30. marts 2019

Jeppe Nyboe Jensen, uniformeret aktivist: Forvekslede Politiskolen med Gøglerskolen?

For år tilbage rekrutterede Politiskolen elever med plusord såsom ‘empati’ og ‘tolerance’, og nogle har tilsyneladende forvekslet Politiskolen med Gøglerskolen. Et hurtigt tjek på politibetjent Jeppe Nyboe Jensens onlineaftryk giver fuld plade: Nej til Dansk Folkeparti, Nej til Nye Borgerlige, Nej Donald Trump og nej til VLAK-regeringen. Ja til burka, Ja til klimakamp, ja til multikultur og fremdeles.

(Jeppe Nyboe Jensens kommentar til sidste folketingsvalg, der gav borgerligt flertal, 2015)

(Jeppe Nyboe Jensen linker til ‘Tosseanstalten’, Martin Toivo Salos anonyme hadeside, 2014)

“Med ca. 12 år i Københavns politi har jeg prøvet flere forskellige ting, været i forskellige afdelinger og tilegnet mig mange forskellige kompetencer.

Ud over at have kørt beredskab i flere år har jeg også bl.a. haft stillinger Nationalt udlændinge center og Københavns eftersøgning.

Derud over har jeg i en årrække arbejdet i Nørrebro Lokalpoliti, som bl.a. indbefattede arbejde med forskellige samarbejdspartnere fx. i form at præventive tiltag og projekter over for unge eller tiltag i et bestemt geografisk område og et tæt samarbejde med borgerne.

Senest, i oktober 18 blev jeg ansat i DKS, politiets kriminalpræventive sektion, hvor jeg beskæftiger mig med unge sigtede under 18. … Slutteligt har jeg være en del af Københavns dialogenhed siden 2016, som deltager i begivenheder som fodboldkampe, demonstrationer og andre begivenheder som fx. distortion.” (Linkedin)

(Se evt. den oprindelig post om den uniformerede aktivist)

Oploadet Kl. 00:19 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/99921/trackback

64 Comments »

 1. Er jeg den eneste der ser samme blik i vedkommendes øjne, som man ser i Morten Østergaard (RV)?

  Kommentar by Dansk Stolthed — 30. marts 2019 @ 00:35

 2. Være politibetjent på Nørrebro og samtidig gå ind for multikulti?

  Kommentar by Jake Sorensen — 30. marts 2019 @ 01:03

 3. Nu gav det jo pludselig fuldkommen mening.
  Han er typen, der en dag vender pistolløbet mod os danskere.
  Selv er han en 5.kolonne overløber.
  Hvordan kan pikpanserne ha’ sådan et udskud ansat, der driver sin egen primate politik igennem i tjenesten?
  Eller skal vi forstå det således:
  At det er ETATENS sanktionerede politik han bedriver?

  Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 01:16

 4. Øjnene er sjælens spejl.
  Jeppe Nyboe Jensen er syg i hovedet. Hvilket hans sindslidende blik bevidner.
  Til lykke med ham Pap-farmand.

  Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 01:20

 5. Sådan som jeg kender stemningen i korpset, kan Jeppe Nyboe Jensen ikke have noget nært forhold til sine kolleger

  Kommentar by BB — 30. marts 2019 @ 01:34

 6. SOM SÅ MANGE andre danskere er denne betjent vel et offer for DRs, TV2s og papiravisernes uophørlige propaganda. Nej til DF, nej til NB, nej til Trump, nej til VLAK, ja til EU, ja til radikale og røde, ja til Marokko-pagten, ja til klimahysteri… ja til endnu mere indvandring, endnu mere kriminalitet og endnu flere nedskæringer. Osv. Det er jo hvad medierne præker om uafbrudt året rundt. Nej’et til VLAK er dog til at forstå, for det har da været en ringe, folkefjendsk og landsskadelig regering. Desværre vil en rød regering med 99%’s sikkerhed blive lige så ringe.

  En overgang så det ud som om DF kunne gøre en forskel. Men da dagen kom hvor DF kunne have forhindret at Pol Pot Lars skrev under på Marokko-traktaten, tabte Tullesen først hovedet, og derefter alt på gulvet. En idiot i politiker-klæder som Snaphanen skrev.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. marts 2019 @ 05:06

 7. PS: Hvis man kun læser Politiken, kun hører DR1, kun ser TV2, hvordan kan man så undgå at få et fuldstændig forvrænget billede af hvad der foregår i politik og i samfundet? De tre medier er jo kommunistiske/radikale propaganda fabrikker.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. marts 2019 @ 05:15

 8. Svinet ligner en, der anholder dig for din danskhed og opfinder en “forbrydelse” til straf, som du ikke har begået.

  Forbandet perker-lover-svin. Fjenden iblandt os.

  Kommentar by Iznogut — 30. marts 2019 @ 05:28

 9. Åh, en brobygger og dialogbetjent, garanteret medlem af badutspringerpartiet og venligbo. Troede naivt, at politiet var sat i verden for at beskytte mennesker og værdier.

  Den tårnhøje kriminalitetsrate, herunder især grov vold, drab og voldtægter, der kendetegner muhamedanerne, burde nok få denne naive beep til at tænke sig rigtig godt om. Nørrebro er ikke Andeby.

  Var det i øvrigt ikke ham, der i en tidligere post irettesatte en far, der havde sin søn med hos Stram Kurs-demoen over for muhamedanerne på Christiansborg Slotsplads? Hvor han truede denne far med at melde ham til politiet og de sociale myndigheder, hvilket der overhovedet ikke er hjemmel til.
  Han har i dén grad misforstået sit arbejde. Desværre har han formentlig fuld opbakning oppefra. Københavns Politi har før haft det ret vanskeligt med retsplejelovgivningen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. marts 2019 @ 06:25

 10. Mon Jeppe-drengen er bolleven med Kramme-Charlotte?

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2019 @ 06:29

 11. Hov, sorry, jeg er morgensløv: Der er jo link til den oprindelige post og fotoet er også derfra.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. marts 2019 @ 06:32

 12. I dag skal den radikale “leder” Morten mellemØstengaard foretage et mediestunt, der sikkert vil blive sendt live på samtlige danske TV-kanaler.

  Tossen vil svømme fra Kalvehave ud til øen Lindholm i “protest” mod planerne om, at flytte kriminelle migranter ud på øen.

  Mon Jeppe-drengen skal fungere som “dialog-betjent” og bodyguard for Muhammed Østergaard?

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2019 @ 06:50

 13. En dominerende rødstrømpe-mor, har, fra dag ét, ødelagt den stakkels politibetjent – Vi fornemmer en pottetræning som er løbet grueligt af sporet, efterfulgt af årelang sengevædning, påtvungen siddende tissestilling, osv. osv.

  Hele det opremsede karriereforløb beskriver en sollid taber – En hævner! Ham skal vi nok få masser af problemer med, i tiden der må komme!?

  Kommentar by T. Flodur — 30. marts 2019 @ 06:57

 14. Landsforræderen Jeppe Nyboe Jensen har samme følelseskolde blik som stormufti Østergaard.

  Apropos stormuftien og landssvigeren: Morten Østergaard svømmer fra Lindholm

  Radigale Venstres politiske leder, Morten Østergaard, vil kl. 13 svømme de 3,5 km fra Lindholm til havnen i Kalvehave. Østergaard vil med svømmeturen manifestere De Radigales synspunkt om, at Danmark har brug for en ny retning og på grund af, at vi i følge ham er ved at drukne i symbolpolitik.🤮🤢 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. marts 2019 @ 08:05

 15. Utroligt at en politibetjent kan være så halalhippie multikultilallet. Jeg har en ven der er i politiet, han er absolut ikke sådan.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 30. marts 2019 @ 08:13

 16. Politiets hjerneordensoverholder…..pinligt at han er ansat, når han mener hans subjektive meninger skal dække en objektiv lovoverholdelse.

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2019 @ 08:25

 17. Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. marts 2019 @ 08:26

 18. God research Kim!

  Kommentar by redneck — 30. marts 2019 @ 08:52

 19. Ole Jensen 05:06
  Tulle er heeelt væk.
  Han stod på tv i går, og udlagde hvorfor han og DF står til en ordentlig virtuel fiskelussing af vælgerne.
  Han fremkom med alle andre forklaringer, end dem der står til, at bombe DF 20 år tilbage.
  Man kom sgu helt til at tænke på “Knud” i “Den eneste ene”:
  “Hvis (I) du var en Ludo-brik. Ville du så være slået hjem nu?”
  Det var en ynk at høre på.
  Og alene den mangel på erkendelse og forståelse for hvad der rører sig blandt hans vælgere, kan meget vel hurtigt høvle endnu et par % af yderligere.
  Har hele tiden troet på, DF ender på 11% max.
  Man mindes også “Der Untergang” hvor ‘dolf, rykker rundt med hære, han ikke længere har. Når Tulle fabler om mindst 17% for at gå med i regering.
  Hvis du har en hund Tulle. Så spar dens liv.

  Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 09:00

 20. Jeg synes egentlig det er i orden at manden har sine private holdninger på facebook men det bør forgå uden titel og uden uniform. Og han kan sagtens være en god betjent alligevel men hans egne holdninger skal han hænge i skabet når han tager sin uniform på. Hvis han virkelig har truet med myndighederne til en lovlig politisk demonstation så bør han fyres øjeblikkeligt. Det er bare min mening.

  Kommentar by Søren — 30. marts 2019 @ 09:15

 21. BB 01:34
  Håber du har ret.
  Jeg har altid fæstet lid til, at de mennesker, der dagligt ser ind bag facaden af løgne spundet af vore såkaldte politikere, (u)retsvæsen og sjovnalister, for pokker da ikke måtte have de store vanskeligheder ved “at vælge side”.
  Og så hører og ser man, at korpset har sindslidende 5.kolonne individer som ham ansat(og hvad korpset ellers måtte ha’ af renegades). Tilmed sendt ud på opgaver hans tilstand ikke magter og egner sig til at løse.
  For hvis ikke en gang vi som folk kan regne med vort politi og militær. Ville de stå mere skidt til, end selv de største pessimister frygter.

  Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 09:16

 22. Sorry for typos

  Kommentar by Knights Templar — 30. marts 2019 @ 09:23

 23. Hør nu her Jeppe Nyboe.Når muslimer glædes over en død kuffar eller nogle hundrede døde vantro,kan det vel ikke komme som en overraskelse for dig at en eller anden frihedselskende person tænker at hvis disse voldsforherligende tilbedere af en pædofil profet går samme vej som deres ofre, er der grund til at hæve smilet og tro på Danmarks -og englands og tysklands og sveriges og polens og alle europæiske landes fremtid.

  Kommentar by Nielsen — 30. marts 2019 @ 10:02

 24. Off topic blokerer
  SF med kurder som afløser for Holger K
  https://www.bt.dk/politik/holger-k.s-afloeser-jeg-er-en-modpol-til-ozlem

  Kommentar by k. m. — 30. marts 2019 @ 10:04

 25. BETJENTEN HAR i denne tråd fået hårde ord med på vejen. Men han undlod trods alt at indberette faderen og drengen. Men er den typiske journalist eller redaktør ikke meget værre? Hvis der er nogen som ivrigt medvirker til at køre Danmark i sænk, er det gennemsnitsjournalisten ansat i DR, TV2, Politiken, Berlingeren, Information, Jydske Vestkysten og lignende aviser. Deres løgne, fortielser og bortforklaringer baner vejen for et fuldstændig ødelagt Danmark. Hvad har de skrevet om Marokko forræderiet, om indvandringens samlede konsekvenser, eller om den nedbrydning af velfærd og sundhed som V, K, LA, S, SF, R og bøssepartiet har stået for. Nærmest ingenting, og finder man endelig noget, er artiklerne tit så vattede at de ikke placerer noget ansvar hos de ansvarlige. Se også 5.O6, nr. 6.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. marts 2019 @ 10:15

 26. Manden har ikke massiv støtte blandt sine kollegaer, det er 100%.!
  Fra prøveafstemninger blandt politielever på skolen, ses der et massivt blåt flertal.! Ca halvdelen stemmer DF.

  Kommentar by Kurt — 30. marts 2019 @ 11:13

 27. Surprise, surprise…

  Kommentar by Johnson — 30. marts 2019 @ 12:02

 28. >Ole Jensen
  Lyt til afsnittet med Karsten Lund på nordensgraense punktum com. -I disse censurtider skal vi passe på med sidehenvisninger ;-)
  Karsten har gjort et møjsommeligt arbejde med at dokumentere landsforædernes

  Kommentar by Nielsen — 30. marts 2019 @ 12:14

 29. # 16. Ja, enig.
  Værdifuld research og perspektivering. Et pletskud. Jeg håber, at det for mange læsere understreger vigtigheden af at støtte Uriasposten økonomisk.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 30. marts 2019 @ 12:26

 30. Perspektiveringen af denne myndighedspersons tjenestelige adfærd viser også, hvor vigtigt det er at udbrede kendskabet til Uriasposten.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 30. marts 2019 @ 12:32

 31. Både Berlingeren og Jydepolitiken omtaler sagen i dag.

  Kommentar by Erik — 30. marts 2019 @ 15:13

 32. Meget OT: Tørklæde-Ulla Therkelsen er på banen igen. Det er bestemt ikke alle, der bliver klogere med alderen…..
  https://jyllands-posten.dk/premium/kommentar/ullaterkelsen/ECE11280511/jeg-har-aldrig-forstaaet-hvorfor-nogen-er-kritiske-over-for-religioese-hovedbeklaedninger/

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. marts 2019 @ 15:24

 33. Jeg følger lige på Henrik Pedersens OT, med dette link:

  https://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE11277241/demokratiets-fjender-skal-ikke-vedblivende-moedes-med-ny-lovgivning/
  Læs også kommentarsporet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. marts 2019 @ 16:25

 34. # 4, så sandt så sandt, øjnene er sjælens spejl, hos dialogbetjenten ses tydeligt et bevis på dette.
  # 22, er du nu helt sikker på at han ikke indberettede faderen? Ifald det ikke er sket, skyldes det vel mangel på mod, han kender vel konsekvenserne fra sine kollegaer, herunder resultatet af Tibet sagen.
  Kun kan man håbe at dialogbetjenten er en, næsten, enlig svale, hans personlige sym- hhv. antipartier skal han i tjenesten holde for sig selv. Vi sagesløse borgere må forvente at der kommer mere af hans slags og med samme agenda, det er desværre hvad vi byder vore børn hhv. børnebørn. Staten som sådan synes ikke at have viljen hhv. evnen til at beskytte de der ikke deler “Staten´s” holdninger. Flot arbejde af Kim Møller arbejdet med at grave i dialogbetjenten´s mere dystre sider, er fremragende. Fremtiden minder om en politistat med omvendt fortegn, altså det bliver den enkelte politiass.´s holdninger der tager udgangspunkt i politiforretningen.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 30. marts 2019 @ 16:31

 35. Uha, det er vist godt, at Jeppe holdes langt væk fra alt, der har noget at gøre med at efterforske rigtige forbrydelser. Hvis jeg var hans chef, ville jeg sørge for så ofte som muligt at sætte ham til at være hyrdehund ved demoer, cykelløb o.a.

  Kommentar by Hertz — 30. marts 2019 @ 16:40

 36. Efter at have læst både bloggen her og Uwe Max Jensens (Document) beskrivelse af Jeppe Nyboe Jensen karriere, må jeg stille spørgsmål ved, om det mon var helt tilfældigt, at han kom på opgaven ved Stram Kurs¨ demo, frem for en lignede opgave ved HUT på Slotspladsen?????

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. marts 2019 @ 16:43

 37. Kend din lokale islamist, bare kik på hans politiskilt.

  Kommentar by Piphans — 30. marts 2019 @ 17:16

 38. Hvis alle danskere, eller bare de fleste af dem, læste Uriasposten, 24nyt.dk, den korte avis og Snaphanen, ville vi med garanti få et jordskredsvalg. De allerfleste danskere véd jo intet eller kun lidt om hvordan de gamle partier via Marokko-forræderiet lægger op til afskaffelse af demokratiet og nationalstaten/folkehjemmet. De véd heller ikke at V, K, S, SF osv. forbereder statscensur og en katastrofal fordobling- eller tredobling af indvandringen. De forstår næppe at denne vanvittige afrikanisering af Danmark snart kan og vil blive et mareridt og en grufuld ulykke for dem selv.

  Men ingen synes at være med på at uddele løbesedler???

  Kommentar by Ole Jensen — 30. marts 2019 @ 17:37

 39. En interessant link til Jyllandsposten fra fr. Carstens (16:25).

  Kommentar by Ole Madsen — 30. marts 2019 @ 17:41

 40. Det er dog en yderst ubehagelig person, som man nok bør holde øje med for fremtiden. Er der egentlig lovhjemmel til at true en dansk far, med at oprette en sag i kommunen?
  Hvorfor går han ikke over på den modsatte side, og truer de muslimske fædre, fordi de medbringer børn.

  Misbruger han ikke sin stilling? Han lader sin politiske indstilling indvirke på sin dømmekraft, eller rettere mangel på samme.
  Han burde fyres fra sit job, og i stedet stille op for Gøjlerpartiet, og så kan han jo tage “kramme Charlotte” med i samme ombæring. Politiets hovedbeskæftigelse syntes efterhånden at være, at kravle på alle fire og slikke muslimerne i enden.

  Mener Jeppe Nyboe Jensen mon, at det kun er dem, der er enige med ham, som skal have ret til at bringe meninger til torvs?
  Dumhed, uvidenhed og selvovervurdering ses ofte hånd i hånd.

  JNJ gør sig her til repræsentant for den slampøl, der hellere end gerne sætter mærkater på mennesker, hvis meninger de ikke kan lide. I slampølen er den første regel, at først lyver man om sine modstandere, hvorpå man brygger videre på løgnen.

  Det er snart sådan, at den muslimske tro og dens udøvere beskyttes, men kristendommen og den indfødte dansker kan man frit forhåne og chikanere.
  Åbenbart vil JNJ hellere drikke dialog kaffe med islams repræsentanter og please dem til skafottet.Danskere der forsvarer islam, kan helt legalt benævnes som kolloboratører.

  Man kan jo kun opfordre JNJ til fordomsfrit at granske islams såkaldte hellige skrifter, for måske deri at finde forklaringen på, hvorfor danske/europæiske muslimer optræder negativt i diverse statistikker for erhvervsfrekvens, kriminalitet, jødehad, demokratisk sindelag, førtidspension, arbejdsløshed, kompetenceniveau og overtræk på overførelsesindkomst.

  Politiet har tildelt sig selv rollen som receptionister for invaderende muslimer. Herre Jemini

  Kommentar by der Adler — 30. marts 2019 @ 17:53

 41. Lad os nu huske at sagen med Tavakoli og hendes 8-årige plejebarn er meget værre end denne sag. Se under 24. marts.

  Iøvrigt tror jeg at de fleste politifolk er dødtrætte af den konstante ballade med store agressive grupper af muslimske migranter.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. marts 2019 @ 17:57

 42. Jeppe’erne er som Brian’erne for nogle år siden.
  En numerolog ville kalde ham Quisling.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. marts 2019 @ 17:58

 43. Jeppe Nyboe Jensen
  Min stemme går fra Å til Ø, hvis dette stadig er beslutningen ved næste valg! (Uffe vil være statsminister)

  -Det kommer ikke som en overraskelse

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 30. marts 2019 @ 18:18

 44. Dialog? Tja, så ved vi da, hvad det går ud på.

  Hvis Københavns politi vil redde ansigt, så overfører de hurtigst muligt Jeppe til en stilling, hvor han hverken kan true danske familier eller fratage dem deres grundlovsbestemte rettigheder.

  Kommentar by Mackety — 30. marts 2019 @ 18:37

 45. Han har lukket sin FB profil til. Nu er den kun for venner.

  Så ved vi, at han har læst med :)

  Kommentar by Ewing — 30. marts 2019 @ 18:48

 46. Jeg er rystet. De tiltag mod ytringsfriheden der efterhånden begåes af folk i uniform og statstjeneste er MEGET bekymrende.
  Denne betjent har overskredet grænsen.
  Tak for at bringe det frem i lyset. Nu ved vi hvem han er.

  Kommentar by Lars Petersen — 30. marts 2019 @ 19:15

 47. #35 Politiet har tildelt sig selv rollen som receptionister for invaderende muslimer.

  Lige præcis, det er rystende!

  Kommentar by Danskeren — 30. marts 2019 @ 20:03

 48. VIL LIGE gøre opmærksom på at familie-bureaukraternes behandling af danske børn og forældre fortjener langt større opmærksomhed. Hundredtusinder af familier, børn og mænd har i tidens løb fået en bundsjofel behandling af de feminister, kommunister, kvindesagskvinder, rødstrømper, ligestillings-svindlere og mandehadere som overbefolker skilsmisse- og børneværns- bureaukratierne. Tavakoli-sagen er blot eet eksempel ud af titusinder på magtmisbrug og stupid sagsbehandling. Mænd behandles oftest meget nedladende, eller med dyb foragt. Grov diskrimination af mændene er det normale. Børns ønsker og menneskerettigheder pisser man på. “Barnets tarv” er en tom floskel.

  Disse bureaukratier er gennemsyret af rødfascistiske tankesæt, ondskab, hykleri og humbug. Hvis man ikke tror på det, skyldes det nok at mediernes journalister aldrig har gjort forsøg på at trænge til bunds i råddenskaben.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. marts 2019 @ 20:04

 49. 6. Ole Jensen
  Hvis det er tilfældet,er der ingen hjemme. ☻☻

  Kommentar by Sindsro — 30. marts 2019 @ 21:07

 50. OT:

  Den ene af Svindler-Brittas døtre er erklæret personligt konkurs med milliongæld, og kræves dømt for groft hæleri.

  Hvem husker ikke, at de to Hayat-søstre sad i TV, og med en fed omgang Taqiyya og store dådyrøjne bedyrede deres uskyld.

  Det er den slags menneskeligt affald, som Jeppe-drengen ikke kan få nok af.

  Kommentar by Revisoren — 30. marts 2019 @ 21:13

 51. Gad vide om SIAD faktisk anmelder ham?

  Kommentar by Lider af danskhed — 30. marts 2019 @ 21:17

 52. Hvem skal de melde ham til ? Politiet ?

  Kommentar by Ewing — 30. marts 2019 @ 22:02

 53. Det ville nok være det rigtige sted at anmelde sådan et forhold.

  Kommentar by Lider af danskhed — 30. marts 2019 @ 22:14

 54. De offentlige myndigheder er fyldt til randen med kommunister og semi islamister.

  Kommentar by Flaskeposten — 30. marts 2019 @ 22:32

 55. Åh hvor kan man dog komme til at smile over det her. De røde har tornet løs med at man skulle kunne identificere betjente, og nu er der så en af deres egne som er blevet identificeret i forbindelse med noget der ligner magtmisbrug eller trusler. Hvor det fryder mig…….

  Kommentar by Gregers — 30. marts 2019 @ 22:42

 56. At vi skulle komme dertil at politiske kommissærer overvåger dem med den forkerte mening overrasker ikke, spørgsmålet er så bare om det er noget han selv har sat i værk eller det er styret oppefra ?

  Kommentar by Islambert — 31. marts 2019 @ 11:24

 57. En insider fra politiet står frem: Berøringsangst overfor muslimer i Hizb ut-Tahrir-demonstration (fra Free Speech Blog)

  En kæmpe muslimsk demonstration med sorte jihad-flag og hadefuld tale mod vesten afslørede, hvordan Københavns Politi arbejder i praksis.

  Politiet beskyttede hadefulde islamister, mens en etniske dansk familiefar, der havde taget sit barn med til en islamkritisk moddemonstration, blev “truet med kommunen” af dialogbetjent Jeppe Nyboe Jensen fra Københavns Politi.

  Hvorfor blev muslimer, der medbragte børn til Hizb ut-Tahrir ‘s demonstration, ikke truet med kommunen?

  Nu står en modig mand, der har mange års erfaring fra sit job i Københavns Politi, frem. Manden er modig, fordi det ikke er populært at sige sandheden i et politisk politikorps, hvor ledelsen omfavner islam

  “Man tør ikke bevæge sig ind i flokken af muslimer,” lyder den erfarne betjents analyse af situationen.

  Betjenten vurderer, at “ballade, råben, skrigen og racismeanklager” fra muslimernes side kan være årsagen til, at politiet ikke truede islamistiske forældre med de sociale myndigheder.

  En skræmmende analyse fra en mand, der har stået i første række og set, hvordan politiet arbejder, når de møder muslimerne i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. marts 2019 @ 12:38

 58. Ud med Jeppe.

  Han kan arbejde sort i ex-betjent og anarko-liberalist Lars Kragh Andersens elektrikerfirma.

  Kommentar by Træt — 31. marts 2019 @ 13:44

 59. Jeppe Nyboe Jensen er på kant med straffelovens § 150:

  § 150. Når nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger sin stilling til at tvinge nogen til at gøre, tåle eller undlade noget, straffes han med fængsel indtil 3 år.

  HVOR ER HANS CHEF HENNE? HVOR ER PAPE HENNE?

  Kommentar by Acharya Tuisto — 31. marts 2019 @ 14:47

 60. Norsk politi er ikke et hak bedre: https://www.lykten.no/dagens-video/rapporten-hoyreekstremisme-i-norge-akademisk-uredelig-kriminalisering/

  Kommentar by Hodja — 1. april 2019 @ 14:23

 61. Han er iøvrigt bolsjevistjøde. Og som en anden sagde, så har han nok ikke så mange nære kollegaer. Tror store dele af vores politi egentlig gør det godt, eller ønsker at gøre det rigtige.

  Kommentar by SigneM-Formaldehyd — 1. april 2019 @ 15:47

 62. Skal måske lige tilføje, at han har asiatisk afstamning, ligesom Morten Østerasiatgaard har.

  Kommentar by SigneM-Formaldehyd — 1. april 2019 @ 15:48

 63. […] (Mere om Jeppe Nyboe Jensen her)Se også Jeppe Nyboe Jensen, uniformeret aktivist: Forvekslede Politiskolen med Gøglerskolen? […]

  Pingback by Dialogbetjent Jeppe Nyboe Jensen vil have blasfemiparagraffen genindført – Free Speech Blog — 24. april 2019 @ 08:21

 64. ?

  Kommentar by asd — 20. maj 2019 @ 23:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper