeg tænker her på det IS kneppeaffald, de blebørn, der af deres ansvarsfulde og forældreegnede far, blev gennet ind i en labyrint til bagbundne forsvarsløse fanger med en ladt pistol for at nakkeskyde dem.
  Og du, taler om et kast med et hadmanifest.
  Ville dine moralske skrupler mon været de samme, hvis drengen havde kastet rundt med Mein Kampf?
  Du behøver ikke svare, snotskovl.

  Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 11:54

 14. I øvrigt:
  Var der ikke en handymand blandt Bim og Bam, der lige ku’ ha’ knækket den rotteklo på ham vandrotten?

  Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 13:41

 15. manden er en beskidt væmmeligbo og papegøjebøssen mener vi skal ha respekt for ham hahaha for han er jo et offentligt møgdyr haha

  Kommentar by Kenneth Nielsen — 30. marts 2019 @ 19:24

 16. På en måde har betjenten ret. Det er jo helt sikkert, at muslimernes voldsparathed er langt større end danskernes. Betjenten har derfor underlagt sig voldsmandens veto.

  Kommentar by Uno — 30. marts 2019 @ 23:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper